Uzgunum ve cok yalnızım

ela gözlü

Yeni Üye
Tepki
8
KıZlar ben nerde hata yapıyorum arkadadlarımı kaybediyorum gittikce kimse ailem dısında cok sevmiyor beni hep cıkar amaclı konusuyolar gercek arkadasım dedigim insanlar bir sure sonra arayıp sormaz oldular onceden gorustugum blr arkadas benden tavsiye istedi ben de kendi fikrimi soyledim icimden geldigi,gibi soyledim neyin dogru olup olmadıgını ama o cok ters konustugumu dostu,degilde dusmanmısım gibi davrandıgımı soyledi ben yine eskisi gibi devam ettim onunla konusmaya ama o sanki araya bir sınır koydu neden hep boyle oluyor neden iyilik yaptıgımı sanarken kotu duruma dusuyorum simdi anladımki gercekten dostum yok cok uzgunum cidden nasıl yenicem ben bu durumu lutfen yol gosterin cok yalnız hissettim ortalıklardan kaybolsam beni ailem dısında nerde bu keske olsa eksikligi cok hissediliyor diyecek insan kalmadı

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
67.793
Selam canım :panter:
Konuyu biraz açsaydın daha iyi anlardık :)
Neden mesela ne dedinde senden mesafe koydu yada ne hakkında?
Madem seni öyle düşünüyor ne için öyle düşündügünü falan bir masaya yatırsaydınız :dusun:
Konuşarak hallolacak şeyler bunlar aslında..
Çokta sıkıntı yapıyorsa yol ver gitsin. Şimdiden bu kadar üzülmeye degmez hayatın boyunca üzülecek daha büyük şeylerin olacak..
Tecrübe konuşuyor

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.407
Acaba arkadaş seçiminde mi bir yanlış yapıyorsun. Kendi tarzına uygun kimse yok mu çevrende? Benimle çıkar amaçlı konuşuyorlar diyorsun o zaman öyle insanları etrafında tutma böyle insanlara ihtiyacın yok ki seni olumlu anlamda etkileyen insanlarla beraber ol modunu düşürenlerle değil

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
67.793
Acaba arkadaş seçiminde mi bir yanlış yapıyorsun. Kendi tarzına uygun kimse yok mu çevrende? Benimle çıkar amaçlı konuşuyorlar diyorsun o zaman öyle insanları etrafında tutma böyle insanlara ihtiyacın yok ki seni olumlu anlamda etkileyen insanlarla beraber ol modunu düşürenlerle değil

Hey beee esti gürledi gene nkkonda :gul: kızdırmayın ulen benim bacımı :nazo:
Yakar gecer :hihi:

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.407
Hey beee esti gürledi gene nkkonda :gul: kızdırmayın ulen benim bacımı :nazo:
Yakar gecer :hihi:

Yok kız ne esip gürlemesi sende beni yanlış lanse etme millete çok olumlu elektirik yayan bacıyım ben:kahkaha: ama var ya ela gözlü bizimle bir hafta daha geçirse yanındakileri öpüp başına koyacak he

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
67.793
Yok kız ne esip gürlemesi sende beni yanlış lanse etme millete çok olumlu elektirik yayan bacıyım ben:kahkaha: ama var ya ela gözlü bizimle bir hafta daha geçirse yanındakileri öpüp başına koyacak he

Denk gelemiyoruzki ela gözlüyle yoksa ben onu kabak çiçegi gibi açacam

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar