‘Wipe Out’ Ünlüler başlıyor

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
fft16_mf1428413.Jpeg


Unutulan ünlüleri pazarlama oyunu

Survivor bitti, şimdi ünlülerin yarıştığı ‘Wipe Out’ başlıyor. O kadar çok oyuncu ve o kadar çok güzelimiz var ki... Ne yapacaklar? 2007’de güzel olmuş. Ee, bitti mi yani? Daha genç ve dinamik. Bu sektörde ayakta kalmak için ne yapmalı?

‘Wipe Out’ çok izlenen kanalda yayınlanan bir oyun. Bir bölüm ayakta kalsa bile yeter. Bakalım yeni listeye; Miss Turkey 2009 birinicisi Ebru Şam. Biraz ‘Adanalı’ dizisi, ‘Gecekondu’ programında görünme, adının Oğulcan Engin ile anılması... Yetmez tabii ki.

2007 Best Model Of Turkey birincisi hırslı Senem Kuyucuoğlu. “Ben en güzel olucam” diye yarışmaları aşındırmış. O da ‘Gecekondu’ programında arz-ı endam etmiş. Yeter mi? Yetmez tabii ki.

Atilla Taş... Oo, yıllar geçti. Ne yapar ne eder? Yarışmada o da.
Sertaç Akkaya dizilerde oynadı, ‘sırlı’ Samanyolu dizilerinden hatırlanır. Ee, başka? Yeni işler gerekir.

Metin Yıldırım; en son ‘Disko Kralı’nda görüldü. Espri yapacağım diye epey bir uğraş içindeydi. O da ‘yırtmak’ için çabalıyor.
Esra Sönmez bir başka yarışmacı. Kendisini ‘Disko Kralı’ndan hatırlıyoruz. Bir de ‘Katibim’ türküsünü ‘Üskadar’a Giderken’ diye yapmış oradan biliyoruz. Başka? Yeter mi genciz, güzeliz daha çok bu sektörde iş yapacağız.

‘Popstar Alaturka’nın Mehtap’ı. İşte güzel bir örnek. Nasıl da şöhret oldu. Sonra birden silindi. Şimdi ikinci çıkışı için bu yarışma iyi bir fırsat. İplerden sarkacak, oradan oraya atlayacak. Olsun, bir görünse; kendini bir hatırlatsa yeter.

İşte size güzel bir ‘eğlence sektörü pazarlama’ örneği.

Not; bu bir eleştri yazısı değil. Bir dünyanın kuralı ve hali üzerine çeşitleme. Yarışma 25 Haziran’da Show TV’de başlıyor.
Milliyet
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst