Uzun Saç Modelleri

Şekerpare

Daimi Üye
Katılım
28 Temmuz 2011
Mesajlar
14.496
Tepki
20.501
Puan
113
Konum
Mutluluklar Diyarından (:
Hintli kadınlar uzun saçı güzelliğin temsilcisi olarak görürler. Bu kültürler saçın uzunluğunu her şeyin üzerinde tutar ve uzun saçlı olanlara taparlar.

Uzun-Sa%C3%A7-Modelleri-%C4%B0le-Kendinizi-%C4%B0yi-Hissedin6.jpg


Uzun ve ipek gibi saçlarınız varsa, bir sürü stil arasından istediğinizi seçebilirsiniz. Saçınızın kıvırcık ya da düz olması farketmez. Uzun saç stilleri çok az çabayla her kadını bir ünlü gibi gösterebilir. Eğer saçınızı uzatmaya karar verirseniz, bir çok şekilde güzel görünebilirsiniz, bu yüzden saçınızın rüzgarda salınmasına izin verin.

Uzun-Sa%C3%A7-Modelleri-%C4%B0le-Kendinizi-%C4%B0yi-Hissedin7.jpg


Çoğu zaman, uzun saçlı kadınlar saçlarını katlı bir şekilde kestirirler ve toplamak yerine açık bırakırlar. Bu eğer saçınız doğal dalgalıysa şahane durur, eğer değilse de her zaman bir süperstar görünümü için perma yaptırabilirsiniz. Uzun modeller uzun yüzünüz varsa daha başarılı dururlar. Bu modeller elmacık kemiklerinizi vurgulayacaklardır. Nicole Kidman’ın doğal dalgalı, uzun saçıyla nasıl göründüğünü düşünün.

Uzun-Sa%C3%A7-Modelleri-%C4%B0le-Kendinizi-%C4%B0yi-Hissedin4.jpg


Katlar, kendiniz bile kesseniz bir profesyonel tarafından kesilmiş gibi dururlar. Uzun saçm deolleri her zaman eğer uçları dışarı doğru kıvrılmış katlı modellerse size seksi bir hava verirler. Onların bu şekilde duruşunu korumak kolay olmayabilir, ama eğer saçınız dalgalıysa ya da perma yardımıyla dalgalandırmak isterseniz harika duracaklardır.

Uzun-Sa%C3%A7-Modelleri-%C4%B0le-Kendinizi-%C4%B0yi-Hissedin21.jpg


Eğer saçınız kıvırcıksa ya da kıvırcıklaşmaya eğilimi varsa, katlarla fazlalıklardan kurtulabilir ve şekillendirilmesini kolaylaştırabilirsiniz. Çoğu zaman, kıvırcık saçlar uzatılmaz, ama doğru dokunuşlarla bu model de harika görünebilir. Saçınıza nasıl şekil vereceğiniz tamamen size kalmıştır, ama bu ipuçlarını bir dahaki değişiklik yapmak istediğinizde aklınızda tutun.

Uzun-Sa%C3%A7-Modelleri-%C4%B0le-Kendinizi-%C4%B0yi-Hissedin11.jpg



 
OP
Şekerpare

Şekerpare

Daimi Üye
Katılım
28 Temmuz 2011
Mesajlar
14.496
Tepki
20.501
Puan
113
Konum
Mutluluklar Diyarından (:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst