Ürün uygularken

Şahmaran.

Admin
Admin
Katılım
9 Temmuz 2008
Mesajlar
38.082
Tepki
50.395
Puan
113
Nemlendirici uygularken boyun kısmını sakın unutmayın. Bu bölgede mani olabileceğiniz her kırışık genç görünmeniz için bir artı olacaktır.

- Güneş cildinizin nem dengesini bozar. Bu durumda haftada 1 veya 2 kez nemlendirici bir maske uygulayın. Maske cildinizin kana kana su içmesini sağlayacak, doğal rezervlerinin yenilenmesine yardımcı olacaktır.

- Sabahları gündüz kreminizi sürdükten sonra 15 dakika bekleyip makyajınızı öyle yapın. Böylece hem kreminiz cildinize daha iyi nüfuz edecek, hem de makyajınız daha sabit olacaktır.

- Biten kremlerinizi son damlasına kadar kullanma çabaları sırasındaki sıkıntılarınızı hatırlayın. Bir küçük ipucuyla bu sıkıntıları unutabileceksiniz: tüplerin ağzı kapalı durumdayken 3-5 saniye kadar akan sıcak suyun altında tutun. Son damlaların rahatça aktığını göreceksiniz.

- Güzellik salonuna gitmeye vakit yok mu? Haftada bir kez, 1 kaşık süt tozu, ½ kaşık süt, 1 damla balı macun haline gelinceye kadar karıştırın. Bu macunu yüzünüze ve boynunuza uygulayın. 10 dakika kadar kurumasını bekleyin. Soğuk suyla durulayın. Sonuç: yumuşacık, pürüzsüz ve canlı bir cilt.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst