Yanlış Erkekle Evlenmeyin!

sadiye

Admin
Admin
Katılım
4 Mayıs 2010
Mesajlar
60.971
Tepki
56.321
Puan
113
Yaş
42
Konum
Almanya
Yanlış Erkekle Evlenmeyin!

attachment.php


Şu sıralar hani internet sitesine girsek gazateyi elimize alsak ünlü bir çiftin ayrıldığı ya da daha kötüsü boşandığı haberlerini okuyoruz. Yeni yapılan biraraştırmaya göre,evli kadınların üçte ikisi kötü bir seçim yapmış olmaktan şikayetçi ve bundan dolayı boşanıyor.Uzmanlara göre bu kötü kaderden kurtulmak mümkün. Uzmanlar öncelikle erkek arkadaşınız hayatınızın aşkı mı? Gelecekteki eşiniz o mu? Bunu saptamak,aşağıdaki altı faktöre dikkat ettiğiniz, taktirde sizin elinizde.


Geçmişi görmezden gelmeyin

Sevgilinizin geçmişinde sizi rahatsız eden bir şeyler var mı? Daha önce yaptıklarını tekrarladığı takdirde buna dayanıp dayanmayacağınıza karar vermeniz çok önemli.Çünkü eski alışkanlıkların geri gelmesi malesef sıklıkla yaşanan bir durum.Orbuch'a göre bir erkeğin gelecekteki tavırlarını tahmin etmenin en güzel yolu geçmişe bakmaktan geçiyor. Eğer ilişki geçmişinde çıkara dayalı ilişkiler ve sorunlu sevgililer varsa,onu değiştirecek mükemmel kadın kadın olduğunuzu düşünmek size çok cezbedici gelecektir. İnsanlar tabiki değişebilir ama önce bazı şeyleri anlamanız gerekiyor.Size göre çok aşağılık davrandığı o günler hayatının o dönemine mi özeldi,yoksa ozamanki alışkalıkları kişiliğine işledi ve hala derinlerde bir yerde mi saklanıyor? Ona geçmişte yaptıklanın nedenini sorun ve her şeyi öğrenin size mantıklı geliyorsa devam edin eğer gelmiyorsa ayrılın uzatmayın.


İstediğiniz şeyi itiraf edin

Erkek arkadaşınızın yemek yemekten çok hoşalanması veya çok güzel giyinmesi hoşunuza gidiyor olabilir. Bu kesnlikle güzel bir haber. Evlenmeyi düşündüğünüz erkeğin genel özelliklerine bakıp olumsuz olanlarına odaklanın. Bunlarla başa çıkabileceğinize inanıyormusunuz? bunları düşünün ve onunlada paylaşın.
Onu olduğu gibi görün

Sevgilinizin doktora yaptığını veya gelecekte CEO olmayı hayal ettiğini düşünün. Peki bu eğitimden arda kalacak tek şey yıllar içinde birikmiş öğrenci kredileri olursa mutlu saymaya devam edermisiniz? Gelecekte olmasını istediğiniz erkekle değil şimdi birlikte olduğunuz erkekle evleneceğinizi unutmayın. Kesinlikle finansal sonucalar veya potansiyel bir kariyer peşinden gitmemelisiniz. Onu her haliyle kabullenebiliyorsanız evliliği düşünün.


Ailesine dikkat edin

Eşinizin ailesiylede evleneceğinizi unutmayın. Eğer ailesiyle yakınsa, bu daha da önem kazanıyor. Yolun başında onları göz ardı edebiliyor olsanız da,evlendiğiniz andan itibaren hayatınızda büyük bir rol oynayacağınızı kabul etmelisiniz. Bu insanlar sadece düğününüze katılmakla kalmayacaklar. Gelecekte de tatilerinizde katılacaklar. Gauvain birbirinizin ailelerini sevmek zorunda değilsiniz ama onları hayatınıza ne kadar dahil edeceğinize birlikte karar vermelisiniz' diyor. Beklentilerinizi ortaya döktüğünüzde kendinizi neyin içine soktuğunuzu daha iyi anlayacaksınız.


Bir kıvılcım yoksa boşverin

Bütün paylaşılanların ışığında, en önemli gerçek olan arkadaki kıvılcımı atlamamlısınız. Ekonominin böylesine belirsiz olduğu bir dönemde, kadınların heyecandan çok istikrarı tercih etmesi çok normaldir. Yıllardır birlikteyseniz, kapıdan girdiğiniz anda birbirinizin üstüne atlamıyor olabilirsiniz. Fakat başarılı bir evliliğin sırrının en iyi arakadaş olmaktan geçtiğini söylüyorlar. Seks hayatınızın güzel olması problemlerin olmayacağı anlamında değildir fakat bazı zamanları yumuşatan etkendir.


Kafayı evliliğe takmayın

Gauvain, Kadınlar evlenme yaşını geçtiklerini hisettiklerinde, kendileri için 'doğru olabilecek!bir erkele evlenmeyi kabullenirler ve zaman kaybetmekten kortuklarından, normalde birlikte olmayacakları erkeklerin peşinden giderler diyor. Bu hataya düşmemek için,daha genç olsaydınız yine onunla beraber olurmuydunuz diye sorun. Çok güçlü bir şekilde 'Hayır!' diyemiyorsanız, ne için yüzük taktınızı belirleyin: Çünkü evde kalma korkusu uzun yıllar mutsuz olmanıza yol açabilir.

Kaynak: iVillage Türkiye
 

Ekli dosyalar

  • cift-5.jpg
    cift-5.jpg
    10 KB · Görüntüleme: 55

kiraz

Aktif Üye
Katılım
31 Aralık 2010
Mesajlar
440
Tepki
175
Puan
43
Konum
istanbul
Doğru sandığımız bir bakmışızki yanlışmış :uzgun:
her zaman hayatın ipleri elimizde olmuyor ama bunlarıda bilmekte fayda var, paylaşım için teşekkürler.
 
OP
sadiye

sadiye

Admin
Admin
Katılım
4 Mayıs 2010
Mesajlar
60.971
Tepki
56.321
Puan
113
Yaş
42
Konum
Almanya
Bencede evlilik konusunda aceleci davranmamak en iyisi. :eek:
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst