Valentino Parfüm

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak
0_11100801a.jpg




Rock prensesi masum, zarif ve saygın. Üst notasında bergamot, kuş üzümü ve taze çimler saflığı ve çocukluğu ifade ediyor.

Alt notasında ise baştan çıkaran sandal ağacı ve baş döndüren heliotrop, vanilya, iris ve misk özleriyle birleşiyor.

Kadınsı ve klasik gül inci çiçeğinin zerafeti, portakal çiçeğinin asaleti ile birleşerek asil havasını ve sofistike şıklığını koruyor.

Alıntıdır.
 
OP
Kristen Stewart

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak
0_11100801b.jpg


Valentino Very Valentino Absolu EDP Bayan Parfüm

A-80930883
"Bir kadının en davetkar, cazibeli ve egzotik olmak istediği anda güvenle yanında bulunabileceği bir koku. Valentino V Absolu bir kadını her an dönüşebileceğini bildiği o güçlü ve seksi varlığa dönüştürme gücüne sahip. V Absolu sürdüğünüzde, kendinizi daha şehvetli, daha seksi ve daha sıradışı hissedeceksiniz.Kırmızı büyüleyici bir renk. O hayatın kendisi, tutkunun ve aşkın kanı, üzüntünün birebir tesellisi.“Ben kimim ki bir kadına ne kadar seksi, iç gıcıklayıcı ve kendine güvenli olduğunu söyleyeyim. Bir kadın yüreğinden gelen bu arzulara zaten sahip. Benim kokum ise sadece yeni dünyalara ve deneyimlere yapılacak yolculuğun anahtarı olabilir” diyor Valentino. Temel notalardaki krem halindeki vanilyaya ilaveten üst notalardaki mandalina, incir, pembe greyfurt parfümün meyveleri, çiçeksi tazeliğini muhafaza ederken orta notalardaki portakal çiçeği, Hawai çiçekleri ve gül yaprakları karışımı mükemmelleştirdi.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst