Malzemeler:
Yarım paket margarin
1 Litre süt
1 bardak un
1 bardak şeker
1 tane vanilya
1 paket sade potibör bisküvi
Üzeri için tarçın..
Yapılışı:
Kısık ateşte olan tencerenin içersinde yarım paket margarini eritiyoruz,daha sonra sütü,unu,şekeri ve vanilyayı yavaş yavaş katarak karışıtırıyoruz.
İyice lapa olana denk hiç duraksız karışıtımalıyız ki tencerenin dibi tutup kokmasın sonra
Tepsimize bir sıra bisküvi diziyoruz,bisküvileri koymamızın sebebi tatlımızın düz bir zeminde durmasını sağlaması,dibini tutmaması...
Hazırladığımız tavuk göğsünüde bizküvilerin üzerine döküp 1 saat soğuk bir yerde soğumasını sağlıyoruz..Servis yaparkende üzerine tarçın serpiyoruz.
Afiyet Olsun:catalbicak: