Merhaba aramıza hoşgeldin Yalın'ın şarkıları hep güzel olur zaten
EvetMesela onun bir şarkısından hikaye yazıyorum mesela
Çok seviyorum onun şarkılarını.
Bu arada hoş bulduk. Joseph Morgan hayranıyım da onunla ilgili bazı şeyler araştırırken bu siteye rastladım, üye oldum diyeyim. Pek bir şey bilmiyorum da burada..
Orayı gördümde çok kafam karıştı ya :acep:CiddimisinSen tam buraya uygun üyesin o zaman
biz sana yardımcı oluruz hiç çekinme sor bizlere olur mu
Hikayeni eklemek istersen yazdığımız hikayeleri paylaşıp yorum aldığımız bir bölümümüz var Hikayelerimiz ve Romanlarımız - Hanimefendi.com - Kadın sitesi hangi şarkısına yazıyorsun?
Benim Sil Baştan adlı hikayemde başrolü Kıvanç Tatlıtuğ ve Joseph Morgan paylaşıyor (ikisininde kemiklerini sızlatıyorum ) ikiz kardeşler gifli mifli çok iyi olduilgini çekerse yorumlarını almak isterim
Hiç kafan karışmasın sadece hikaye konunu açıp bölümleri ekliyorsun bir de yorum sayfan oluyor oldu bitti. Ben düzenlemelerde yardım ediyorum zaten
Yalın'ın o şarkısı da çok güzeldir ya bir ara radyoda sürekli çalardım :sarki:Hikaye ismi olarakta çok güzel uymuşBTA'yı okuyorsun demek çok sevindim yorumunu merakla bekleyeceğim şimdi 44.bölümün yazımındayız :findikim: Sil baştan daha 7 bölüm oldu onu biraz yavaş yazıyorum nedense diğer iki hikayeden fırsat kalmıyor
ys:
Ben Yalıncığım her şarkısı full bende
Bu arada video nasıl yükleniyor?
Ben de öyle ya, çok güzel söyleyo adam.
Alttaki linke tıklayıp en alttaki mesajıma bakarsan nasıl yapıldığını görebilirsin
Youtube video sitemize ekleme işlemi - Hanimefendi.com - Kadın sitesi