Yamachi'ye Ouartz Dokunuşu

sadiye

Admin
Admin
Katılım
4 Mayıs 2010
Mesajlar
60.971
Tepki
56.321
Puan
113
Yaş
42
Konum
Almanya
Yamachi'ye Ouartz Dokunuşu

Birbirinden değişik tasarımlara imza atan Yamachi, Osmanlı esintilerini, günlük kullanabileceğiniz, modern takılarla birleştirdi.Sade fakat iddialı tasarımlarını ouartz taşlarla bezeyen Yamachi altına yeni bir soluk getirdi...

attachment.php


Vücut’daki kötü enerjiyi yok etmesi ile bilinen ouartz taşını göz alıcı tasarımlarına, taşıyan Yamachi yeni sezonda, çarpıcı modellerle , kadınların vazgeçilmezi olacak.

Osmanlı motiflerinin yanında günlük kullanabileceğiniz, sade ama çarpıcı takılara’da, imza atan Yamachi gece ve gündüz çok rahatlıkla kullanabileceğiniz 2012-2013 koleksiyonunu stil sahibi, şık bayanların beğenisine sundu.

Son derece şık ve göz alıcı koleksiyonda, değerli taşlarla bezenmiş bir çok takıya rastlamak mümkün. Kolyeler’den, bileziklere, yüzüklere ve küpelere kadar set halinde yada ayrı satın alabileceğiniz, modellerde, klasik altın motiflerinin çok dışında bir çok tasarım var.

attachment.php


Özellikle işlemeli takıların zarafeti ve çekiciliği başınızı döndürecek. Evlilik öncesi alışverişlerde, doğum günü yada yıl dönümü gibi çok özel günlerde çok rahat hediye seçebileceğiniz bir adres olan Yamachi, tarz sahibi bayanlarında ilk adresi olacak.

iVillage Türkiye
 

Ekli dosyalar

  • yamachi_1.jpg
    yamachi_1.jpg
    37,2 KB · Görüntüleme: 2
  • yamachi_2.jpg
    yamachi_2.jpg
    53,1 KB · Görüntüleme: 2

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst