Yarın akşama dikkat istanbul'a kar geliyor

tatlıpozan

Daimi Üye
Katılım
19 Ağustos 2008
Mesajlar
2.758
Tepki
3.215
Puan
113
Konum
Tekirdağ



i.php

Yarın akşama dikkat! İstanbul'a kar geri geliyor!
Meteoroloji'den verilen bilgilere göre İstanbul yarından itibaren soğuk ve yağışlı havanın etkisine giriyor.
Meteoroloji Bölge Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, İstanbul'da bugün kuvvetli lodosla birlikte sıcaklık 18 dereceye kadar çıktı. Bugün Şile'de en yüksek sıcaklık 17.8, Kartal ve Kilyos'ta 15, Göztepe ve Beyazıt'ta 15, Sarıyer'de 16 ve Samandıra'da 15 derece olarak ölçüldü.

Yarın poyraz fırtınası ile birlikte hava sıcaklığı hissedilir derecede azalarak mevsim normallerinin altına inecek. İstanbul'da yarın beklenen en yüksek sıcaklık 4 derece dolayında olacak.

Akşam saatlerinden itibaren kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklinde başlayacak yağışların yarın etkisini artırarak karla karışık yağmur ve kar yağışına dönüşmesi bekleniyor.

Yağışlı havanın çarşamba günü etkisini kaybetmesi, hava sıcaklıklarının hafta sonuna kadar mevsim normallerinin altında olması tahmin ediliyor.

Bu gece ve yarın İstanbul genelinde görülecek kuvvetli yağışın, bugün lodos fırtınasının, yarın poyraz fırtınasının oluşturacağı olumsuzluklara, çarşamba ve perşembe günleri gece ve sabah saatlerinde görülecek don ve buzlanmaya karşı ilgililerin, vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması istendi.

Diğer bölgelerde durum

3 Şubat Çarşamba günü ise soğuk ve yağışlı hava, Bolu, Zonguldak, Kastamonu, Amasya, Tokat, Çorum, Yozgat, Sivas, Malatya ve Elazığ çevrelerinde kuvvetli kar şeklinde olacak, rüzgar, Marmara, Ege, Batı Akdeniz, Batı ve Orta Karadeniz ile İç Anadolu'nun kuzeyinde kuzeybatı (Karayel) yönlerden saatte 40-50 kilometre hızla kuvvetli esecek.



01.02.10 17:04


alıntıdır


 
OP
tatlıpozan

tatlıpozan

Daimi Üye
Katılım
19 Ağustos 2008
Mesajlar
2.758
Tepki
3.215
Puan
113
Konum
Tekirdağ
İki gündür hava iyi olunca piknik planları yaptımdı :dusun:

Ama olsun kar daha güzel seviyorum bembeyaz olubca:iloveyou:
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst