Uzun Hikaye (2012)

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.293
Tepki
83.529
Puan
113
Konum
İstanbul
20219840.jpg


Uzun Hikaye



3rr7t.jpg



''Uzun Hikaye'' adını taşıyan filmin, İstanbul dışında 6 ayrı kasaba ve istasyonda gerçekleşecek çekimleri başladı. Osman Sınav ile Kenan İmirzalıoğlu'nu uzun sürenin ardından bir araya getiren filmin senaryosunu Yiğit Güralp yazdı.

1940'lı yıllardan 1970'lerin sonuna uzanan öyküsü ile kimi zaman hüzünlü, kimi zaman neşeli ve coşkulu, kimi zaman heyecanlı ve romantizm yüklü ''Uzun Hikaye'' filminin yönetmenliğini Osman Sınav üstlendi.

Filmde, Kenan İmirzalıoğlu, alışılmışın dışında bir rolle, yuvasına son derece düşkün, hayata daima kocaman ve aydınlık bir gülümsemeyle bakan, onurlu ve aşık bir aile babası olarak seyirci karşısına çıkacak.
Oldukça geniş bir oyuncu kadrosuna sahip olan ''Uzun Hikaye'' adlı filmde, Altan Erkekli, Güven Kıraç, Zafer Algöz, Cihat Tamer, Mahir Günşiray, Kürşat Alnıaçık, Şener Kökkaya, Osman Alkaş, Cengiz Bozkurt, Mustafa Üstündağ, Erkan Avcı, İsmail Hakkı Ürün, Bora Koçak, Ferdi Kurtuldu, Ufuk Karaali, Tuğçe Kazaz, Ushan Çakır, Damla Sönmez, Taner Ölmez, Batuhan Karacakaya, Elif Atakan, Buğra Bahadırlı, Başak Kasacı, Taha Yahya Tan, Fatima Betül Cordal rol alıyor.

Mekan, kostüm ve oyuncular için 6 aya yakın bir ön hazırlık çalışması yapılan filmin çekimleri yaklaşık 2 ay sürecek.


3rw0r.jpg

Alıntıdır
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.293
Tepki
83.529
Puan
113
Konum
İstanbul
729250176164.jpg


Uzun Hikaye mest etti

Kenan İmirzalıoğlu ile Tuğçe Kazaz'ın başrolünü paylaştığı 'Uzun Hikaye' önceki gün görücüye çıktı. Film izleyenlerden tam not aldı

ALKIŞLAR SALONU İNLETTİ
Osman Sınav'ın yönettiği, başrollerini Kenan İmirzalıoğlu ile Tuğçe Kazaz'ın paylaştığı 'Uzun Hikaye' filminin galası önceki akşam Haliç Kongre Merkezi'nde yapıldı. Mustafa Kutlu'nun aynı isimli eserinden uyarlanan film, izleyenlerden tam not aldı. Şu sıralar atv'nin sevilen dizisi 'Karadayı'da gönülleri fetheden Kenan İmirzalıoğlu'na övgüler yağarken, gösterim sonrasında salonda adeta alkış tufanı koptu.

BUGÜN VİZYONA GİRİYOR
Sinema dünyasından birçok ünlü ismin hazır bulunduğu galada davetliler; demiryolu şeklindeki kırmızı halıdan salona giriş yaptı. Filmin yönetmeni Osman Sınav, "Hayata her an umutla bakan bir adamın hikayesini anlattık" diye konuştu. Filmdeki rolünün küçük olmasından yakınan Tuğçe Kazaz ise, "Daha oyunculuk kariyerimin başındayım. İnsanlar beni eleştirebilir" dedi. Uzun Hikaye bugün 433 salonda vizyona giriyor.

KENAN'IN BABALIK PROVASI
Filmde baba rolünü başarıyla canlandıran İmirzalıoğlu, "Rol için etrafımdaki babaları gözlemledim. Bu hikayede biraz da olsa babalık duygusunu yaşadım. Gerçekten çok özel bir duygu" dedi.

Takvim

 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst