Bitterçikilata
Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Sen bana sor bn em iyi izleyiciyimAslında sonu belli alyayla cihan sonsuza dek mutlu yaşarlarha
ha
ha

Sen bana sor bn em iyi izleyiciyimAslında sonu belli alyayla cihan sonsuza dek mutlu yaşarlarha
ha
ha

Zaten dizi uyarlama, cihan ölecekmiş alya kanadaya dönecekmişYanlışşşş
Yaşayamazlar
Gizli gizli izliyorSen bana sor bn em iyi izleyiciyim
Şu kayayla zerrine çok üzülüyorumbin tane kaçma fırsatları vardı bula bula düğün günü kaçtılar
gözümün önüne geldi camdan zerrini atışı falan
ortalık yanarkende haşna fişne ediyler Lan cihan ölünce zaten bitti film aZaten dizi uyarlama, cihan ölecekmiş alya kanadaya dönecekmiş

Yazık çocuk yataklara düştü zerrin de zerrin diyegözümün önüne geldi camdan zerrini atışı falan
ortalık yanarkende haşna fişne ediyler
Doğru bu kadar silah, cinayet zaten bu yaşa kadar hayatta kalması mucizeYanlışşşş
Yaşayamazlar
Finaaalde beehLan cihan ölünce zaten bitti film a
Bune ki daha üüü neler nelerDoğru bu kadar silah, cinayet zaten bu yaşa kadar hayatta kalması mucize

Yazık çocuk yataklara düştü zerrin de zerrin diye

Ayy yüreğim kaldırmıyor artık. Bari çocukları oluyor mu? Bu sadakat bebek bebek diye gözü açık gidecekBune ki daha üüü neler neler
ha
ha
haBu bölüm alya açlıktan bası dönmüyorsa hamileAyy yüreğim kaldırmıyor artık. Bari çocukları oluyor mu? Bu sadakat bebek bebek diye gözü açık gideceksadakat in soyu devam ediyor mu
ha
ha
ha

Final olmasin beeeeFinaaalde beeh
Sussana kız yeni izliyorBu bölüm alya açlıktan bası dönmüyorsa hamile
Evet sanki öyle bişey okumuştumZaten dizi uyarlama, cihan ölecekmiş alya kanadaya dönecekmiş
He sorma geceleri rüyama giriyorGizli gizli izliyor

Sussana kız yeni izliyor
AY olsun ya şimdiden 20 lere geçtim zaten bitsinde gönül rahatlığıyla izleyeyimFinal olmasin beeee
Ay napıyor napıyorbişi olmaz anası onu teselli etmek için ———ipek böceği getiriyor———
Fas dizimiymiş neymişAY olsun ya şimdiden 20 lere geçtim zaten bitsinde gönül rahatlığıyla izleyeyim
Nereden uyarlamaymış
Saçma salak şey olsun be yeterFinal olmasin beeee