evet arada dizide güzel şeylerde yapıyorlar canımGüzel gönderme ama değil mi. Hz. Yusuf un gözlerini bağlayıp, kardeşleri kuyuya atmıştı.
Kayada saf tertemiz, masum biri güzel gönderme yapmışlar başarılı buldum
evet arada dizide güzel şeylerde yapıyorlar canımGüzel gönderme ama değil mi. Hz. Yusuf un gözlerini bağlayıp, kardeşleri kuyuya atmıştı.
Kayada saf tertemiz, masum biri güzel gönderme yapmışlar başarılı buldum
Sen astroloji bana öğretiyormusunda ben sana bunu öğreteyim
10 Kasım sahneside çok güzel olmuş gurur duydumevet arada dizide güzel şeylerde yapıyorlar canım

Kaçıncı bölüme geldin boranı dirilttin mi10 Kasım sahneside çok güzel olmuş gurur duydum

Dirilmez olaydi aKaçıncı bölüme geldin boranı dirilttin mi

39. Bölümdeyim dirildiKaçıncı bölüme geldin boranı dirilttin mi
ha
ha
ha
ha
ha
ha
haGitti gitti gitti gitti kızıda kaybettik a39. Bölümdeyim dirildiŞahin bitkisel hayatta
Biri yatıyor biri kalkıyorha
ha
ha
Bu arada fidan beni öldürdü gülmekten
Oğlum ölürse, Sizi öyle bir ağlatacam, öyle bir ağlatacam, bütün Midyat soracak bu sel nerden geliyorha
ha
ha
ha

Bu sahne çok iyi ya fidan süperGitti gitti gitti gitti kızıda kaybettik a
ha
ha
haIyi san bari normal ol aBu sahne çok iyi ya fidan süper
Yok yok hala normalimha
ha
ha

39. Bölümdeyim dirildiŞahin bitkisel hayatta
Biri yatıyor biri kalkıyorha
ha
ha
Bu arada fidan beni öldürdü gülmekten
Oğlum ölürse, Sizi öyle bir ağlatacam, öyle bir ağlatacam, bütün Midyat soracak bu sel nerden geliyorha
ha
ha
ha

zaten hastaneyi cihan aldıktan sonra (farkettiysen) hep hastanedeler yada adliyede nezarette
HahshahIyi san bari normal ol a
zaten hastaneyi cihan aldıktan sonra (farkettiysen) hep hastanedeler yada adliyede nezarette
Fidan favori
ha
ha
ha
ha
haKabak yemegi yapacağı sahneyi izledinmi aDediii Dediii fidan ecmel e git dişini fırçala dedi. Ha
Ha![]()
ha
ha
ha
ha
ha

Diğer bölümlerde dolapta kabak var git ye de sindirmen kolay olsun demişti onu mu diyorsun.Kabak yemegi yapacağı sahneyi izledinmi a
ha
haDaha var izle izle sen aDiğer bölümlerde dolapta kabak var git ye de sindirmen kolay olsun demişti onu mu diyorsun.
Yoksa daha başka da mı var![]()
ha
ha

Adam kabak yemekten zaten disleri sarardi aHa![]()
ha
ha

AA daha o bölümlere gelmedim demek kiAdam kabak yemekten zaten disleri sarardi a
Şükür kavusturana daha dur aAA daha o bölümlere gelmedim demek ki42. Bölümdeyim kaya ile zerrin kavuştu çok şükür