Yaprak Dökümü'nde ağlatan son

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
12323843.jpg


Yaprak Dökümü'nde ağlatan son

Reşat Nuri Güntekin'in aynı adlı eserinden uyarlanan ve yayınlanmaya başladığı günden bu yana reyting rekorları kıran Yaprak Dökümü dizisinin son bölümü dün akşam yayınlandı.

Başrollerini Halil Ergün, Güven Hokna, Bennu Yıldırımlar, Deniz Çakır, Fahriye Evcen, Gökçe Bahadır ve Hasan Küçükçetin'in oynadığı dizinin final bölümüyle ilgili bir çok iddia ortaya atılmıştı.

Dizi oyuncularından Başak Sayan'ın twitter sayfasında paylaştığı not günlerce konuşulmuş, diziseverler arasında final bölümünün nasıl olacağı ile ilgili anketler düzenlenmişti.

Merak edilen tüm sorular dün akşam yanıtını buldu.

Final bölümüyle ekranlarda olan dizide, Oğuz suçunu itiraf ederek hapise girdi, Şevket ise özgürlüğüne kavuştu.

Necla ve Ali Sarpel'in boşanma davası sonuçlandı. Mahkeme çıkışı Sarpel, Necla'nın hamile olduğunu öğrendi.

Sedef, Emir ile evlendi. Özgürlüğün ilk dakikalarında düğün haberini alan Şevket bu mutluluğun uzak ve sessiz seyircisiydi.

Nikah dönüşü aylardır beklediği haberi Ali Rıza Bey'e verecek olmanın sevincini yaşayan aile fertleri, eve geldiklerinde onun ani ölümü ile yıkıldılar.

Ali Rıza Bey'in ölümünden sonra Hayriye Hanım, çocukları Leyla, Şevket ve Ayşe'yi de yanına alarak Trabzon'a döndü.

Uzun süredir küs olan iki kardeş Leyla ve Necla babalarının sözünü tutarak barıştılar.

Tekin ailesinde boşalan ve satılığa çıkan konağın son misafiri Ferhunde oldu.

4,5 yıl süren ve bir fenomen haline gelen Yaprak Dökümü, Bennu Yıldırımlar'ın "O bizim babamız Ali Rıza Tekin, temiz ismini miras olarak bırakıp sonsuzluğa yattı..Bir istasyonda başlayan İstanbul maceramız yine bir istasyonda son buldu..." sözleriyle arşivlerdeki yerini aldı.

Yaprak Dökümü ilk kez 1988 yılında TRT ekranlarında izleyici ile buluşmuştu. 2006 yılında ise Kerem Çatay'ın yapımcılığında günümüze uyarlanarak yeniden çekilmiş, bu kez de Kanal D'de ekranlara gelmişti.

final1.jpg


4.5 senedir ekranlarda reyting rekorları kıran Yaprak Dökümü dizisi dün akşam ekranlara veda etti.

Ali Rıza Bey’in öldüğü sahnede gözyaşları sel oldu.

Halil Ergün, Güven Hokna, Deniz Çakır, Gökçe Bahadır, Fahriye Evcen’in başrollerini oynadığı dizinin oyuncuları finali hep birlikte Pera Palas Otel’de izledi. Ali Rıza Bey’in öldüğü sahnede salondaki herkes gözyaşlarına boğulurken, dizinin iki senaristi Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu sanki ne yaşanacağını bilmiyorcasına gözyaşlarına boğuldular. Ali Rıza Bey’i canlandıran Halil Ergün de ölüm sahnesinde gözyaşlarını tutamadı.







Hürriyet
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
12323854.jpg



Son "Yaprak Döküldü"

4 buçuk yıldır sevenlerini ekranlara bağlayan "Yaprak Dökümü" dizisinin son bölümü yayınlandı. Dizinin son bölümünü birlikte izleyen oyuncular gözyaşlarını tutamadı.

Kanal D, Yaprak Dökümü'nün final gecesi için Pera Palas'da özel bir davet verdi.

Final bölümü gözyaşları içerisinde izleyen dizi oyuncuları ve davetliler duygu dolu anlar yaşadı.

Yönetmenliğini Mesude Erarslan Tekin'in, başrollerini ise Halil Ergün, Güven Hokna, Bennu Yıldırımlar, Deniz Çakır, Gökçe Bahadır, Fahriye Evcen ve Tolga Karel'in paylaştığı "Yaprak Dökümü" dizisi yayınlanan son bölümüyle ekrana veda etti.

Reşat Nuri Güntekin'in aynı adlı eserinden uyarlanan reyting rekortmeni dizi, finaliyle de Türkiye'yi ekrana bağladı. Final bölümünü, "Yaprak Dökümü" oyuncuları, yapım ekibi, Kanal D yönetimi, dizinin senaristleri Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu ile Yapımcısı Kerem Çatay, 5 yıl süren ve 174. bölümüyle ekranlara veda eden diziyi salona kurulan dev ekrandan hep birlikte izledi.

Son bölümü gözyaşları içinde izleyen oyuncular ve yapım ekibi, dizinin ardından birbirlerine sarılarak vedalaştı.

"Dostlar sağolsun"

Galanın ardından mikrofonlara konuşan ve beş sene boyunca unutulmaz anlar yaşadıklarını belirterek emeği geçen herkese teşekkür eden Halil Ergün, "Kendi yaptığımız iş ama çok etkilendik. Çok derin bir finaldi. Çok duygulandım. Hep böyle güzel işlerde buluşalım. Final çok iyi çekilmişti, çok iyi oynanmıştı. Programlanarak çok iyi yazılmıştı. Bu hikayeye böyle bir final gerekiyordu. Ben de böyle olmasını istemiştim. Ali Rıza beyler yaşıyorlar ama aynı zamanda ölüyorlar da. Hayat böyle. Dostlar sağolsun" diye konuştu.

Güven Hokna da, "Biz iki kat duygu yüklüyüz. Okuduk, oynadık, şimdi tekrar yaşıyoruz. Çok güzel bir finaldi" dedi.

Yönetmen Mesude Erarslan Tekin ise, "Şu an karmakarışık duygularımız. Hem çok mutluyuz, hem çok üzgünüz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Duyguların çok yoğun yaşandığını dile getiren Fahriye Evcen, "Aslında son bölümden sonra yoğunluk hissedeceğiz. Şu an için daha ekiple birlikteyiz. 1-2 hafta sonra o eksiklik, alışkanlık kendini gösterecek" dedi.

Son buluşma gecesi olduğu için çok özel bir gecede biraraya geldiklerini söyleyen Gökçe Bahadır da hüzün, sevinç ve mutluluğu birarada yaşadığını belirtti.

Bennu Yıldırımlar ise, kendi aralarında da bir vedalaşma yaşayacakları için buruk olduklarını ifade etti. "Yaprak Dökümü" dizisinin dokusunda hüzün olduğunun altını çizen Senarist Ece Yörenç, "Final herkese dokunan bir final oldu" şeklinde konuştu.

Beş senedir çok iyi rayting alan bir işi tamamladıklarını belirten Tolga Karel, "Çok güzel bir beş sene yaşadım. Ağladım, güldüm, çok eğlendim, süründüm. Çok güzel başarılar kazandık, her anlamda. Ailemden ayrılıyormuş gibi hissediyorum, bu gece" dedi.

Deniz Çakır ise ağlamaktan konuşamadı.

file.ashx


Yaprak Dökümü Twitter Edition 1.0

Kanal D'nin efsaneleşen dizisi Yaprak Dökümü'nün final bölümünün bitmesiyle birlikte Twitter'da adeta tweet yağmuru yaşandı. Üzülenler, sevinenler, her şeye rağmen dik durmayı başarabilenler bütün yaratıcılıklarını kullandı. İşte Yaprak Dökümü Twitter Edition 1.0...


Hazırlayan: CNNTurk.com -

_ken_harrison Twitter sayfamda yaprak dökümü finaliyle ilgili tek bir twit bile yoktu dün akşam, nasıl elit bir following listem var düşünün artık :)

ivgenfamily RT @ceriLevis: 29 Aralık 2010. Dünya'nın Yaprak Dökümü İşgalinden Kurtuluş Günü. Kutlu Olsun.

daydoyum anneannem gece boyu neden yaprak dökümü izlemediğimi çözmeye çalıştı. anneme durmadan şunu yineledi:"ama son bölümüydü, merak etmiyor mu?"..

mpxgentr Gunaydin yaprak dokumu bitti artik yeni yila daha buyuk umutlarla giriyoruz :)

taylansavas Yaprak dokumu bitti ama bakiyorum da kimsenin hayatinda bi degisiklik yok:)

gizzemayca yamulmuyorsam yaprak dökümü basladığında ortaokuldaydım heytt bee..

sonayyucel Yaprak Dökümü de bitmiş. 2011'de hiçbir şey aynı olamayacak. Hep bir şeyler eksik olacak. Hüngür...

ErmanPeremeci Yaprak dokumu diye bir sey varmis. Bitmis.

cbaslevent 5 yıl süren Yaprak Dökümü dizisi sonunda bitmiş. Böylece Reşat Nuri Güntekin'in kabir azabı da sona ermiş olmalı.

volkitalking RT @oncug: Yaprak Dökümü dizisi sosyal bir fenomen olmuştur. Diziyi acımasızca eleştirenler Türkiye gerçeğinden kopmuş kişilerdir.

murat_aras Yaprak Dökümü bitti. Bugün dünya mutluluk endeksi sıralamasında 4-5 sıra birden yükselebiliriz.

ZeeynepKayhan Yaprak Dökümü'nün finalinde de Ali Rıza Bey'i öldürdüler.Bihter gibi.Her finalde biri ölmek zorunda mı canım? Mutlu biten bir dizi yok mu?

Darksmyrna Ayrıca Yaprak Dökümü finaliyle birlikte İstanbul-Trabzon tren seferleri de başlamıştır hayırlı olsun :)))

bebek_annem Yanimda 3 erkekle izledim yaprak dokumu finalini...aglayamadim dolu dolu...icim kan aglio aslonda

begumugurlu Yaprak dokumu bitti ama ben hala okulu bitiremedim reva mi bu ya? Bit artik...

sosyaltivit Kendi derdimize düşmüşken yaprak dökümü yorumlarını görünce gülesim geldi.Ali Rıza beyin küllerinden yeniden doğması için lütfen 2ye basınız

cikistagel RT @nutellaliekmek: Yaprak Dökümü'nün final süprizi: Aşk-ı Memnu oyuncularını da diziye alet etmek.

mystorius Yaprak Dökümü'nün finalinde trene binip Trabzon'a yola çıktılar ya,anlamıyorsunuz işte,Yanlış binmişiz diye inip diziye devam edecekler.

aasligul ben uyurken bi sürü şey olmuş mesela yaprak dökümü bitmiş.

simeranyam Günaydın. Yaprak dökümü ile ilgili gelişmeleri almak için geldim ama bir ali rızanin öldüğünü okudum. Bacılara ne oldu acep..

arzugkmn RT @istiklalakarsu: Yaprak Dökümü dizisine mutlu aile fotoğraflarını gönderen aileler ne içtiyse bizim aileye de göndersin.

Senbigit Yaprak dökümü'nün finali aklıma geldikçe başlıyorum ağlamaya. Biri beni durdursun, tokat falan atın..

tripli*ok Ali Rıza sonunda öldü ve yaprak dökümü bitti.Şimdi sıra sende Ali Kaptan.Korktun mu Ali Kaptaaağn??

CNNTÜRK
 

rüzgar gülü

Daimi Üye
Katılım
20 Şubat 2009
Mesajlar
10.973
Tepki
10.147
Puan
113
Yaş
43
Konum
istanbul
bende çok ağladım yaa...
bunu yapmayacaklardı o kadar bekledi adam oğlunu göremeden öldü... bari şevket önce eve gitseydi belki görürdü...:sim3::sim3: Allah dan eşim evde değildi geç geldi.. onun yanında ağlayamazdım rahat rahat...:mendil::mendil::mendil:
 

sıladayım

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
15.208
Tepki
27.374
Puan
113
Konum
trabzon
Diğer konuyada yazmıştım burayada aynısını yazıyorum
Dün akşam herkes gibi benide göz yaşlarına boğdu Yaprak Dökümü izledikçe insan kendisinden de o kadar büyük paylar biçiyorki kendine o kadar yaşanmışlar varki gerçek hayatlarımızda:mendil::mendil: elveda Yaprak Dökümü :mendil:keşke bitmeseydi:mendil: askıda kalan konular da kaldı kimbilir belkide tekrar başlatırlarmı dersiniz-hmm
Ama bir eleştirimide söylemeden geçemiycem dizinin senaristleri derslerini iyi çalışmamış olucaklarki dizinin sonunda Şevket Trabzona sadece gidiş bileti alıyor ama düşünmedikleri Trabzona trenin olmaması burda Tren rayları yokken o tren nasıl Trabzona gidiyor bunu düşünmeden yazmış olucaklar heralde senaristler -hmm
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
tripli*ok Ali Rıza sonunda öldü ve yaprak dökümü bitti.Şimdi sıra sende Ali Kaptan.Korktun mu Ali Kaptaaağn??
:kptmya::kptmya::kptmya::kptmya::kptmya:

Bende ona çok güldüm ya :kptmya:

Ferhunde'ye niye birşey olmadı ona takıldım ben kadın mağdur gibi çıktı işin içinden birde Ali-Nejla-Ferhunde üçlüsü ne oldu imada bulunup ortada bıraktılar olayı keşke 4-5 yıl sonrasını gösterip öyle bitirselerdi kim ne oldu gibi Hayriye yaşlanmış çocuklar büyümüş o görüntülerle beraber Ali Rıza'nın sesinden aile olmakla ilgili içli sözler falan...
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst