Bitterçikilata
Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Şaka şaka bn izlemiyorum ilk zamanlar tekrar videolarını parça parça izlerdim ama sapıttı izlediğimde 2-3 bölüm 

Sanane var belkiFas ta aşiret mi var yahuha
ha
Olmazsa dizi olmazHayır yokha
ha
ha
ha
Türkler aşirete uyarlamış olabilirOlmazsa dizi olmazdermişim
Bu Türkler herbir poku yaparlar aTürkler aşirete uyarlamış olabiliryada sen beni kandırıyorsun
![]()

Yok aplaa sen kızma kandırmazsın tabiBu Türkler herbir poku yaparlar a
Ben seni kandırırmiyim![]()
ha
ha
ha
ha
ha
haAman be tamamYok aplaa sen kızma kandırmazsın tabiha
ha
ha
ha
ha
ha
Ama bu dizi bana oldukça Türk yapımı töre dizisi gibi geldiAman be tamam
Evet canım Türk dizisi uyarlama zaten başlı başınca türkler yapar böyle dizileriAma bu dizi bana oldukça Türk yapımı töre dizisi gibi geldi

kız ne çıkacak genelde cin çıkıyor bizim korku filmlerindeBir Türk korku filmine gidiyoruz nerden ne çıkacak biliyoruz okadar güzel cekiyorlar mesela a

Ama bu dizi bana oldukça Türk yapımı töre dizisi gibi geldi
sen sanıyorsun töre bizde var iran’da afganistanda fastada var kız zoraki evlilikler küçük yaşta evlilikler. Akraba evlilikleri hala sürüyor, hele afganda taliban diye bişe var bizim afkan işçiler vardı hala elektirikleri yok suları kuyudan teknolojiden televizyondan haberleri bile yok taliban yasaklıyorPeki hangi Fas dizisinden uyarlama bu söyle bakalımsen sanıyorsun töre bizde var iran’da afganistanda fastada var kız zoraki evlilikler küçük yaşta evlilikler. Akraba evlilikleri hala sürüyor, hele afganda taliban diye bişe var bizim afkan işçiler vardı hala elektirikleri yok suları kuyudan teknolojiden televizyondan haberleri bile yok taliban yasaklıyor
Lübnanmış kız al hayba deyor internet kullanmayı biliyoruzPeki hangi Fas dizisinden uyarlama bu söyle bakalım

HaLübnanmış kız al hayba deyor internet kullanmayı biliyoruz
ha
haKaç bölüm olduHa![]()
ha
ha
26. Bölümdeyim. Mine hamile, zerrin hamile herkes hamileKaç bölüm oldu
ha
ha