Uranüs: İki̇zler Ve Yükselen İki̇zler Ve Ay Burcu İki̇zler:uranüs İki̇zler Transi̇ti̇ 2033 E Kadar 1.Evde

Tepki
2.077
İkizler Burcu: Seni Tanıyanlar İçin Artık Bir Yabancısın! | 26 Nisan 2026 - 2033 Uranüs Kendi Burcunda!
Sevgili İkizler, eski versiyonunla vedalaşma vakti geldi! 26 Nisan 2026 tarihinde, gökyüzünün en aykırı ve dahi gezegeni Uranüs, senin burcuna (1. evine) resmen yerleşiyor. 2033 yılına kadar sürecek olan bu 7 yıllık döngü, senin karakterini, dış görünüşünü, hayata bakış açını ve sosyal kimliğini kökten değiştirecek. Seni yıllardır tanıyanlar bile karşılarında gördükleri bu "yeni İkizler" karşısında şoka girecekler. Bu video, senin bu büyük kişisel devrim ve kimlik mutasyonu sürecinde nasıl bir yol izlemen gerektiğini anlatan en profesyonel rehberindir!
Uranüs bizzat senin burcunda (1. ev) ilerlerken, seni zincirlerinden kurtarmaya ve gerçek özgürlüğüne kavuşturmaya geliyor. Bu süreçte İkizler burçlarını neler bekliyor?
Radikal Kimlik Dönüşümü: 26 Nisan'dan itibaren "ben kimim?" sorusuna verdiğin cevaplar tamamen değişiyor. Artık başkalarının beklentilerine göre değil, kendi özgün ve dahi ruhuna göre yaşayacaksın.
Fiziksel Değişim ve Aura: Uranüs 1. evdeyken dış görünüşünde, tarzında ve imajında çok iddialı, belki de "elektrikli" değişimler yapabilirsin. İnsanlar sendeki bu manyetik değişimi anında fark edecek.
Zihinsel ve Nörolojik Uyanış: İkizler burcu için bu geçiş, zekanın en yüksek oktava çıkması demektir. Sezgilerin ve mantığın birleşerek seni bir "fikir mimarı" haline getirecek.
Plüton ve Satürn Sinerjisi: Kova burcundaki Plüton’dan aldığın devasa üçgen açı ve burcundaki Satürn/Neptün enerjisi, senin bu bireysel isyanını toplumsal bir başarıya ve kalıcı bir otoriteye dönüştürmen için sana gereken kozmik desteği sunuyor.
Neden Şimdi İzlemelisin?
Bu videoda, 26 Nisan 2026 Uranüs İkizler transitinin bizzat senin burcun üzerindeki 7 yıllık kadersel etkilerini, 1. evdeki o meşhur "kimlik patlamasını" ve bu süreci nasıl bir "deha hikayesine" dönüştüreceğini konuşuyoruz. Kendini yeniden keşfetmeye hazır mısın?

bitter_im

Kılıç Arslan
Site Yazarı
Tepki
80.232
Marabayın :D
Enerji dönüşümü lazım bana 7 yıl sonra benim kız 8 yaşında olur heralde anca şarj olurum haha
Yırtıp atacam sadece eski sürümü degil karşıma çıkanıda yırtımmi:D severiz saç baş yolmayı :kriz:
:interest: hadi bakalım takdir tebrik edilmekte hoşumuza gider.
Biraz bebeler büyüse bende kendime vakit ayırınca herşey hallolacak yeni sürüm c2 ye geçmek istiyorum :D
7 yıl sonra 42 falan olacağım abo tabi estetik botoks lazım haha ben bile tanıyamam kendimi :D çevrem napsın haha
Uykusuzluk çok bebeler uyusa boru gibi uyurum haha
Dünyayı değiştirmeyi bırak koltukları değiştirebilirsem ne ala :D
Hayaller paris gerçekler bizim ev
Sözlerim bilgi (dedikodu) taşımayacak mı bu beni üzdü haha
Dijital dünyaya döndük gene ben feno olacam bu gidişle haha @nk83
Herşey şimdide sıkıcı
Teknolojiaaaa kullanacamda kocam müsade etmiyor haha
Beni kısıtlayan kocam var anacım nasıl hayatımdan çıkartıyor kız dur bakim aa eşim görmesin yoksa yırtma olayını eşim deviralır :kriz:
Vala elektirik çarpması gerçek olacak desene topraklanmaya giderizde cemre yanlış yere düştü havalar buz
Evrimimi çok şükür tamamlayacağım :kriz:
Üranus hızı severde bizden hızlısı mezarda :interest:
Ooh ohh tatilede gideceğiz :zipla:
Ağzına sağlık motive oldum gideyimde kocama bi şamar patlayım bu gazla haha

OP
Astroloji EL Kitabı
Tepki
2.077
Enerji dönüşümü lazım bana 7 yıl sonra benim kız 8 yaşında olur heralde anca şarj olurum haha
Yırtıp atacam sadece eski sürümü degil karşıma çıkanıda yırtımmi:D severiz saç baş yolmayı :kriz:
Biraz bebeler büyüse bende kendime vakit ayırınca herşey hallolacak yeni sürüm c2 ye geçmek istiyorum :D
7 yıl sonra 42 falan olacağım abo tabi estetik botoks lazım haha ben bile tanıyamam kendimi :D çevrem napsın haha
Herşey şimdide sıkıcı
Beni kısıtlayan kocam var anacım nasıl hayatımdan çıkartıyor kız dur bakim aa eşim görmesin yoksa yırtma olayını eşim deviralır :kriz:
Vala elektirik çarpması gerçek olacak desene topraklanmaya giderizde cemre yanlış yere düştü havalar buz
Hahaha hahaha hahaha koptum yahu hahaha

nk83

࿐*⁀➷
Site Yazarı
Tepki
86.913
Herşey şimdide sıkıcı
Dedikodu yapamadığına üzülmüş ya :kriz: senin şu yorumlarına çok gülüyorum can havliyle bir çırpıda mı yazıyorsun ne ediyorsun sanki nefes almadan ağzına geleni söylüyormuşsun gibi hissettiriyor haha

Dijital dünyaya döndük gene ben feno olacam bu gidişle haha @@nk83
Parayı dijital dünyadan bulup daha buraya gelerek bir zamanlar fakir ama gururlu bir kız vardı hatırladınız mı:nededintatlim: diyecek benim bacım o günleri merakla bekliyorum :krizz:

bitter_im

Kılıç Arslan
Site Yazarı
Tepki
80.232
Dedikodu yapamadığına üzülmüş ya :kriz: senin şu yorumlarına çok gülüyorum can havliyle bir çırpıda mı yazıyorsun ne ediyorsun sanki nefes almadan ağzına geleni söylüyormuşsun gibi hissettiriyor haha

Parayı dijital dünyadan bulup daha buraya gelerek bir zamanlar fakir ama gururlu bir kız vardı hatırladınız mı:nededintatlim: diyecek benim bacım o günleri merakla bekliyorum :krizz:
haha söyledigim gibi dinlerken yorumluyorum sırasıyla hahahaha normaldede böyleyim her an her zamanda agzıma geleni ilk aklıma geleni derim yani :kriz:
Dedikodu (bilgi akışı) üzülürüm tabi günlük dozum benim onlar uyuyamam yoksa

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar