Eğer ilk defa patik yapacaksanız Bebek Patiği Yapımı (Şahmaran'dan) - Hanimefendi.com - Kadın sitesi burada anlatımlı bir bebek patiği daha önce benim anlatımımla var..5 aylık kızım var ona göre değişik bir patik yapmak istiyorum anlatımlı bildiğiniz bebe patiği var mı ? şididen teşekkürler:acep:fff:
fff:
Eğer ilk defa patik yapacaksanız Bebek Patiği Yapımı (Şahmaran'dan) - Hanimefendi.com - Kadın sitesi burada anlatımlı bir bebek patiği daha önce benim anlatımımla var..
Ama değişik modeller ararsanız yardımcı oluruz-ayse
Reklam linki reklam içeriği yoksa resmi paylaşabilirsiniz ona göre yardımcı olunabilirabla bana belki kızıcaksınız ama ben bunların hepisinden ördümmsondaki hariç ama ona benzer bir şey daha önce örmüştüm .. başka bi sitede paylaşmıştım burda başka yerde paylaştığım yasaktır diye ondan paylaşmadım
Canım sen başla takıldığın yerde yaz ben sana yardımcı olurum canımın içiteşekkürler canım
bende linke tıkladım basit ve anlatımlı olduğu için örmekte zorlanmayacam :sevindirikasli:
örgü konusunda usta değilim kolay ve anlatımlı olacak benim gibi bilmeyenler için
bende yapmaya niyetlendim inşallah yapacak fırsatı bulurum
abla bana belki kızıcaksınız ama ben bunların hepisinden ördümmsondaki hariç ama ona benzer bir şey daha önce örmüştüm .. başka bi sitede paylaşmıştım burda başka yerde paylaştığım yasaktır diye ondan paylaşmadım
abla bana belki kızıcaksınız ama ben bunların hepisinden ördümmsondaki hariç ama ona benzer bir şey daha önce örmüştüm .. başka bi sitede paylaşmıştım burda başka yerde paylaştığım yasaktır diye ondan paylaşmadım