Yardım Rica :)

IsheNuR

Daimi Üye
Tepki
1.116
eweet yine ben we yine fikirlerinize ihtiyacım war hanımefendiler :huhuu: ewliliğe doğru yol aldığım bu dönemde maddi hazırlıklarla birlikte manewi olarak kendimide hazırlamak istiyorum...we ewliliğimi boş bi şekilde değilde herşeyin bilincinde olarak sürdürmek istiyorum.. bunun için elbetteki çewremdekilerin aile hayatını gözlemleyerek we sizlerin bazı konularda yapmış olduğunuz yorumlarıda okuyarak bilgi sahibi oluyorum bunlara dahil olarak düşündüm ki ewliliğe dair güzel we bilgi werici kişisel gelişim kitapları okumakda benim için faydalı olacak..sizinde fikirlerinizi almak istedim bu konuda?? sizinde okumuş olduğunuz weyahut kendi çerenizden duyupda önerebileceğiniz kitap isimleri warmı acaba cewaplarınızı bekliyorum canlarım:lilav: we sizi sewiyorumm:huhuu::huhuu:

M

madesam

Misafir
canım evlilik konusunda istersen 1000 tane kitap oku ama bilmek ve yapmak çok farklı:) evlenmeden önce herşey normal geliyo onuda yaparım buna da katlanırım diyosun sonra bi bakıyosun ki bir müddet sonra değişiyor allah mesut etsin canımm

OP
IsheNuR

IsheNuR

Daimi Üye
Tepki
1.116
canım evlilik konusunda istersen 1000 tane kitap oku ama bilmek ve yapmak çok farklı:) evlenmeden önce herşey normal geliyo onuda yaparım buna da katlanırım diyosun sonra bi bakıyosun ki bir müddet sonra değişiyor allah mesut etsin canımm

canım ewet haklsın elbette yaşamak bambaşka birşey ama en azından bazı şeyleri bilip taktik uygulayarak ortaya çıkacak büyük felaketlerin önüne geçmiş olablirim :huhuu: teşekkür ederim canım amin:huhuu:

Ayzer

Üye
Tepki
67
Erkekler Marstan Kadınlar venüsten-John GRAY
Evliliğin Dört Mevsimi,5 Sevgi Dili-Gary CHAPMAN
Evlilik Terapisi -Irvin YALOOM
Evlilik Psikolojisi-Nevzat Tarhan

Psikolojik içerikli kitaplar ama Gary Chapman dili yalın,herkese hitap eden bir tarzı var,5sevgi dilini kesinlikle tavsiye ederim.Bir de Nevzat Tarhan yararlı olabilir;)Kolaylıklar:)

OP
IsheNuR

IsheNuR

Daimi Üye
Tepki
1.116
Erkekler Marstan Kadınlar venüsten-John GRAY
Evliliğin Dört Mevsimi,5 Sevgi Dili-Gary CHAPMAN
Evlilik Terapisi -Irvin YALOOM
Evlilik Psikolojisi-Nevzat Tarhan

Psikolojik içerikli kitaplar ama Gary Chapman dili yalın,herkese hitap eden bir tarzı var,5sevgi dilini kesinlikle tavsiye ederim.Bir de Nevzat Tarhan yararlı olabilir;)Kolaylıklar:)

çok sağol tatlım 5 sewgi dilini bi arkadaşımda şiddetle tawsiye etmişti mutlaka okumayı düşünüyorum onu-ciko teşekkürler fikirlerin için canım :huhuu:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar