Var Mısın Yok Musun'a Reyting Şoku

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.503
Var mısın Yok musun yeni sezonda Asuman Krause'nin sunumuyla ekrana gelmeye başladı.

Fox TV'de Asuman Krause'nin sunuculuğunda ekrana dönen 'Var mısın Yok musun', reytingde hayal kırıklığı yaşattı. Yayınlandığı ilk akşam listenin alt sıralarında yer alan yapım, dün akşamki izlenme oranı ile de düşüşünü sürdürdü.

SBT'nin verilerine göre yarışma, yayına başladığı 8 Kasım Salı akşamı, listeye 24. sıradan giriş yaptı. Yarışmanın, dün akşam ekrana gelen ikici bölümü 31. sıraya geriledi. Haftada üç gün yayınlanacak olan yarışma, bu akşamki bölümüyle haftayı kapatacak. Bakalım, yarışmanın bu akşamki bölümünde reytingde bir sürpriz yaşanacak ı yoksa reytingler erimeye devam mı edecek?...

İLK BÖLÜMDE 71 BİN LİRA VERİLDİ

Artık canlı olarak yayınlanan programın ilk bölümünde, deprem sırasında Van'da bulunan 25 yaşındaki ziraat mühendisi Sevda Gökdemir yarıştı. Başarılı bir yarışma çıkaran Gökdemir, son tura 500 bin TL ve 400 TL ile girdi. Hamdi Bey'in 71 bin TL'lik teklifine "Varım" diyen yarışmacının kutusundan ise 400 TL çıktı.

melek_yüzlüm

Daimi Üye
Tepki
2.195
Allah aşkına kim izleyecek aynı şeyi ısıtıp getirdiler milletin önüne.zaten acun yeteri kadar uzatıp bıktırmıştı yarışmada o yüzden bitmişti.şimdi asumanla tekrar yayına girince insanlar izlermi sanıyorlar.milleti boş teneke yerine koyuyorlar resmen.habire aynı baskı aynı baskı.diziler yarışmalar gına geldi resmen.ben tv.de 3 dizi hariç başka bişey izlemiyorum.

naz79

Daimi Üye
Tepki
2.224
tutacağını bilseydi acun onu vermezdi uyanık adam acun insanları sıkmıyor ynai ben aynı şeyleri izlemekten nefret ederim

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar