Yağlı Ciltlere Müjde!

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.406
deracine.jpg

bionem-karma-yagli.jpg

Fondöten sürersiniz gün içinde alın, burun ve çene bölgesinde aşırı yağlanmadan dolayı parlamalar olur. Göz farı sürersiniz göz kapaklarındaki yağlanma farın bozulmasına ve akmasına neden olur.

Banyodan çıktıktan sonra cildinizde kurumalar olur, krem sürersiniz kremin değdiği yerde sivilce çıkar. Nedir bu yağlı ciltlerin çektiği?

Hem cildimin yağ dengesini düzenleyecek hem de nemlendirecek bir krem yok mu diye düşünüyordum. Birçok marka denemiştim ama istediğim sonucu alamamıştım. Deracine yağlı ciltler için yoğun nemlendirme kremiyle tanışana kadar!

Deracine yağlı ciltler için özel olarak üretilmiş nemlendirme kremi cildinizi nemlendiriyor, yağ dengesini düzenliyor. Özellikle banyodan çıktıktan sonra kuruyan cilt için ideal bir krem! Benim gibi yağlı cilde sahip olanlar için Deracine yağlı ciltler için yoğun nemlendirme kremini tavsiye ediyorum.

Deracine Bionem
Deracine

Yoğun Nemlendirme Kremi
Karma / Yağlı Ciltler

%100 bitkisel ekstreye sahip formül.

Fayda:Karma veya yağlı ciltlerin ihtiyacına özel olarak geliştirilen Bionem Yoğun Nemlendirme Kremi içeriğindeki aktif maddelere ek olarak Pantenol ile birlikte cildi yağlandırmadan derinlemesine nemlendirir, cilde pürüzsüz ve parlak bir görünüm verir.

Alan: Yüz ve boyun

Zaman: Gündüz ve/veya gece

Gramaj: 50 ML

Sabah ve/veya akşam temizlenmiş yüz ve boyun bölgesine uygulanır.

Daha etkili bakım için Bionem Yoğun Nemlendirme Kremini, cildinizi Deracine Temizleme Jeli ve Deracine Tonik ile temizledikten sonra kullanmanız tavsiye edilmektedir.

Ciltle uyumlu pH değerine sahiptir.

Deracine Bionem Yağlı ve Karma Ciltler için Nemlendirme Kremi Eczanelerde 19 Liraya satılıyor.

begumtorlak

Yeni Üye
Tepki
0
deracinenin bütün ürünlerini kullanıyorum ve tüm ürünlerinden çok memnunum tüm ürünlerini güvenle kullanabilirsiniz bence...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar