Vodafone bayram yaptıracak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

єℓєησяα

Daimi Üye
Katılım
23 Temmuz 2008
Mesajlar
987
Tepki
945
Puan
93
Konum
єℓαzığ
65237.jpg


Vodafone'dan Ramazan ayına özel kampanya.. Katılan kullanıcılar ay sonunda bayram yapacak.
Vodafone'nin, tüm abonelerine Ramazan ayında harcadıkları kontör/YTL/dakikaları bayram haftasında hediye olarak geri vereceği bildirildi.

Vodafone'den yapılan yazılı açıklamada, 29 Eylül 2008'e kadar geçerli "Ramazan Kampanyası"na katılanların, ramazan ayı süresince yapacakları konuşmalarda harcadıkları miktarda kontör/YTL/dakikayı Ramazan Bayramı'nda hediye olarak geri kazanacağı ifade edildi.

Açıklamada, kullandığı tarifeden bağımsız olarak tüm ön ödemeli ve faturalı Vodafone abonelerinin yararlanabileceği kampanyaya katılmak için "ABONE" yazıp 3010'a ücretsiz kısa mesaj göndermenin yeterli olduğu kaydedildi.

Vodafone Ön Ödemeli Müşteriler Pazarlama Müdürü Çınar Erek, yaptığı değerlendirmede, Vodafone'nin, bu kutsal ayda abonelerinin yanında olmaktan memnuniyet duyduğunu belirterek, "İlk kez düzenlediğimiz bu kampanyayla, abonelerimizin ramazan ayı boyunca yaptıkları görüşmelerde kullanacakları kontörleri/YTL'leri ve dakikaları, bayram heyecanını sevdikleriyle doya doya paylaşmaları için onlara armağan ediyoruz" ifadesini kullandı.
 
G

GuL_CiCeGi

Misafir
gercekten cok güzell bır kampanya ama ben malesef TURKCELL'liyim :gul:
 

~ RQS£ ~

Daimi Üye
Katılım
12 Temmuz 2008
Mesajlar
1.531
Tepki
752
Puan
113
Konum
yok
ahh ahh ablamın vodafoneydi istemedi tamda zamanında istememiş hee:D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst