Unutulmaz - Atv

maviboncuk

Daimi Üye
Katılım
3 Ağustos 2010
Mesajlar
25.638
Tepki
16.859
Puan
113
Yaş
34
Konum
bitanemin kalbinden
tesekkur%5B1%5D.jpg
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak
Unutulmaz

unutulmaz.png


Tarih: 2010-11-03 TV : ATV Saat: 22:45Tür:Yerli Dizi

[DM]video/xfhchu_unutulmaz-57-bolum-2-fragmany_shortfilms[/DM]

“Unutulmaz”, heyecan ve duygu yüklü yepyeni bölümüyle 3 Kasım Çarşamba akşamı saat 22.45’de ATV’de!
Unutulmaz (Yeni Bölüm)
57. Bölüm Özeti:
Eda, Harun ve Yağmur’un İstanbul’da olduğunu öğrenmenin şokunu atlatmaya çalışırken, onu Aras’la birlikte gören Harun ise aşk ve nefret arasındaki ince çizgidedir. Ece, Eda’yı tekrar karşısında görmenin şaşkınlığını yaşarken, Eda’nın yanında Aras vardır. Ama karşısındaki sadece Ece olmayacaktır.
Eda’nın yaşadığı dram Aras’ı da geçmişe götürmüş ve kalbindeki eski bir yarayı kaşımaya başlamıştır. Harun ise öfkelidir. Ve bu öfke giderek daha da artacaktır.
Cemil, kendi iç hesaplaşmasının ağırlığı altında ezilirken, Türkan ve çocukları Yağmur’a ulaşmak için çabalayan Eda’ya destek olmaktadırlar.
Eda, Harun’a olan büyük aşkı ve kızına olan özlemiyle yanıp kavrulurken, Harun’un da kıskançlığın pençesindeki kalbinde Eda vardır. Ancak Harun’u düşünen bir tek Eda değildir!
Ferda’nın herkesten gizlediği sırrı, aldığı bir haberle daha da içinden çıkılmaz bir hale gelecektir. Ferda’nın içinde fırtınalar koparan gelişme nedir?
Aras, Eda’ya yardım etmenin yollarını ararken, Eda’da Harun’a ulaşmaya çalışmaktadır. Harun ise Yağmur’la birlikte kendilerine yeni bir düzen kurmaktadır. Batu, Aras’ın Eda’ya olan ilgisini çözmeye çalışırken, aynı zamanda da Melda’ya duyduğu hisleri giderek ortaya çıkarmaktadır.
Aras’ın vereceği bir haber Eda’yı büyük bir heyecana sürükler. Yıllardır beklediği an gelmiş midir? Yağmur’u annesinden yani Eda’dan uzak tutmaya çalışan Harun, bunda başarılı olacak mıdır? Yoksa kader yine bildiğini mi okuyacaktır?
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs484.ash2/75714_467897101837_617906837_5605624_4039151_n.jpg

[DM]video/xfktbk_unutulmaz-58-bolum-4-fragmany_people[/DM]


58. BÖLÜM ÖZETİ
Eda için zaman durmuştur. Dört yıl boyunca hasretini çektiği kızı Yağmur karşısındadır. Duygu seline kapılan Eda kızını ilk gördüğü anda nasıl bir tepki verecektir? Hazırlıksız yakalanan Harun ne yapacaktır?

Eda'nın yanında Aras'ın olması Harun'un sinirini daha da artırırken, Eda mutluluğu ve hüznü aynı anda yaşamaktadır. Eda'nın Harun'dan tek bir isteği vardır. Harun'un cevabı pek çok şeyi değiştirecektir.

Polise ifadesini vermek isteyen Feyyaz'ın bir şartı vardır. Bu şart olaylar zincirinin başlamasına sebep olacaktır. Arslanlı'ların eski kabusu geri dönmüştür.

Yağmur'un annesi hakkında sorduğu sorular Harun'a duygusal anlar yaşatır. Eda için hayat artık yeniden başlamıştır ve ne olursa olsun kızını kaybetmeyecektir. Eda'nın bu sarsılmaz inancı Aras'ı çok etkiler ve ona geçmişte yaşadıklarını hatırlatır.

Çektiği acılara bir yenisi eklenen Türkan, Cemil'in evine dönmesi konusundaki umudunu yitirmektedir. Aras'tan Eda ve Yağmur hakkındaki gelişmeleri öğrenen Cemil'in ise Harun'a öfkesi sürmektedir.

Ummadığı bir anda Yağmur'la yakınlaşan Eda mutlulukların en büyüğünü yaşarken, gelen bir telefon ona ve ailesine duygusal anlar yaşatacaktır. Dört yıl boyunca ona en büyük desteği veren Melda ise hiç beklemediği bir anda bir yol ayrımına gelecektir. Vereceği karar pek çok kişiyi etkileyecek bir karardır.
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul

[DM]video/xfudbt_unutulmaz-dizisi-60-bolum-sesli-fragmany_shortfilms[/DM]

Tarih: 2010-12-01 TV : ATV Saat: 22:45Tür:Yerli Dizi

Batu, Harun ve Aras’ı birbirine düşürmek için nasıl bir oyun oynayacak?
Eda, Aras’ın sözleri karşısında şaşkınlık yaşarken, asıl şoku ona kim yaşatacak?
Bu beklenmedik gelişme Eda’nın hayatının dönüm noktası mı olacak?

“Unutulmaz”, heyecan ve duygu yüklü

yepyeni bölümüyle 1 Aralık Çarşamba akşamı saat 22.45’de ATV’de!

Unutulmaz
(Yeni Bölüm)
60. Bölüm Özeti:

Harun, Eda’nın kapıya dayanmasından çok rahatsız olmuştur. Aras’ın ve polislerin varlığı Harun’u daha da germiştir. Harun ve Aras’ın karşı karşıya gelmeleri artık kaçınılmazdır. Bu Eda için farklı duyguların yaşandığı bir gece olacaktır. Kısa bir mutluluk anı ve ardından gelen beklenmedik bir üzüntü.
Ferda’nın hamile olduğunu öğrenen Türkan ne yapacağını bilmez bir haldeyken, karşısında Cemil’i bulur. .Ancak 4 yıl sonra birbirini ilk kez gören karı kocanın bu buluşması mutluluktan çok uzaktır.

Eda Aras’ın farklı bir yüzünü görürken, Harun da Aras’ın varlığından giderek daha da rahatsız olmaktadır. Harun’un buluşma teklifi Eda’yı umutlandırırken, Harun’un sözleri genç kadının yüzüne tokat gibi çarpacaktır.
Aras, Eda’ya olan duygularını Nazan ile paylaşır. Bu arada Cemil de Eda’nın polislerle birlikte Harun’un evine gittiğini öğrenir. Cemil için artık Harun’la konuşma zamanı gelmiştir.

Ece ile konuşan Eda’nın artık tek çaresi Yağmur’a yakın olmaktır. Ama bu düşündüğü kadar kolay değildir çünkü karşısında engellerin en büyüğü vardır.
Batu’nun boşanmak istemesi Nisa’yı derinden yaralarken, Batu ve Melda’yı birlikte görmesi onu iyice altüst eder. Feyyaz Arslanlı ile ilgili belgelerdeki bir detay Aras’ın dikkatini çeker. Bu detay Batu’nun kurduğu tuzağın işaret fişeğidir.
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
665241180626.jpg


61. BÖLÜM ÖZETİ

Harun'un Eda'yı elinden tutup götürmesi Aras'ı çılgına çevirir. Aşık iki erkek arasındaki sert çatışma giderek farklı bir boyuta taşınacaktır. Sonunda aşk galip gelmiş, Eda ve Harun arasındaki duygu fırtınası yerini tatlı bir melteme bırakmıştır. Ayrı geçen yılların hasreti artık dinmeye mahkumdur.

Cemil, Harun, Eda ve Aras'ın arasında yaşanan olayı öğrenip, işten ayrılma kararı verirken, Aras'ta karşısında polisleri bulmanın şaşkınlığı ve öfkesi içindedir. Tabii bütün bunları ortağı ve dostu Batu'nun yaptırdığını bilmeden.

Birbirlerine kavuşmanın mutluluğunu doyasıya yaşayan Harun ve Eda'nın aklında tek bir soru işareti vardır. Yağmur'a gerçeği anlatmak. Eda ve Harun bunun kolay olmayacağının farkındadır.

Avukat cinayetiyle ilgili polis tarafından sorgulanan Aras'ın artık tek bir hedefi vardır. Harun. Aras'a göre ona bu iftirayı atan odur. Artık kılıçlar tamamen kınından çıkmıştır.

Harun'la Eda'nın birlikte olduklarını öğrenen Melda karmaşık duygular içindeyken, onu altüst edecek olan başka bir fırtınanın üzerine doğru geldiğinden de habersizdir.

Yağmur babasının ona hazırladığı sürprizi merak ederken, asıl sürprizi Eda ve Harun yaşayacaklardır. Artık kötü günlerin son bulduğunu düşünen Harun ve Eda'ya yanıldıklarını kader acı bir şekilde gösterecektir.


503650196714.jpg
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
38772_unutulmaz.jpg

Unutulmaz

Tarih: 2010-12-15 TV : ATV Saat: 22:45Tür:Yerli Dizi


Batu’nun kurduğu ölüm tuzağında, namlunun ucunda kimler var? Mutluluğa sıkılan kurşunlar yerini bulacak mı?
Büyük aşk böyle mi sona erecek?

“Unutulmaz”, heyecan ve duygu yüklü yepyeni bölümüyle 15 Aralık Çarşamba akşamı saat 22.45’de ATV’de!

62. Bölüm Özeti:
Harun ve Eda hayatlarının en büyük korkusu ile karşı karşıyalar. Yağmur ortada yoktur ve akıbeti de meçhuldür. Eda ve Harun için sonu gelmeyen dakikalar başlamıştır. Korktukları başlarına gelecek midir, yoksa kızlarına kavuşacaklar mıdır?
Nisa’nın intihar ettiğini düşünen Melda, vicdan azabından kıvranırken, Batu onun kadar endişeli değildir. Yıllardır içinde beslediği intikam duygusunu Arslanlı ailesine yaşattığı şiddet ve korku ile gösteren Batu, bu kez hedefte kendinin olduğunun farkında değildir. Ona şiddet ve korkuyu hiç ummadığı biri tattıracaktır!
Eda’yı merak eden Cemil Türkan’la konuşmaya gider. Konuşma tartışmaya dönüşürken Murat’ın dedesine verdiği tepki Cemil’i derinden yaralar. Cemil acısı, Harun ve Eda’yla yaptığı konuşmadan sonra daha da artar. Bu arada Nazan ve Cemil’i birlikte gören Türkan’ın üzüntüsü artık farklı bir boyuttadır.
Öldürülen avukat olayını araştıran Aras’ın karşısına ilk kez duyduğu bir isim çıkar. Kenan Atakan. Harun’la kozlarını paylaşmaya kararlı olan Aras bu kez onu alt edeceğinden çok emindir ancak işler umduğu gibi gitmez. Bu durum Aras’ı daha da öfkelendirecektir.
Harun, Eda’ya hayatının en mutlu gününü yaşatmak için bir plan yaparken, aynı anda Batu’nun da planları vardır. Arslanlı ailesine en hazin günlerini yaşatacak planlar!
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul


Türü: Yerli Dizi
Tarih-Saat: 22.12.2010 22:45

trans.gif

Harun ve Eda, onları bekleyen acı, ıstırap ve korku dolu geceden habersiz hayatlarının en mutlu anını yaşamaktadırlar. Öte yandan Batu intikamını almaya başlamıştır ve durmaya da hiç niyeti yoktur. Gecenin mutlu yüzü kasırgaya dönüşürken, Harun ve Eda sonu gelmez bir kabusun içine yuvarlanırlar. Özellikle de Harun… Batu'nun Ece'ye yaptığı beklenmeyen teklif, iki kardeşin yollarını ayrılma noktasına getirecektir. Son yaşananlardan oldukça bunalan Melda, kendine yeni bir yol çizmeye hazırlanırken, annesinin ona anlatacakları bu isteğine son verecektir. Bu arada Ferda'nın vereceği bir karar, Güler ailesinde büyük kavgaların yaşanmasına sebep olacaktır. Arslanlı ailesi için artık yeni bir dönem başlamıştır. Acı ve hüzün dolu bir dönem. Yağmur da bu büyük hüzünden payına düşeni alacaktır. Annesini öldü zanneden küçük kız, sevdiklerini kaybetmenin acısını bir kez daha yaşayacaktır. Harun için artık tek bir amaç vardır. Ne pahasına olursa olsun Kenan'ı bulmak ve yaptıklarını ona ödetmek. Kenan'ı arayan başka biri daha vardır. Ama onun amacı Harun'dan çok farklıdır! Harun'u ve Yağmur'u kaybetmek istemeyen Ece için artık kılıçları çekme zamanı gelmiştir. İki kadın arasındaki savaşta, Eda'nın alacağı derin yara uzun müddet kalbini kanatacaktır. Aras da Harun'a karşı harekete geçer. Hem de Harun'un hiç beklemediği bir şekilde.
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
503650196714.jpg


Türü: Yerli Dizi
Tarih-Saat: 29.12.2010 22:45

Aras'ı karşısında gören Eda büyük bir şaşkınlık yaşarken, aynı anda Harun da öfkeden çıldırmaktadır. Aras'ın evine gelip, Eda ile görüşmesine duyduğu büyük öfke ile eve gelen Harun'u bekleyen başka bir sürpriz daha vardır. Ece'nin söyledikleri yüzünden büyük bir kuşkuya düşen Eda'nın kızgınlığı... İki aşığın tartışması büyüdükçe Eda'nın hayal kırıklığı ve öfkesi de artacaktır. Türkan'ın gece vakti sokağa attığı Ferda çaresizlik içinde ne yapacağını düşünürken karşısına beklemediği biri çıkacaktır. Bu olay Güler ailesinde yeni bir fırtınanın habercisi olacaktır. Bu fırtınanın ortasındaki Türkan için ise zor günler daha yeni başlamaktadır. Aras, Eda'ya olan aşkının acısını içinde yaşarken, Harun ve Eda'nın arasında soğuk rüzgarlar esmektedir. Acaba Harun ile Ece arasında bir şey yaşanmış mıdır? Bu soru Eda'nın beynini kemirip durmaktadır. Yağmur'un soğuk ve hırçın tepkileri Eda'nın karamsarlığını daha da artırmaktadır. Nisa'ya karşı son derece anlayışlı ve yakın olan Batu'nun bu ilgisinin ardında ne vardır? Karısını gerçekten sevdiğini mi anlamıştır yoksa sonu gelmez tuzaklarından birini daha mı hazırlamaktadır? Bu arada Melda ummadığı bir şekilde kendini Harun'un yanında bulacaktır. Harun ve Eda için en zor an gelmiştir. Yağmur'a gerçeği açıklamak. Bunun farkında olan Ece, Yağmur'u ve Harun'u kaybetmemek için her şeyi yapacak durumdadır. Ve yapacaktır da.
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
39630_unutulmaz.jpg

Unutulmaz

Tarih: 2011-01-19 TV : ATV Saat: 22:45Tür:Yerli Dizi


Eda ve Harun’un yıllardır hayalini kurdukları nikah gerçekleşecek mi? Eda atması gereken adımı atacak mı?

“Unutulmaz”, heyecan ve duygu yüklü yepyeni bölümüyle 19 Ocak Çarşamba akşamı saat 22.45’de ATV’de!

Unutulmaz
(Yeni Bölüm)
67. Bölüm Özeti:
Harun’la Ece’nin fotoğrafı Eda’ya hayatının en büyük yıkımlarından birini yaşatmaktadır. Duyduğu acı ve üzüntü giderek aldatılmışlığın verdiği öfkeye dönüşür. Şirkete gelen Harun karşısında Eda’yı görünce şaşırır. Eda’nın öfkesi, Melda’nın Harun’la çalıştığını anlaması üzerine daha da büyür. Harun, Eda’nın ona söyleyecekleriyle büyük bir şaşkınlık yaşayacaktır. Ancak şaşıracak olan sadece Harun değildir. Gelişmeler Aras’ı da etkileyecektir.
Batu ile kurdukları planın işlemesi Ece’yi mutlu ederken, Batu da Nisa’nın hayatını altüst etmeye devam etmektedir. Yaşadığı travmayı atlatmaya çalışırken, annesinin hastalık haberiyle daha da yıkılan Melda, hiç ummadığı bir anda Batu’yu karşısında bulacaktır. Ferda annesi Türkan’dan özür dilemeye çalışırken, evlerine gelen biri onlara büyük bir şaşkınlık yaşatacaktır. Pişmanlık dolu bir şaşkınlık. Yağmur, anne ve babasına bir sürpriz hazırlarken, Eda için asıl sürpriz Harun’un teklifi olacaktır. Genç adam bir an önce evlenmek istemektedir. Eda’nın ise aklı son derece karışıktır. Bir yanda büyük aşkı Harun. Diğer yanda içini parçalayan aldatılmışlık duygusu. Harun’un da çözmesi gereken bir sorunu vardır; Aras. Eda’nın evleneceğini öğrenen Aras’ta çaresizliğine öfkelenmektedir.
Cemil, hiç beklemediği bir anda karşısında Harun’u görünce şaşırır. Ancak yıllardır içinde biriktirdiği öfke yerini başka duygulara bırakacaktır. Melda ve Eda birbirlerine olan duygularını dile getirirken, Harun ve davetliler nikah için gelini beklemektedir. Ece de.
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
39977_unutulmaz.jpg

Unutulmaz

Tarih: 2011-02-02 TV : ATV Saat: 22:45Tür:Yerli Dizi


Nisa’nın son çaresi ne? Batu’nun kurduğu ölümcül tuzağa kimler düşecek? Harun Nisa’nın hedefi mi olacak?

“Unutulmaz”, heyecan ve duygu yüklü yepyeni bölümüyle 2 Şubat Çarşamba akşamı saat 22.45’de ATV’de!

Unutulmaz(Yeni Bölüm)
69. Bölüm Özeti:

Eda ve Harun hayatlarının en acı günlerinden birini yaşarken, Ece de sebep olduğu felaketin ağırlığı altında ezilmektedir. Ne kadar üzgün olduğunu anlatmaya çalışsa da sözleri Harun’u daha da çıldırtacaktır. Yağmur büyük bir mutlulukla abla olacağının hayallerini kurarken, Eda yerle bir olan dünyasında çaresiz ve öfkelidir.
Eda ve Harun’la ilgili son gelişmeler Aras’ı oldukça şaşırtır. Şaşıran sadece o değildir. Olanları Harun’dan öğrenen Türkan da panik içindedir. Eda ise her şeyin sorumlusu olarak gördüğü Harun’a öfkesini kusmaktadır. Harun çaresizdir. Artık onun için yapılacak tek bir şey kalmıştır. Türkan ve Melda Eda’ya destek olmaya çalışırken, Eda için en zor an gelmiştir. Yağmur’a gerçeği anlatmak.
Batu’nun Nisa’ya oynadığı oyunu daha da ölümcül bir hale getirirken, Kerem de Türkan’ın hastalığı yüzünden perişan olan Cemil’i eve getirir. Ancak Türkan’ın yüreği henüz soğumamıştır. Melda’dan annesinin hastalığını öğrenen Ferda’nın aklında tek bir duygu vardır. Annesinin yanında olmak.
Artık Eda’nın hayatındaki tek şey kızı Yağmur’un mutluluğudur ve bunun için her şeyi yapacaktır. İstemese bile. Aklı Eda ve Yağmur’da olan Harun ise yıllardır peşinde olduğu Kenan’a ait çok önemli bir ipucu yakalamıştır. Ve bu ipucu Harun’a tek bir kişiyi işaret etmektedir.
Harun Kenan’ın peşindeyken, Aras’ta Hazar’ın karşısına çıkmanın zamanı geldiğini düşünmektedir. Eda ise, babasını özleyen ve eve gelmesini isteyen Yağmur’a ne diyeceğini bilememektedir. Ama söz konusu kızının mutluluğudur.
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
40141_unutulmaz.jpg

Unutulmaz



Tarih: 2011-02-09 TV : ATV Saat: 22:45Tür:Yerli Dizi




Eda, Yağmur’un mutluluğu için nasıl bir karar alacak? Cemil’in Eda’dan istediği son şey ne?
“Unutulmaz”, heyecan ve duygu yüklü yepyeni bölümüyle 9 Şubat Çarşamba akşamı saat 22.45’de ATV’de!
Unutulmaz
(Yeni Bölüm)
70. Bölüm Özeti: Nisa’nın çılgınca hareketi Harun’a kız kardeşinin durumunun ne kadar ciddi olduğunu bir kere daha göstermiştir. Doktorun Nisa’yı hastanede kontrol altına alma önerisine önce karşı çıkan Harun, daha sonra bu ısrarından vazgeçecektir. Bu arada Nisa’ya olanları öğrenen Burak beklenmedik bir şekilde Batu’nun karşısına dikilir. Batu’nun ise buna yanıtı çok sert olacaktır.
Son yaşananlar yüzünden acı dolu günler geçiren Eda için en önemli şey kızının mutluluğudur ve bunun için duygularını bir kenara bırakmaya karar verir. Aldığı karardan mutluluk duyacak olan ise sadece Yağmur’dur. Harun ve Eda’yı bekleyen ise acı ve gözyaşıdır.
Cemil, çocuklarının da desteğiyle eve döner. Ancak Türkan bu fikre hala sıcak bakmamaktadır. Ancak Cemil’in ne kadar kararlı olduğunu görecektir. Eda’nın Yağmur’la birlikte eve gelmesi Güler ailesi için tatlı bir sürpriz olurken, Cemil de ilk kez gördüğü Yağmur karşısında hayatının en zor ve duygusal anlarını yaşayacaktır.
Harun elindeki Dinçer’i kullanarak Kenan’a (Batu’ya) bir tuzak kurar ancak Kenan hafife alınacak bir düşman olmadığını bir kez daha gösterecektir. Artık Batu’nun yapması gereken tek bir şey kalmıştır. Onu işaret eden kanıtları ortadan kaldırmak. Ve bunun için de her şeyi yapmaya kararlıdır.
Eda, Aras’ın beklenmedik teklifini kabul etmekle Harun’la aralarındaki uçurumu daha da keskinleştirir. İki aşık arasında esen sert rüzgarlar giderek fırtınaya dönüşecektir. İçinde aşk, nefret ve kıskançlık olan bir fırtına.
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
40353_unutulmaz.jpg

Unutulmaz



Tarih: 2011-02-16 TV : ATV Saat: 22:45Tür:Yerli Dizi




Harun, Cemil ile ne konuşacak? Harun’un verdiği önemli karar ne?Eda’nın karşısına dikilen Aras’ın aklında ne var?
“Unutulmaz”, heyecan ve duygu yüklü yepyeni bölümüyle 16 Şubat Çarşamba akşamı saat 22.45’de ATV’de!
Unutulmaz
(Yeni Bölüm)
71. Bölüm Özeti:
Birbirinden nefret eden Harun ve Aras bu sefer farklı bir şekilde karşı karşıyalar. Hazar’ın Aras’a kurduğu ölümcül tuzağa engel olmak isteyen Harun bunda başarılı olacak mıdır?
Eda, Harun’u kendinden uzak tutmaya çalışırken Harun’un koyduğu kurallar karşısında çaresiz kalır. Madem Yağmur’u mutsuz edecek her şeyden kaçınacaklardır, o halde gerçek bir karı koca gibi davranmalıdırlar. Eda bir çıkmazın pençesindedir. Acı ve kıskançlık onu esir etmiştir.
Hala Batu’yla yaşadığı o korkunç gecenin etkisinde olan Melda, Harun’un Batu hakkında söylediklerini düşünmektedir. İçinden bir ses bu konuda bir şeyler yapması gerektiğini söylemektedir. Ancak Batu’nun buna vereceği tepkiler ise genç kadını korkutmaktadır. Bu arada Türkan’ın ameliyat olmaya karar vermesi Cemil için umut veren bir müjdedir.
Eda’ya oynadıkları oyunun kurallarını kendisinin koyacağını kesin bir dille anlatan Harun’un Cemil’le yapacağı konuşma olayların gidişatını değiştirecektir. Ama değişmeyen tek şey Eda ve Harun’un çektiği amansız ıstıraptır. Çaresi olmayan bir ıstırap.
Batu, Burak’ı konuşturmak için yaptığı işkencenin dozunu artırırken, Burak da yakaladığı bir şansı değerlendirmek için harekete geçer. Ancak sonunda kendini hiç beklemediği bir yerde bulacaktır. Yanı başında ise sadece ölüm vardır.
Eda’nın Aras’la iş yapması sadece Harun’u germemektedir. Hayat’ta bu durumdan hiç hoşnut değildir. Ama Eda’ya olan sevgisi her şeyin üstesinden gelecektir. Aras, Eda’ya olan duygularını dizginlemeye çalışırken, Harun da Eda’nın çektiği büyük ıstıraba daha fazla dayanamayacağını anlamıştır. Cemil’le konuşmaya karar verir.
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
40534_unutulmaz.jpg

Unutulmaz


Tarih: 2011-02-23 TV : ATV Saat: 22:45Tür:Yerli Dizi


Eda Harun’a evlenme teklif ediyor! Harun’un Eda’ya cevabı ne olacak?
“Unutulmaz”, heyecan ve duygu yüklü yepyeni bölümüyle 23 Şubat Çarşamba akşamı saat 22.45’de ATV’de!

Unutulmaz
(Yeni Bölüm)
72. Bölüm Özeti:
Harun, Cemil ile hayatının en zor konuşmasını yaparken, Aras’ta Eda’dan sorduğu sorunun yanıtını beklemektedir. Eda’ya gelen bir telefon genç kadını oldukça şaşırtır. Arayan Ece’dir. Harun’la evlenmeyecek olmaları Eda’yı çok etkiler... Ece ile yapacağı konuşma Eda’nın hayatını pişmanlıklarla dolu bir kabusa çevirecektir.
Batu sonunda Burak’ın direncini kırar. Burak, Batu ile konuşmalarının kayıtlı olduğu CD’nin nerede olduğunu söyler. Eda, Harun’u kaybetmemek için çırpınırken, Harun da verdiği kararın ağırlığını kalbinde hissetmektedir. Eda’nın ona inanmaması genç adamı derinden yaralamıştır. Ancak Eda kararlıdır. Ne pahasına olursa olsun kahramanını tekrar kazanmak için her şeyi yapacaktır!
Burak ölümün soğuk nefesini ensesinde hissederken, Batu’da gerçek kimliğinin ortaya çıkmayacağından emindir artık. Bu güne kadar yanında olan şans onu yine yalnız bırakmamıştır… Ya da Batu böyle düşünmektedir!
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
41131_unutulmaz.jpg

Unutulmaz



Tarih: 2011-03-16 TV : ATV Saat: 23:00Tür:Yerli Dizi




Yağmur Kayıp ! Eda ve Harun’un acıyla sınavı devam ediyor!
Büyük hesaplaşmanın zamanı geldi.
“Unutulmaz”, heyecan ve duygu yüklü yepyeni bölümüyle 16 Mart Çarşamba akşamı saat 23.00’de ATV’de!
Unutulmaz
(Yeni Bölüm)
75. Bölüm Özeti:
Kızlarının nasıl ve nerde olduğunu bilmeden yaşamak onları hiç olmadıkları kadar güçlü ve yakın kılmıştır. Yaşama tutunmak için tek bir hedefleri vardır, ne olursa olsun kızlarını bulmak…
Ece, bir yandan Yağmur için endişelenirken bir yandan da abisinin planlarına engel olmaya çalışır. Saklanacakları çiftlikte Ece’yi beklerken bir sürpriz ile karşılaşırlar. Batu da intikamının en acısına hazırlanmaktadır.
Aras, fırsatı varken Batu’ya engel olmadığı için pişmandır.Aşk için her zaman karşı karşıya gelen iki erkek, bu kez Yağmur için yan yana mücadele ederken ,Eda gazetecilerin sorduğu bir soru ile yıkılır.
Diğer tarafta Cemil, ailesinin ondan saklamak için çok uğraştığı büyük sırla beraber daha da çaresiz ve üzgündür.
Kerem bıçakla Uğur’un karşısına çıkar.Cemil ölümle savaşını kazanabilecek mi yoksa Güler ailesi çok daha büyük bir acıyla mı sarsılacak?
Ece abisinden ve kaderinden kaçarken çok daha büyük bir acıya neden olacak.
Büyük hesaplaşmanın zamanı geldi .
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
unutulmaz_h.jpg


Unutulmaz

Tarih: 2011-03-23 TV : ATV Saat: 23:00Tür:Yerli Dizi


Batu ile polislerin kovalamacası ne olacak? Ferda vicdan azabı çekiyor, Kerem hastanede ne ile karşılaşacak! Eda ve Harun bu kadar acı içinde mutlu olabilecekler mi?
“Unutulmaz”, heyecan ve duygu yüklü yepyeni bölümüyle 23 Mart Çarşamba akşamı 23.00’de ATV’de!

(Yeni Bölüm)
76. Bölüm Özeti:
Yağmur’un başına kötü bir şeyler geldiği duygusu Eda’yı mahvederken, Harun da at çiftliğinde kızının hayatta olduğunun haberini almanın mutluluğunu yaşamaktadır.
Ancal polisin getirdiği bir haber Harun’u yeniden endişelendirecektir.
Bu arada Eda da, hayatı boyunca unutamayacağı bir telefon görüşmesi yapacaktır.
Kendini hiç beklemediği bir durumda bulan Batu hala tehditlerini savurmaya devam etmekdedir.
Aras, babasının onu reddetmesi konusunda annesiyle konuşmamaya kararlıdır. Nazan da ne yapacağını bilmez bir haldedir… Ancak Aras’ın tek derdi bu olmayacaktır… Daha büyük bir sorun çok yakında kapısına dayanacaktır.
Uğur’a gereken dersi veremediğini düşünen Kerem için artık yapılacak tek bir şey kalmıştır ve onu yapmasına da kimse engel olamayacaktır…
Eda ve Harun kaybettiklerini düşündükleri mutluluğunu doya doya yaşarken, Batu’nun pes etmeye hiç de niyeti yoktur. Düştüğü durumdan kurtulmak için yine şeytani planlar peşindedir. Cemil’in durumu Harun dahil herkesi kedere boğarken, Ferda da her şeyin sorumlusu olarak kendini görmektedir.
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
503650196714.jpg


Batu’nun polisin elinden kaçmasıyla Harun için kabus dolu günler yeniden başlamıştır.Güler ailesinin evinde ise matem vardır..

Kardeşi Kerem’in hapislerde çürümesini istemeyen ve olanlardan kendini sorumlu tutan Ferda’da polise teslim olur.Ancak beklenmedik bir gelişme olayların akışını değiştirecektir.

Eda ve Melda’nın yaşadıkları üzüntü, Kerem’in Uğur’u vurduğunu öğrenmeleriyle daha da artacaktır.Bu durumu Türkan’a anlatmak ise Harun’a düşecektir.

Aras ise oldukça zor anlar yaşamaktadır.Hem Batu’nun karşısına çıkması hem de gerçek annesinin Nazan olduğunu öğrenmesi genç adamı oldukça sarsmıştır..Bu gelişmelerin ışığında önemli bir karar verir.

Cenaze arabasının eve gelmesiyle başlayan duygu seli, mezarlıkta da devam eder.Hayatının en zor gününü yaşayan Türkan’ın içindeki ateş, Kerem’i görmesiyle daha da büyür.

Ece, büyük bir ruhsal çöküntü içindedir.. Doktorların felç durumunun ne kadar süreceğine dair kesin bir bilgi verememeleri genç kadını perişan etmektedir.Bu sırada kendisini ziyarete gelen biri de onu oldukça şaşırtacaktır.Ama tek ziyaretçisi o olmayacaktır.

Kerem hapishane hayatına alışmaya çalışırken, Türkan da oğlunu düşünüp kahrolmaktadır..Harun’dan, Batu’nun Kenan olduğunu öğrenen Nisa büyük bir şok yaşarken, Güler ailesinin evinde de duygusal anlar yaşanmaktadır..Cemil’in Eda’ya bıraktığı bir şey aileyi gözyaşlarına boğacaktır..Cemil yedi duası için gelen Harun ve Eda ise yaşayacakları büyük şoktan habersizdir.

Harun, Eda ve Melda’yı derinden sarsacak olay !

Yağmur ne biliyor? Harun, hayatının en zor sorusu karşısında ne yapacaktır?
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst