Üst kat komşumu öldürmek istiyorum....

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak
Bizim 4. kat banyoyu,fayanslarını yeniledi 4 gün ne çektik..

Aeneye bir üstümüz tamamen yenilicekmiş evi,işimiz var..

Ozamana hayorlısıyla istediğimiz gibi bir eve çıkabilmeyi nasip eder Rabbim inşaallah
 

felisity

Daimi Üye
Katılım
17 Şubat 2011
Mesajlar
1.551
Tepki
1.778
Puan
113
Konum
ADANA
buraya taşınalı 2 ay oldu.üstkat komşumuz olacak deli karının kocası geceleri çalışıyo gündüz evde ve bu deli karı her gece koltukları çekiyo elektirik süpürgesini çalıştırıyo halı dahi sirkeliyo...bi gece dayanamadım çıktım kapısına bağırdım çağırdım apartman başımıza toplandı saçlarını yolacaktım ama tuttu millet...annem de bana kızıyo kadın ne yapsınmış kocası gündüz evdeymiş...onun kocası gündüz rahatsız olmasın diye biz gece neden uyuyamıyacakmışız.onun kocasının canı var keyfi var bizim yok mu?
öldürücem sonunda o olacak.neymiş ev sahibiymiş onlar biz kiracıymışık.kiracı demek 2. sınıf vatandaş mı demek.bizim hakkımız yok mu?bu görgüsüz kıro insanlara katlanmak zorunda mıyım?burdan önce dağda yaşıyolardı heralde şehre inince sapıttılar:ates::ates:bu arada bi de küçük çocuğu var gündüz ağlayıp duruyo elime bi geçirirsem tüm alieyi katledicem de ömrüm hapiste geçecek ondan korkuyorum:alsana:

ay canım benim geçen yıl taşınan beyinsiz üst komşum senin orayamı gelmiş yoksa. ne kadar zor bir durum çok iyi biliyorum gecelerimin kabusuydu çok iyi anlıyorum seni. birde yüzsüz,patavatsız, suratsız bi kadındı salak salak şeyler yapardı balkonlar halı silkelerdi her allahın günü ne pencereni kapa kapını kapa derdi be bişey hemde mutfak balkonundan. off neler çektim ben ondan. Allah yardımcın olsun. kötü komşu ev sahibi yapar derler ya inşallah yaparda kurtulursun
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst