'Van İçin Tek Yürek' dizilere yenildi

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.386
683077_detay.jpg

'Van İçin Tek Yürek' dizilere yenildi

Bir çok kanalın depremzedelere yardım toplamak için ortak yayınladığı 'Van İçin Tek Yürek' izleyiciden beklediği ilgiyi görmedi

ATV, Kanal D, Fox Tv, ve Star Tv başta olmak üzere birçok televizyon kanalında ortak yayınlanan depremzedelere yardım programı "Van İçin Tek Yürek" reytinglerde hüsrana uğradı. Yardım programını yayınlayan kanallar ilk 20'ye bile giremezken Show Tv'de yayınlanan Muhteşem Yüzyıl her hafta olduğu gibi gecenin birincisi oldu.

"Van İçin Tek Yürek"in yayınlandığı kanallar arasında Kanal D 2.11'lik oranla en çok reytingi alırken sırasıyla ATV 1.33, STAR 1.20, FOX ise 0.69 oranla izlendi. Show TV'de yayınlanan Muhteşem Yüzyıl ise yardım programını yayınlayan tüm kanalların reytinginin toplamından daha fazla reyting aldı ve 16.08'lik izlenme oranı ile günün birincisi oldu. Kanal D'de yayınlanan Kuzey Güney dizisi ise 7.16 izlenme payına ulaştı.

Habertürk

office

Daimi Üye
Tepki
1.159
ne dizileri izledim ne de bağış programını.. hatta 2 gündür depremle ilgili hiçbir haberi izlemiyorum.. 17 ağustos depremini en kötü, en derin şekilde yaşayan biri olarak deprem lafını bile duymak istemiyorum.. :(( rabbim hepsinin yardımcısı olsun, bir daha yaşatmasın inşallah :((

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.441
17 ağustosu yaşadım hala sıkıntısı var bizde bende haberleri izleyemiyorum.

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
ben izlemedim cünkü unuttum tvyi bile acmadim:uzgun:

gizemlii

Daimi Üye
Tepki
290
hiçbirini izlemedimm depremde hayatını kaybedenleri duyunca çok üzülüyorummm ALLAH yardımcıları olsunn :(:(:(

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar