Ustura Kemal (Showtv)

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
top_ustura_kemal.jpg


Ustura Kemal




Genel Sanat Yönetmenliğini Şakir Demir Pehlivan'ın yaptığı, usta isimlerin bir araya geldiği, oyuncu kadrosunun yanı sıra dev bütçesi, kostümleri ve dekorlarıyla da adından çok sözettirecek dizi için 600 kostüm dikildi.

Türk televizyon tarihinin en önemli başyapıtlarından biri olmaya aday Haldun Sevel’in eserinden uyarlanan dizinin yapımcılığını, rating rekorları kıran yapımlara imza atan Süreç Film/ Ali Gündoğdu, proje tasarımını ve yönetmenliğini usta bir isim Mustafa Şevki Doğan üstleniyor.

Senaryosunu H. Baykut Badem, Filiz Ekinci, Hülya Şahin ve Savaş Saylan’ın kaleme aldığı, mütarekenin, yokluk yıllarının, yorgun ama gururlu İstanbul’un, bir milletin kurtuluş mücadelesinin ekranlara yansıtılacağı dizide sanat dünyasının ünlü isimleri bir araya geliyor: Oktay Kaynarca, Emre Kınay, Naz Elmas, İpek Karapınar ve Esra Ruşan’ın yanı sıra Gökhan Bekletenler, Ali İpin, İskender Bağcılar, Emin Gürsoy, Ferda Yalçın, Ezgi Sözüer, Fatih Dönmez, Bertan Dirikoğlu, Erdal Kuyumcu, Uğur Demir pehlivan, Cavit Çetin Güler, Murat Makar,Cem Cücenoğlu, Uğur Kural, Onur Orhan, Süleyman Atanısev, Buse Işık, Elif Burgaz, Nazlı Çiga, Özge Özdemir, Tugçe Kurt, Çigdem Aygün, Gözde Gizligöz, Cansın Bezircilioğlu, Fatih Doğan, Ural Buldu…

Showtv

 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
Ustura-Kemal154_2059_154.jpg

trans.gif

Ustura Kemal






trans.gif

Türü: Yerli Dizi
Tarih-Saat: 04.09.2012 20:00

trans.gif

İstanbul Üsküdar’da uzun yıllar önce yaşamış ve namı uzak diyarlara ulaşmış bir yiğidin, vatanseverliği ve aşklarıyla dillere destan bir kabadayının hikayesi, USTURA KEMAL 4 Eylül Salı akşamı Show TV’de başlıyor… Bir insanın kaderi, belki de bir ulusun kaderini değiştirir… Ustura Kemal’in hikayesi, Mütarekenin, yokluk yıllarının, yorgun ama gururlu İstanbul’un, bir milletin kurtuluş mücadelesini ekranlara yansıtıyor. İşgale karşı omuz omuza, birlikte dayanışma içerisinde yaşayan azınlıkların, Osmanlı topraklarında kardeşçe yaşayan her milletten insanın hikayesini, İstanbul’un ara sokaklarında yaşayan insanların sımsıcak dostluklarını, aşklarını izlerken geçmişi çok büyük bir özlemle anacak, Ustura Kemal’in maceralarını hiç kaçırmayacaksınız…Kabadayılığın raconunu yazan, Cumhuriyet tarihimizin çok önemli bir dönemine ışık tutan, güzelliğiyle şarkılara konu olan eski İstanbul’u ve güzel şehirde yaşayan insanların öykülerini izlerken derinden etkileneceksiniz. Türk televizyon tarihinin en önemli başyapıtlarından biri olmaya aday Haldun Sevel’in eserinden uyarlanan USTURA KEMAL’in yapımcılığını, rating rekorları kıran yapımlara imza atan Süreç Film/Ali Gündoğdu, proje tasarımını ve yönetmenliğini usta bir isim Mustafa Şevki Doğan üstleniyor. Senaryosunu H.Baykut Badem, Filiz Ekinci, Hülya Şahin ve Savaş Saylan’ın kalema aldığı Ustura Kemal’de, sanat dünyasının ünlü isimleri biraraya geliyor:Oktay Kaynarca, Emre Kınay, Naz Elmas, İpek Karapınar ve Esra Ruşan’ın yanı sıra Gökhan Bekletenler, Ali İpin, İskender Bağcılar, Emin Gürsoy, Ferda Yalçın, Ezgi Sözüer, Fatih Dönmez, Bertan Dirikoğlu, Erdal Kuyumcu, Uğur Demirpehlivan, Cavit Çetin Güner, Murat Makar, Cem Cücenoğlu, Uğur Kural, Onur Orhan, Süleyman Atanısev, Buse Işık, Elif Burgaz, Nazlı Çiga, Özge Özdemir, Tugçe Kurt, Çigdem Aygün, Gözde Gizligöz, Cansın Bezircilioğlu, Fatih Doğan, Ural Buldu…

"USTURA KEMAL’ 4 Eylül salı akşamı saat 20.00’da Show TV’de başlıyor…
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
Ustura-Kemal154_2059_154.jpg

trans.gif

Ustura Kemal

trans.gif

Türü: Yerli Dizi
Tarih-Saat: 11.09.2012 20:00


trans.gif

İşgal Güçleri’nin baskılarını iyice arttırdığı, vatana ihanet edenlerin, gerçek vatanseverleri İhanet-i Vataniyye ile suçladığı günlerde Ustura Kemal İngiliz İstihbaratının gizli hücresindedir. Vatanseverlerin kurtarılması için yaptığı plan bir anda sabatoja uğrar. Artık kurtarması gereken sadece vatanseverler değildir. Kendi ekip arkadaşları da vatanseverlerle beraber bir otelin deposunda kısılı kalmıştır. Üstelik o otelde o akşam Komutan Bennet’in düzenlediği İngiliz Sevenler Cemiyeti’nin balosu vardır. Kemal Anceli’nin de yardımıyla baloya sızmak için kimlik değiştirmek zorunda kalır. Bu kimlik O’na ilerisi için hiç ummadağı bir kapı açar. Kemal baloya Nihal’le birlikte katılır. Nihal baloda kendini Kemal’in nişanlısı olarak tanıtır. Kemal’in eski sevgilisi Gülnaz da balodadır ve Kemal’in nişanlandığını öğrenince beyninden vurulmuşa döner. Kemal arkadaşlarını kurtarmak için ortalığı yangın yerine çevirirken Gülnaz’ ı bekleyen ölüm tehlikesinden habersizdir. ‘USTURA KEMAL’ 11 Eylül salı akşamı saat 20.00’da ikinci bölümüyle Show TV’de!
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
Ustura-Kemal154_2059_154.jpg

trans.gif

Ustura Kemal
trans.gif

Türü: Yerli Dizi
Tarih-Saat: 18.09.2012 20:00

trans.gif

İşgal Güçleri’nin baskılarını iyice arttırdığı, vatana ihanet edenlerin, gerçek vatanseverleri İhanet-i Vataniyye ile suçladığı günlerde Ustura Kemal, balo salonundan vatanperverleri kaçırmayı başarır. Bennet’in yanında kalmak zorunda olan Kemal, vatanseverlerin Üsküdar’a geçirilmesi görevini Abdo’ya verir. Kemal, Gülnaz’ın hayatını kurtardığı için Gülnaz’ın kocası Vural büyük bir kıskançlık içindedir. Ustura Kemal’e vatenseverlere yolda işgalciler tarafından baskın yapıldığı istihbaratı gelir. Sadece kendisinin bildiği bir kaçış planında böyle bir baskın yemek Kemal’i şüpheye düşürür. Artık aralarında bir hain olduğu açıktır. Kemal Vatanseverleri Anadolu’ya göndeririken ekibi içindeki ‘hıyaneti’ bulmak için bir oyun tezgahlar. Ancak bu oyun Kemal’in hiç hesaplamadığı bir şekilde sonuçlanır. Çünkü bu oyun O’na bu ayatta en sevdiklerinden birini kaybettirir. Fakat hiç beklenmedik bir anda ortaya çıkan bir çocuk Kemal’in aslında haklı olduğunu ortaya çıkarır. Bu çocuk Anceli’nin oğlu ‘İsmail’ den başkası değildir. Anceli’nin kayıp oğlunu Bennet bulup Anceli’ye teslim etmiştir. Ancak İsmail çok önemli bir gerçeği bilmektedir. Annesinin evinden kurnaz bir planla kaçarak sokaklarda görüp hayran olduğu Kemal’i bulmaya gider. Kemal, İsmail’in kimin oğlu olduğunu bilmememektedir. ‘USTURA KEMAL’ 18 Eylül salı akşamı saat 20.00’da yeni bölümüyle Show TV’de!
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
Ustura-Kemal154_2059_154.jpg


trans.gif

Ustura Kemal

trans.gif

Türü: Yerli Dizi
Tarih-Saat: 02.10.2012 20:00

trans.gif

İşgal Güçleri’nin baskılarını iyice arttırdığı, vatana ihanet edenlerin, gerçek vatanseverleri İhanet-i Vataniyye ile suçladığı günlerde… Abdo, Ustura Kemal zannedildiği için İngilizlere esir düşmüştür. En yakın arkadaşını İngilizlere vermek zorunda kalan Ustura Kemal bu duruma kahreder. Anceli, kendini Kemal’e affettirmeye çalışsa da hiç beklemediği bir tepki ile karşılaşır. Anceli, Bennet’le yemekteyken Kemal’in Anceli’nin gözdesi Kalisto ile gönül eğlendirdiğini öğrenince deliye döner. Kemal, Abdo’yu kurtarmak için müthiş bir plan yapar. Babadayı ve Nihal de bu plana dahil olmak istese de Kemal buna izin vermez. Bennet, zindanlarında Ustura Kemal’e işkence yaptığını sanırken İstanbul’un her yerinden, eşzamanlı olarak Ustura Kemal’in eylemler yaptığı haberi gelir. Bennet şaşkına dönmüştür. Gülnaz da Kocası Vural’ı devreye sokunca Bennet, tuttuğu direnişçinin Ustura Kemal olmadığına ikna olur ve Abdo’yu salar. Ancak şimdi de Babadayı’nın başı derttedir. Çünkü Kemal’in bütün engellemelerine karşın Babadayı İngilizlerle çatışmış ve esir düşmüştür. Kemal bunu öğrendiğinde gün batmak üzeredir ve Babadayı gün batımında kurşuna dizilecektir.

‘USTURA KEMAL’ 2 Ekim Salı akşamı saat 20.00’da yeni bölümüyle Show TV’de!
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
stura-kemal_2a00df23-4fba-4e26-beb0-8548ef73e9e3_3_240686BF-14F5-4C69-BCD4-52E6A442E328.jpg

Ustura Kemal'in yayın günü değişti!


trans.gif

Ustura Kemal'in heyecan dolu yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte ayrıntılar...



İşgal Güçleri’nin baskılarını iyice arttırdığı, vatana ihanet edenlerin, gerçek vatanseverleri İhanet-i Vataniyye ile suçladığı günlerde; Ustura Kemal’in Abdo’yu kurtarmak için yaptığı plan işe yaramış ancak bu defa Ustura Kemal diye Babadayı yakalanmış ve idam mangasının önüne konmuştur. Finalde Babadayı’ya doğrultulmuş silahlar ölümü değil kurtuluşu getirecektir. Ustura Kemal ve ekibi kılık değiştirerek, İngilizlerin arasına sızmıştır. Karargah savaş alanına döner. Babadayı kurtarılır.


Babadayının eşkali çözüldüğü için artık İstanbulda kalması tehlikelidir. Anadoluya geçmesi gerekiyodur. İstanbul aşığı Babadayıya buna ikna etmek zor olacaktır. Ustura Kemal Babadayı’nın son gecesinde Angeli evde ona felekten bir gece yaşatmak ister. Aynı gece Angeli, Bennet yüzünden kendisine bozuk olan Ustura Kemal ile barışıp vuslata ermeyi dilemektedir. Angeli Kalistoyu ekarte edip tatlı diliyle Kemal’i ayartır ve sonunda onu yatağa atar. Herkesin yataklara çekildi o tatlı anlarda zevkler evinin iki sürpriz konuğu vardır. Nihal ve Bennet. Ustura Kemal, Angeli ve Babadayı fena basılmışlardır.

Ustura Kemal üç kıskanç kadının, Angeli, Nihal ve Gülnaz’ın aşkları arasında kalmıştır. Nihal bu üçlünün içinde kendine bir yer bulamaz ve evi terk etme kararı alır. Kemal’den ona gitme demesini bekler. Gülnaz ise Kemal’den hala kendisini sevdiğini duymak istiyordur. Oysa Kemal’in aklı da yüreğinde karışıktır. Tek bildiği, gerçek ve öncelikli aşkı vatan aşkıdır.

Bennet de Paşazade Kemal ile Angeli arasında bir ilişki olduğundan şüphelenerek Angeli’yi sıkıştırır. İsterse Angeli’yi zor kullanarak elde edebilecektir ama onun da istediği şey Angeli’nin aşkıdır.

Bennet art arda yaşanan vukuatlardan sonra İtalyan ve Fransız komutanlarıyla görüşerek Ustura Kemal’in yakalanması için tüm İstanbul da aramalar başlatır. Ustura Kemal’in yakalama emri mahallesindeki karakola da ulaşır. Aynı gece Ustura Kemal yatağında uyurken İtalyan askerleri eve baskın yapar. Ustura’nın kaçacak hiçbir yeri yoktur.

‘USTURA KEMAL’ 7 Ekim Pazar akşamı saat 20.00’da yeni bölümüyle Show TV’de!
ekolay



 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
Ustura-Kemal154_2059_154.jpg


trans.gif

Ustura Kemal

trans.gif

Türü: Yerli Dizi
Tarih-Saat: 07.10.2012 20:00

trans.gif

İşgal Güçleri’nin baskılarını iyice arttırdığı, vatana ihanet edenlerin, gerçek vatanseverleri İhanet-i Vataniyye ile suçladığı günlerde; Ustura Kemal’in Abdo’yu kurtarmak için yaptığı plan işe yaramış ancak bu defa Ustura Kemal diye Babadayı yakalanmış ve idam mangasının önüne konmuştur. Finalde Babadayı’ya doğrultulmuş silahlar ölümü değil kurtuluşu getirecektir. Ustura Kemal ve ekibi kılık değiştirerek, İngilizlerin arasına sızmıştır. Karargah savaş alanına döner. Babadayı kurtarılır. Babadayının eşkali çözüldüğü için artık İstanbulda kalması tehlikelidir. Anadoluya geçmesi gerekiyodur. İstanbul aşığı Babadayıya buna ikna etmek zor olacaktır. Ustura Kemal Babadayı’nın son gecesinde Angeli evde ona felekten bir gece yaşatmak ister. Aynı gece Angeli, Bennet yüzünden kendisine bozuk olan Ustura Kemal ile barışıp vuslata ermeyi dilemektedir. Angeli Kalistoyu ekarte edip tatlı diliyle Kemal’i ayartır ve sonunda onu yatağa atar. Herkesin yataklara çekildi o tatlı anlarda zevkler evinin iki sürpriz konuğu vardır. Nihal ve Bennet. Ustura Kemal, Angeli ve Babadayı fena basılmışlardır. Ustura Kemal üç kıskanç kadının, Angeli, Nihal ve Gülnaz’ın aşkları arasında kalmıştır. Nihal bu üçlünün içinde kendine bir yer bulamaz ve evi terk etme kararı alır. Kemal’den ona gitme demesini bekler. Gülnaz ise Kemal’den hala kendisini sevdiğini duymak istiyordur. Oysa Kemal’in aklı da yüreğinde karışıktır. Tek bildiği, gerçek ve öncelikli aşkı vatan aşkıdır. Bennet de Paşazade Kemal ile Angeli arasında bir ilişki olduğundan şüphelenerek Angeli’yi sıkıştırır. İsterse Angeli’yi zor kullanarak elde edebilecektir ama onun da istediği şey Angeli’nin aşkıdır. Bennet art arda yaşanan vukuatlardan sonra İtalyan ve Fransız komutanlarıyla görüşerek Ustura Kemal’in yakalanması için tüm İstanbul da aramalar başlatır. Ustura Kemal’in yakalama emri mahallesindeki karakola da ulaşır. Aynı gece Ustura Kemal yatağında uyurken İtalyan askerleri eve baskın yapar. Ustura’nın kaçacak hiçbir yeri yoktur. ‘USTURA KEMAL’ 7 Ekim Pazar akşamı saat 20.00’da yeni bölümüyle Show TV’de!
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
Ustura-Kemal154_2059_154.jpg

trans.gif

Ustura Kemal
trans.gif

Türü: Yerli Dizi
Tarih-Saat: 23.10.2012 20:00

trans.gif

İşgal Güçleri'nin baskılarını iyice arttırdığı, vatana ihanet edenlerin, gerçek vatanseverleri İhanet-i Vataniyye ile suçladığı günlerde; Hristo Ustura Kemal’i ayağına getirtmek ve onu haklamak için Lebbe ve İsmail’i kaçırmıştır. Ustura Kemal hemen harekete geçerken Angeli de Kemal’den sakladığı oğlu İsmail’den dolayı Ustura’nın peşine takılmıştır. Ancak Rum çetecileri Tatavla’nın bütün sokaklarında yoğun güvenlik önlemleri almışlarıdır. Ustura Kemal ve ekibinin ,Lebbe ve İsmail’i kurtarması imkansız görünüyordur. Kemal ve Angeli elbirliğiyle Tatavla’yı karıştıracak bir plan yaparlar. Ancak planları bir yere kadar istedikleri gibi gider. Ustura Kemal’in başında başka bir tehlike daha vardır. Gülnaz’ın kocası Vural’ın, Ustura Kemal’i öldürmesi için tuttuğu Ağır Hasan da Kemal’in peşindedir. Bunu öğrenen Gülnaz Kemal’i bulmak için hayatını tehlikeye atar... Diğer yandan Vural ve Keriman’ın yasak aşkları daha bir alevleniyordur. Vural hayatı boyunca ilk kez erkekliğini hissetmeye başlamıştır. Kemal ve çetesinin Angelinin kızlarıyla Tatavla sokalarındaki maceralarında tansiyon gittikçe yükselir. Angeli, oğlunu kurtarmak isterken Hristo’nun tecavüzüne davetiye çıkarır. Diğer yandan Kemal kendisini öldürmek için peşine düştüğünü sandığı Ağır Hasan’la burun buruna gelir. Her iki tarafta da silahlar çekilir. ‘USTURA KEMAL’ 23 Ekim Salı akşamı saat 20.00’da yeni bölümüyle Show TV’de!
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
top_ustura_kemal.jpg


trans.gif

Ustura Kemal


trans.gif

Türü: Yerli Dizi
Tarih-Saat: 30.10.2012 20:00

trans.gif

İşgal Güçleri'nin baskılarını iyice arttırdığı, vatana ihanet edenlerin, gerçek vatanseverleri İhanet-i Vataniyye ile suçladığı günlerde; Ustura Kemal Hristo’nun kaçırdığı Lebbe ve İsmail’i kurtarmış ancak Hristo’yu elinden kaçırmıştır. Hristo’nun suyu ısınmıştır artık. Hristoyla beraber Kemal’in evini ispiyonlayan Tito’da Kemal’in gazabından nasibine düşeni alır. Tito canını kurtarır ancak bu uğurda feda edeceği çok şey vardır. Hristo’nun akıbeti Tatavla’da duyulduğunda bu defa Barba denen korsan gemici Kemal’in başına bela olur. Benliyan Babadayı ve Ahmet’i almaya gelen İngiliz birliğinin başında yer alır. Onları kurtarmak isterken Bennet’in saldırısına uğrarlar. Bennet kaçakları elinden kaçırır ama içlerindeki haini bulur. Bennet rüşvet karşılığı Paşazade Kemal ile yaptığı gizli silah satışı anlaşılmasın diye İtalyan komutanı kandırmayı başarır. İtalyan gemisine yüklettiği sahte yükü boğazda gemilerini batırtır. Suçu Ustura Kemal denen direnişçi çetesinin üstüne atar. Ancak planlar onun istediği gibi gitmeyecektir. İtalyan Komutan Alberto, Ustura Kemal’i yakalar. Ustura Kemal’in üzerine atılan suçun faili olmadığını kanıtlamak için yine derin sulara dalması gerekiyordur. Durum onu gösteriyordur ki oynadığı oyun Bennet’in sonunu hazırlar. Keriman ile Vural arasında yaşanmaya başlayan gizli ilişki Vural’ın erkekliğine ilişkin problemlerinin bittiğini düşünmesini sağlar. Bunu gerçekten anlamak için Gülnaz ile yeniden birlikte olmayı dener. Gülnaz’ın bu beklenmedik gelişmeye karşı koyması imkansızdır. Angeli’nin İsmail’ine sağ salim kavuşmuştur. Anne oğul arasında yaşanan yakınlaşmanın sonucunda Nihal İsmail’in Angeli’nin oğlu olduğu gerçeğini öğrenir. Bu bilgi Nihal, Lebbe ve Gülnaz’ın arasına bomba gibi düşer. Üç kadın İsmail’in Kemal’in oğlu olduğu fikrinde hemfikir olurlar. Nihal için artık Kemal bir hayaldir. Ulaşamayacağını düşündüğü bu hayalden tamamen uzaklaşma kararı alır. ‘USTURA KEMAL’ 30 Ekim Salı akşamı saat 20.00’da yeni bölümüyle Show TV’de!


 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
Ustura-Kemal154_2059_154.jpg

trans.gif

Ustura Kemal
trans.gif

Türü: Yerli Dizi
Tarih-Saat: 06.11.2012 20:00

trans.gif

İşgal Güçleri'nin baskılarını iyice arttırdığı, vatana ihanet edenlerin, gerçek vatanseverleri vatana ihanetle suçladığı günlerde; Kemal, Fransa’ya gidecek olan Nihal’i durdurmak için hemen harekete geçer. Karakol teşkilatının istihbaratına göre Nihal’in treni çoktan yola çıkmıştır. Ancak Kemal, teşkilatın bu istihbaratının altında bambaşka bir gerçek yattığından habersizdir ve Nihal’i geri döndürmeyi başaramadığını düşünür. Nihal’in acısını kalbine gömen Kemal, İngiliz uşağı Hızarcı Ağa’nın köyünü basar. Kalabalık adamlarıyla her yere korku salan Hızarcı’nın haklanması hiç kolay değildir ancak Kemal’in gazabı Hızarcı Ağa’yı ve adamlarını zavallı duruma düşürecektir. Kemal hızarcının köyünde ortalığı kasıp kavururken Rum Kabadayı ‘Barba’ Anceli’nin evini basar. Anceli ile hiç tahmin edilmeyen bir bağı olan Barba, yıllarının kinini korumasız kalan Anceli’den alacaktır. Bennet ise kayıp silahlar nedeniyle soruşturmaya uğrar. Görevinden uzaklaştırılmakla burun buruna kaldığı anda Anceli’nin öldüresiye dövüldüğünü öğrenince deliye döner. Hızarcı’nın köyünden dönen Kemal’i büyük bir sürpriz beklemektedir. Lebbe, Kemal’e İsmail’in Angeli’nin oğlu olduğunu ve babasının da Kemal olduğunu açıklar. Acaba İsmail gerçekten Kemal’in oğlu mudur? ‘USTURA KEMAL’ 6 Kasım Salı akşamı saat 20.00’da yeni bölümüyle Show TV’de!
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
top_ustura_kemal.jpg


Ustura Kemal

Türü: Yerli Dizi
Tarih-Saat: 13.11.2012 20:00
İşgal Güçleri'nin baskılarını iyice arttırdığı, vatana ihanet edenlerin, gerçek vatanseverleri İhanet-i Vataniyye ile suçladığı günlerde; Ustura Kemal, İsmail’in kendi oğlu olup olmadığını öğrenmek için soluğu Angeli’nin yanında almıştır. Angeli’nin Kemal’den sır gibi sakladığı karanlık geçmişinin kapılarını ona açmakta tereddüt eder. Kemal ise bir oğlu olduğunu öğrenmenin heyecanıyla hiç düşünmeden Angeli’ye evlenme teklif eder. İsmail onun çocuğuysa beklemeden hemen onu nikahına alacaktır. Angeli bu teklif karşısında şaşkın ve kararsızdır. Yıllardır aşık olduğu Kemal’ine kavuşmak için ağzından çıkacak bir evet ya da hayır sözü yeterlidir. Bunun yanı sıra Angeli’ye ikinci bir teklif daha gelir. Bennet görevinden el çektirilmiş umutsuz bir haldedir. Angeli kabul ederse onunla evlenip birlikte İngiltere’ye gitmeyi önerir. Bölüm boyunca bütün soruların ve cevapların Angeli’de düğümlendiği heyecanlı bir bekleyiş sizleri bekliyor. İsmail Kemal’in oğlumudur yoksa Bennet’in mi? Angeli Kemal’e ne cevap verecektir. Bennet makamını geri kazanmak için Kemal’e sattığı silahları ve direnişçilerin listesinin peşindedir. Bennet’in ise peşinde ise Barba vardır. Görevden alındığını duyar duymaz bennet’i devirmeye karar vermiştir. İş bu ki Barba’nın hazırladığı suikasten Bennet’i Kemal kurtarır. Barbanın ikinci bir başarısızlığa öfkesi sert olur. Adamına karşılık Angeli’yi kızını rehin alır. Bunlar olurken Müslüman çocukları kaçırıp Rumlaştırma projesini araştırmak üzere çocukların saklandıkları okulda görev yapan Nihal’i ciddi bir tehlike bekliyordur. Gülnaz Keriman ve Vural cephesinde de çarpıcı gelişmeler yaşanır. Gülnaz Kemal ile Angeli’nin arasında gelişecek durumlardan dolayı kaygı içindedir. Buna engel olmak için Kemal’in Vural ile evliliğinin gerçek bir evlilik olmadığını öğrenmesinin yolunu yapar. Keriman ise Vural’ı daha bir ağına düşürmek için bu defa Ahmet’in masum duygularını kullanma yoluna gider. Ahmet Keriman’a okuma yazma öğretmek için konakta ders vermeye başlar. Vural ise Keriman ve Ahmet arasında hissi bir şeyler olduğunu anlamıştır. Ona erkek olduğunu hissettiren tek kadını kaybetmeye niyeti yoktur. Gece Keriman’ın odasına gider. Vural Keriman’la birlikte olmayı kafasına koymuştur. Ancak bu yasak aşkı kapıda bekleyen bir tehlike vardır. ‘USTURA KEMAL’ 13 Kasım Salı akşamı saat 20.00’da yeni bölümüyle Show TV’de!
 

bitter_im

Admin
Admin
Genel Yönetici
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
64.644
Tepki
53.687
Puan
113
Yaş
32
Konum
kocaeli
Ustura-Kemal154_2059_154.jpg


Tarih:01.12.2012
Saat :20:00
Türü :Yerli Dizi



İşgal Güçleri’nin baskılarını iyice arttırdığı, vatana ihanet edenlerin, gerçek vatanseverleri İhanet-i Vataniyye ile suçladığı günlerde; Ustura Kemal, Nihal’in yaşadığından habersizdir. Bennet ise komada olan Nihal’i gizlice evine götürmüştür. Nihal’in sayıklarken Ustura Kemal’in varlığını ağzından kaçırır. Bennet bir iz yakaladığını düşünür. Hala Paşazade Kemal’in gerçek Ustura Kemal olduğunu anlamamıştır. Kemal ise Paşazade Kemal olarak Bennet’ten istediği imzalı belgeyi alır. Göreve iade olcağını düşünen Bennet aslında kendisini tamamen bitirecek belgeyi Kemal’e verdiğinin farkında değildir. Silahları teslim alan Bennet ölümle burun buruna olduğunun farkında değildir. Çünkü Nihal’in öldüğünü düşünen Ahmet, Bennet’in evini havaya uçurmak üzeredir. Ancak Ahmet’in bilmediği bir şey vardır. Ustura Kemal, Nihal ve sevgilisi Keriman da o anda Bennet’in evindedir. |USTURA KEMAL’ yeni gününde ve yeni bölümüyle, 1 Aralık Cumartesi akşamı saat 20.00’da Show TV’de!
 

bitter_im

Admin
Admin
Genel Yönetici
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
64.644
Tepki
53.687
Puan
113
Yaş
32
Konum
kocaeli
Kanal:Show Tv
Tarih:08.12.2012
Saat :20:00
Türü :Yerli Dizi



İşgal Güçleri’nin baskılarını iyice arttırdığı, vatana ihanet edenlerin, gerçek vatanseverleri İhanet-i Vataniyye ile suçladığı günlerde; Ustura Kemal’in Anceli ile birlikte Bennet’in davetine katılması Bennet’i oldukça kızdırmıştır. Bunun intikamını hem Paşazade Kemal’den hem de Anceli’den almaya karar verir. Nihal, Bennet’in evinde kalırken Bennet’e yakınlık gösterip O’nun güvenini sağlamıştır. Oysa Bennet’in Paşazade Kemal’in nişanlısı Nihal ile ilgili bambaşka planları vardır. Nihal bu planlardan habersizdir. Ustura Kemal, Gülnaz ve kocası Vural’la ile ilgili tüm gerçekleri öğrenir ve Gülnaz’a geri dönmesini söyler. Gülnaz, Ustura Kemal’in bu isteğini çoşkuyla karşılar. Ancak onu evde bekleyen Keriman’ın durumundan habersizdir. Bu arada Ustura Kemal, Bennet’in evine koyduğu sahte listeye Vatana ihanet edenleri yazmıştır. Bu liste Bennet’in eline geçer, Bennet Listedeki isimleri görünce hayrete düşer ve yakalama emir verir. Bu listede Gülnaz’ın kocası Vural da vardır. Gülnaz, Ustura Kemal’ine kavuşacağını düşünürken hiç beklemediği bir durumla karşılaşır...|USTURA KEMAL’ yeni bölümüyle, 8 Aralık Cumartesi akşamı saat 20.00’da Show TV’de!
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst