Windows Live Messenger 2010 ortaya çıktı

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak
Windows Live Messenger'ın yeni 2010 sürümü nasıl olacak? İşte ilk ekran görüntüleri ve yenilikler...

Microsoft'un bir sonraki Windows Live dalgasına dair ilk görüntüler ortaya çıktı. Windows Live setinin (Live Temel Parçalar) en çok merak edilen parçası Windows Live Messenger 2010'un ilk betasına ait ilk resimler Neowin.net portalında ortaya çıktı.

2010'da çıkması planlanan Windows Live Wave 4'ün özellikle sosyal ağlarla etkileşime ağırlık vereceği belli oluyor. Zira Live Messenger 2010'un arabiriminde temel değişiklikler söz konusu ve bu değişikliklerden biri de pencereye eklenmiş yeni "Social Stream" (sosyal akış) bölümü. Burada kişi listenizde bulunup Twitter, Facebook ve web günlüğü girdilerini güncelleyen arkadaşlarınızı takip etmeniz mümkün.
Windows Live Messenger 2010 ortaya çıktı
Ayrıca birçok Messenger hayranının ek programlara başvurarak elde ettiği bir özellik de artık varsayılan olarak sunuluyor: Sekmeli sohbet. Bu özellik sayesinde tek bir pencerede tüm konuşmalarınız sekmeler halinde gösteriliyor. Live setinin bir diğer bileşeni Live Writer'ın da bir ekran görüntüsü ortaya çıktı. Microsoft yeni beta sürümde Office'ten bilinen Ribbon arabirimine başvurmuş.

Wave 4'ün halka açık beta sürümünün 2010'un ilk çeyreğinde yayımlanması bekleniyor.
 
R

Rosie

Misafir
ya böyle manyak manyak her sene bir sürüm çıkarıyolar msn sapıttı benim ya.Ebuddy den giriyorum mecbur sürekli :böö::böö::böö:.
 

LiLi

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2010
Mesajlar
9.394
Tepki
12.556
Puan
113
Konum
♥ Kızının Yanından ♥
Aynen ben de sinir oluyorum bu yeni sürümlere , ne varsa eskide var diyip eski sürümü yüklüyorum hobaaa bu sefer de o iğrenç işletim sistemi izin vermiyor çalışmasına.
Bıraktım kullanmıyorum..
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst