hayirli olsun arina dilerim bebegini saglikla kucagina alirsin
Çok sevinçliyim hamişlğinin tadını çıkar kendine iyi bak-hmm
Darısı İlknurun Fındığın vede benim gelinimin başına-hmm
Sanırım bebişim 1 aylık ise alınması gerekiyor, kaza 5 ekim de oldu:iyyyy: 25 eylül son adet günümdü3 defa tomoğrafi çekildi canlarım yaaa şimdiden üzülüyorum
doktorumla konuşdum bugün hemen gel dedi yarın sabah doktorumda olucam hayırlısı diyorum sizleri bilgilendiririm... kürtaja alırsa yarın giremem nete canlarım ALLAHIMA EMANET OLUN
:sim3::sinifsinif:
hayırlı haberlerle geldim canısı bugün sabah saat10:05 de doktoruma gitdim ve ultrasona girdim bebiş 4 haftalı kazadan sonra 8ila 9ekim arasında yumurtalıklarım çatlamış ve döllenme olmuş kazayı 5 ekim de yapmışdık çok rahat nefes aldık şükürler olsun yaradanıma, doğum 2 yada 3 temmuz dedi doktorum İNŞAALLAH normal doğum olur. ben istemiyorum eşim çok istiyor bu sene temmuz da hem tayin durumu ramazan ayı ve doğum çıldırcam eşim sen sorun etme 2 kadın tutarım eşyaları sen gösterirsin onlar yerleştirirler sen bebişime bak hele kızım olsun diyor RABBİM sağlıklı hayırlı evlat versin...[/QUOTE
sabah sabah ne güzel haber gözün aydın güzelcem Allah(CC) tamamına erdirsin
cok sevindim canim...Allah sagsalim kucagina almayi nasip etsin
tebrikler ..darsı başıma inş...:dertli:
hayırlı olsun canım, rabbim tamamına erdirsin
hayırlı haberlerle geldim canısı bugün sabah saat10:05 de doktoruma gitdim ve ultrasona girdim bebiş 4 haftalı kazadan sonra 8ila 9ekim arasında yumurtalıklarım çatlamış ve döllenme olmuş kazayı 5 ekim de yapmışdık çok rahat nefes aldık şükürler olsun yaradanıma, doğum 2 yada 3 temmuz dedi doktorum İNŞAALLAH normal doğum olur. ben istemiyorum eşim çok istiyor bu sene temmuz da hem tayin durumu ramazan ayı ve doğum çıldırcam eşim sen sorun etme 2 kadın tutarım eşyaları sen gösterirsin onlar yerleştirirler sen bebişime bak hele kızım olsun diyor RABBİM sağlıklı hayırlı evlat versin...