Yahşi Batı

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.294
Cem Yılmaz bu son filminde Western filmlerinin parodisini yapmaya soyunuyor.

B846ADC4FA26E9F5B0626DFD7A715.jpg

Yahşi Batı
Yönetmen :Ömer Faruk Sorak

Oyuncular : Cem Yılmaz, Demet Evgar, Cansu Dere, Özkan Uğur, Süleyman Turan

Tür : Komedi

Yapım : Türkiye, 2009

Batı ve Doğu’nun tozlu yollarının heyecan, aşk ve macera ile birleştiği bir hikaye. Yıl 1881. Dönemin Osmanlı padişahı tarafından Amerikan Başkanı'na bir hediye gönderilmek istenir ve bu vazife için Aziz Efendi (Cem YILMAZ) ve Lemi Bey (Ozan GÜVEN) görevlendirilir. Aziz Efendi ve Lemi Bey, başlarına geleceklerden habersiz, almış oldukları vazifenin verdiği gurur ile yola çıkarlar. Zorlu yolculuktan sonra vardıkları Amerika’da yaşayacaklarını tahmin etmeleri asla mümkün değildir. Yeni insanlar tanıyacak, yeni dostlar edinecek ve pek çok düşman kazanacaklardır. Ancak hiç bir zorluğun onları gittikleri yoldan döndürmesi mümkün değildir. Ne Kızılderililer, ne kovboylar, ne de güzel bir kadın onlara engel olabilir. Çünkü onlar padişahlarına verdikleri sözü her ne pahasına olursa olsun yerine getirmeye yemin etmiş gözü pek birer Osmanlı’dır.

[DM]xb7p55_cem-yylmaz-yahyi-baty-ilk-fragman_shortfilms[/DM]

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.487
Arkadaş gitmiş Yahşi Batı'ya; ama evde izlenilecek bir film dedi. Değmezmiş. Biz de gideceğiz bakalım, görüşlerimi yazarım-ayse

isolde

Üye
Tepki
50
gecen hafta bizde eşimle beraber gittik..
okadar çok begenmedim filmi..
yani cem yılmazdan daha güzel bi film bekliodum açıkcası...

isolde

Üye
Tepki
50
evet cem yılmaz ii bi komedyen...
yahşi batıya kadar bn begeniodum filmlerini...
ama yahşi batıda acaip hayal kırıklığı yaşadm

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.487
DVD'den izledim dün akşam. İzlenir; ama gidilipte sinemada izlenecek kadar değil.

Güldüren yönleri oldukça fazla ve çok güzel efektleri var. Ayrıca ince espriler var filmde.

Tavsiye ederim.:eek:

başakk

Daimi Üye
Tepki
671
bende sinemada izleyenlerdenim güzeldi beğendim ama tekrar tekrar izliyeceğim bir film değil ama güzeldi

be_reN

Daimi Üye
Tepki
1.856
kızlar yorumlarımla olumsuz yonde etkılemek ıstemem ama acıkcası ızledıgımde evde ıyıkı sınemaya gıtmemısım dedım yanı . cem yılmaz oldugu ıcın fılm onun oldugu ıcın buyuk bı ıstekle basladım fılmın basında ama bı bıtse hadı bıt artık dedım yanı sonuna kadar . olmamıs cem bu defa olmamıs hacı :eek:lmaz: sımdıye kadar hıc bı yerlı fılme gıtmedım sınemaya turk sınemasının daha cok calısması lazım cokkkkkkkkkkkkk:sigara:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar