Elif_Eylul
Daimi Üye
Derya kim aDerya gebe

Derya kim aDerya gebe

Maşallah üzümlü kek gibi her diziye hakimsinAyy fiko girmiş diziyeUzak şehirde alyanın ölen annesi

Maşallah üzümlü kek gibi her diziye hakimsin

eveet ama bu dizi çok güzeeel cok başka 
Bende büşradan öğrenmesine şaşırdım yani, çol curcunalı oldu bide varya o sogukta atlet çorapsız iyi hastalanmışlardırYahya'nın bebeği çok daha etkileyici bir sahneyle öğrenmesini beklerdim ya bu çok özensiz bir sahne gibi geldi
Evet ya bir de Büşra ne alakaBende büşradan öğrenmesine şaşırdım yani, çol curcunalı oldu bide varya o sogukta atlet çorapsız iyi hastalanmışlardır
Zahide ismideEvet ya bir de Büşra ne alakaKadın hem boşanmak istemiyor hem de Derya hamile deyip bir araya gelecekleri bir bilgiyi bomba gibi atıyor ortaya. Derya ve Yahya'nın annesi aynı evde nasıl olacak acaba tam arıza gelin kaynana modeli
uzak şehirden nakil
sadakatsiz sadoya had bildirdi
deryada az degil vala nasıl olcak bilmiyorum iki deli bir arada
zaferde öldü çok şükür . Uzak Şehir dizisinde de mi adı Zahide'ydiZahide ismideuzak şehirden nakil
sadakatsiz sadoya had bildirdi
deryada az degil vala nasıl olcak bilmiyorum iki deli bir arada
zaferde öldü çok şükür .
Yok fiko’ydu uzak şehirde zahide ismini niye seçmiş anlamaıdm ama ben yahya sanki adamın oglu cıkacak diye sezdimUzak Şehir dizisinde de mi adı Zahide'ydiZafer çok gereksiz bir tipti zaten ha var ha yoktu benim için önemsemiyordum. Derya'nın milletle gıcık gıck uğraşmasını seviyorum ya gelin kaynana toprağına çekermiş ya sanki atışmaları güzel olacak gibi kadınla
Zülfikar'ın mı? Aman her haltın içinden Timur çıkıyor yine o çıkar oğluYok fiko’ydu uzak şehirde zahide ismini niye seçmiş anlamaıdm ama ben yahya sanki adamın oglu cıkacak diye sezdiminşallah çıkmaz
Kardeş oluyor sever senaristler ensest hikayelerZülfikar'ın mı? Aman her haltın içinden Timur çıkıyor yine o çıkar oğluDİğer türlü Yahya ve Derya kardeş olmuyor mu
onu yapmazlar

Evet küçük bi oglan daha vardı, yok geçen bölüm kadın sandıktan patik çıkarıp kokluyor ben ne zaman bi veliaht seveceğim gibi bişe diyor patikler kimin acabaİnşallah öyle bir şeyin imasını bile yapmazlar Yahya'nın kardeşi vardı bir tane o olsun hiç değilse ama Yahya olmasın
Bence Timur'dur ya kesin Veliaht muhabbetini onun üzerine yapıştıracaklarEvet küçük bi oglan daha vardı, yok geçen bölüm kadın sandıktan patik çıkarıp kokluyor ben ne zaman bi veliaht seveceğim gibi bişe diyor patikler kimin acaba
Onun annesi falan nerde hiç dizide yoklar, bide ramazanda heralde otogarda çekime izin vermediler bunlarda karsa mı gittiler anlamadımBence Timur'dur ya kesin Veliaht muhabbetini onun üzerine yapıştıracaklar

Ben bir ara izlemedim sonra Kars bölümleri başlamış öyle devam ettim annesi kardeşi ne oldu hiç bilmiyorum sadece bölüm içinde çok özledim mi ne demişti Timur ha ölmemişler yani dedimOnun annesi falan nerde hiç dizide yoklar, bide ramazanda heralde otogarda çekime izin vermediler bunlarda karsa mı gittiler anlamadım
Zaferin yüzünden işte bunları taradılar evlerini falan bastılar bunlar kaçtılar ordan güya timur işte kurtardı gbii bişe ama sıkıldım yani tuhaf kaçakçı olasım geldiBen bir ara izlemedim sonra Kars bölümleri başlamış öyle devam ettim annesi kardeşi ne oldu hiç bilmiyorum sadece bölüm içinde çok özledim mi ne demişti Timur ha ölmemişler yani dedim

Sen bu ara tahammülsüzleştin mi bacıcanım benimZaferin yüzünden işte bunları taradılar evlerini falan bastılar bunlar kaçtılar ordan güya timur işte kurtardı gbii bişe ama sıkıldım yani tuhaf kaçakçı olasım geldi

Kız maşallah bütün dizileride üzümlü kekim gibi kaçırmıyorsyn heZaferin yüzünden işte bunları taradılar evlerini falan bastılar bunlar kaçtılar ordan güya timur işte kurtardı gbii bişe ama sıkıldım yani tuhaf kaçakçı olasım geldi
Sen bu ara tahammülsüzleştin mi bacıcanım benim