Unutulmaz - Atv

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
41746_unutulmaz.jpg

Unutulmaz

Tarih: 2011-04-20 TV : ATV Saat: 23:00Tür:Yerli Dizi


EDA VE MELDA YÜZLEŞİYOR !
“Unutulmaz”, heyecan ve duygu yüklü yepyeni bölümüyle 20 Nisan Çarşamba akşamı saat 23.00’de ATV’de!
Unutulmaz
(Yeni Bölüm)
80. Bölüm Özeti:
Harun ve Melda’nın nikah fotoğrafını bulan Yağmur ne yapacağını bilemezken, Batu’da Harun’a kabus dolu anlar yaşatmaya başlar. Harun’un can düşmanının söylediklerini yapmaktan başka çaresi yoktur. Ancak bu oyunu tersine çevirecek hamleyi yapması da gecikmeyecektir. Eda ise kızının durgun haline bir anlam verememektedir.
Hayatıyla ilgili önemli bir karar alan Melda için artık geri dönüş yoktur. Türkan ise hapishanedeki Kerem’i düşünmektedir. Bu arada Ferda’nın yolu da Uğur ve karısı Sema ile bir kez daha kesişecektir.
Yağmur’un durgunluğunun sebebini öğrenen Eda bir yandan kızına gerçekleri dürüstçe anlatırken bir yandan da ablası Melda’nın böyle bir şeyi nasıl yapabildiğini düşünmektedir. Abla kardeşin yüzleşmesi uzun sürecek bir fırtınanın da başlangıcı olacaktır.
Tehditleriyle Aras’ın ona yardım etmesini sağlayan Batu etrafındaki çemberin daraldığının farkında değildir. Harun tüm gücüyle Batu’nun peşindedir. Artık can düşmanıyla arasında sadece bir adım kalmıştır. Şans bir kere daha Batu’ya gülecek midir?
Başına gelenlerden ve yaşananlardan en çok yara alan kişi Ece’dir. Genç kadın bu kabusun herkes için bitmesini istemektedir. Ancak gözlerini intikam bürümüş olan Batu onu dinleyecek halde değildir. Ece’nin yapacak tek bir şeyi kalmıştır. Ve onu yapmaya da kararlıdır.
Melda’nın aldığı önemli karar ne? Batu’nun yarattığı kabusu ne pahasına olursa olsun bitirmeye kararlı olan Ece ne yapacak? Yağmur için kötü sürprizler bitti mi?
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
41896_unutulmaz.jpg

Unutulmaz

Tarih: 2011-04-27 TV : ATV Saat: 23:00Tür:Yerli Dizi


BATU VE ECE KAYIP ! HARUN DEHŞET İÇERİSİNDE VE ÇARESİZ ? NEDEN ?

“Unutulmaz”, heyecan ve duygu yüklü
yepyeni bölümüyle 27 Nisan Çarşamba akşamı saat 23.00’de ATV’de!
Unutulmaz

(Yeni Bölüm)
81. Bölüm Özeti:
Harun ve Eda, Yağmur’a korku dolu anlar yaşatan olayın etkilerini azaltmaya çalışırlarken, Batu ve Ece’ye neler olduğundan haberleri yoktur.Aras da ortadan kaybolan iki kardeşin akıbetini merak etmektedir.Kendilerinden bir haber alınamayan Batu ve Ece’ye ne olmuştur? Bu sorunun yanıtı herkesi çok şaşırtacaktır.
Harun, Eda ve Yağmur birlikteliklerinin en güzel günlerinden birini yaşarken, Batu’yu düşünen Melda da endişe içinde kıvranmaktadır.Aras’tan alacağı haber genç kadını yıkacaktır.Aynı haber Nisa ve Işıl’ı şoka sokarken, Harun’u da oldukça etkileyecektir.Aras ile görüşen Harun büyük bir üzüntüye kapılırken, aynı zamanda da içi rahat değildir.Bunun sebebini yakında anlayacaktır.
Nazan, Aras’ın geçmişle ilgili sorularına içtenlikle cevap verirken, tek isteği oğlunun ona anne demesidir.
Harun ve Eda, Yağmur’u uzun zamandır beklediği tatile çıkarırlar.Her şey yoluna girmiş gözükmektedir,ancak gerçek tahmin edilen gibi değildir. Dağılmış gibi görünen kabus bulutları, eskisinden daha karanlık olarak üzerlerine doğru gelmektedir.Ve bundan kimsenin haberi yoktur.
Harun’u dehşete düşürecek olan gelişme ne? Genç adam bir kurt kapanında ve kaçış yolu yok.Çaresizliği ilk kez bu kadar yakından hisseden Harun ne yapacak?
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
42066_unutulmaz.jpg

Unutulmaz



Tarih: 2011-05-04 TV : ATV Saat: 23:00Tür:Yerli Dizi




HARUN’A ÖLÜM TUZAĞI !
HARUN VE EDA’YI ÖLÜM MÜ AYIRIYOR ?
“Unutulmaz”, heyecan ve duygu yüklü yepyeni bölümüyle 4 Mayıs Çarşamba akşamı saat 23.00’de ATV’de!
Unutulmaz
(Yeni Bölüm)
82. Bölüm Özeti:
Harun kaderine doğru ağır adımlarla ilerlerken, Eda da Harun’un davranışlarında bir gariplik hissetmiştir. Batu ise oyununun son perdesini oynamanın keyfini çıkartmaktadır.
Harun’dan bir haber alamayan Eda paniğe doğru sürüklenirken, Türkan da oğlu Kerem’e kavuşmanın heyecanını yaşamaktadır.Polis her yerde Harun’u ararken, Aras’ta gelişmelerin şaşkınlığı içindedir.Kimse Harun’un nerede olduğunu bilmemektedir. Tabii Batu hariç.Yaşadığı kötü anılar Batu’nun beyninde tekrar canlanırken, Harun’a da aynı acıları yaşatmaya kararlıdır.Belki de daha fazlasını.
Batu planını adım adım uygularken Melda ile yaptığı bir telefon konuşması onu altüst eder.
Harun’un ise mücadele etmeden, kendisini bekleyen sona teslim olmaya niyeti yoktur ve kapatıldığı ölüm kapanından kurtulmak için çabalamaktadır.
Batu’yu altüst eden gelişme ne? Yaşadığı dehşet dolu anlar Melda’yı nasıl etkileyecek?
Kader, Harun ve Eda’nın yanında mı olacak yoksa Batu’nun intikamını almasına izin mi verecek?
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
42246_unutulmaz.jpg

Unutulmaz



Tarih: 2011-05-11 TV : ATV Saat: 23:00Tür:Yerli Dizi




HARUN ÖLÜMÜN PENÇESİNDE ! EDA VE HARUN’U ÖLÜM MÜ AYIRIYOR ?
“Unutulmaz”, heyecan ve duygu yüklü yepyeni bölümüyle 11 Mayıs Çarşamba akşamı saat 23.00’de ATV’de!
Unutulmaz
(Yeni Bölüm)
83. Bölüm Özeti:
Alevler Harun’a doğru ağır ağır yaklaşırken, Eda’da Aras’ın söylemeye çalıştığı yakıcı gerçekle karşı karşıyadır.Genç kadını çepeçevre kuşatan çaresizlik yerini artık korkunç bir acıya bırakmıştır.Eda’nın kabullenemeyeceği bir acıya.Ölümün pençesindeki Harun’u Aşkın gücü kurtarabilecek mi?
Aras’ın Batu’yla yaptığı telefon konuşması, teknik takip yapan polisi o bölgeye sevk ederken, Batu’da Melda ile birlikte yeni bir hayatın planlarını yapmaktadır. Ancak bazı şeylerin istediği gibi gitmediğini anlaması uzun sürmeyecektir.
Hayat ve ölüm arasındaki ince çizgide olan Harun için kötü sürprizler henüz bitmemiştir. Çaresizlik, kendini yeni bir kabusun içinde bulan genç adamı esir almıştır. Ve ona ölümden de acı anlar yaşatacaktır.
Eda, Harun’un ona döneceği anın hayaliyle yaşamaktadır. Ancak genç kadının hayallerini yıkacak olan haber gecikmeyecektir. Yanan yetimhanede bulunan ceset herkesi dehşete düşürecektir. Her şeyden habersiz olan Yağmur ise anne ve babasının eve dönüşlerini beklemektedir.
Eda için artık acı gerçekle yüzleşme zamanı gelmiştir. Bu yüzleşme genç kadını sonu gelmez bir kedere boğarken, asıl gerçeğin yanı başında olduğunun farkında bile değildir.
Hangi gelişme Batu’yu endişelendirecek?
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
42411_unutulmaz.jpg

Unutulmaz

Tarih: 2011-05-18 TV : ATV Saat: 23:00Tür:Yerli Dizi


EDA AŞKINA KAVUŞACAK MI?
“Unutulmaz”, heyecan ve duygu yüklü yepyeni bölümüyle 18 Mayıs Çarşamba akşamı saat 23.00’de ATV’de!
Unutulmaz
(Yeni Bölüm)
83. Bölüm Özeti:
Harun’u kaybettiğini düşünen Eda ne yaptığını bilmez bir haldeyken, Harun’da ona ulaşamamanın çaresizliği içindedir. Aras, Eda’ya yardım etmek için çırpınırken Batu’da Harun’un öldüğünden emin olmak ister. Ancak Batu’nun hiç hesaba katmadığı bir gelişme, genç adamın planlarını altüst eder.
Eda, hayattan vazgeçmiş bir halde hastanede yatarken, Harun’un yan odada yattığından habersizdir. İki aşığı birbirinden ayıran sadece ince bir duvardır..
Melda’nın sığınabileceği tek bir yer kalmıştır, evi ve annesi. Ancak Türkan’ın kızına vereceği tepki Melda’yı yapayalnız bırakır. Genç kadının artık kaybedeceği hiç bir şey kalmamıştır. Bu arada Batu da, bir ipucunun peşinden giderek adım adım Harun’a yaklaşır.
Harun kim olduğunu hemşireye anlatmaya çalışırken, tek amacı Eda’ya ve Yağmur’a kavuşmaktır. Ancak hemşireye verdiği bilgiler Harun’u bambaşka bir yere sürükler.
Yarım kalan intikamını almak için yanıp tutuşan Batu, Harun’un izini bulacak mı? Harun çaresiz. Savunmasız durumda olan genç adamın karşısına kim çıkacak?
Unutulmaz sarsıcı ve şaşırtıcı gelişmelerle dolu 84. Bölümüyle 18 Mayıs Çarşamba akşamı saat 23:00 de atv ekranlarında…
 

sıladayım

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
15.208
Tepki
27.374
Puan
113
Konum
trabzon
Bu diziyi hiç izlemiyordum Aile babalarının öldüğü bölümde izledim ilk olarak o haftadan beri takip ediyorum da sürekli ağlıyor dizide eda yaaaa göz pınarları nasıl kurumamış merak ediyim:dertli::dertli::dertli::dertli::dertli:
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
42606_unutulmaz.jpg

Unutulmaz



Tarih: 2011-05-25 TV : ATV Saat: 23:00Tür:Yerli Dizi




EDA, HAİN PUSUNUN İÇİNDE Mİ?
“Unutulmaz”, heyecan ve duygu yüklü yepyeni bölümüyle 25 Mayıs Çarşamba akşamı saat 23.00’de ATV’de!
Unutulmaz
(Yeni Bölüm)
85. Bölüm Özeti:
Harun Eda’ya biran önce ulaşmak için Melda’dan yardım ister. Peki Melda, bu isteği yerine getirecek midir? Batu, intikam öfkesiyle Harun’u kaçırmamak için hastane kapısına dayanır. Melda ise aynı anda Harun’u hastaneden uzaklaştırmak için uğraşır.
Eda, Harun’u kaybetmiş olmanın verdiği derin acı ile günden güne kötüye gitmektedir. Babasını soran Yağmur’a ne cevap vereceğini bilemez. Hiç ummadığı biranda öyle bir haber alır ki, Eda tekrar yaşam sevinci ile hayata tutunur… Ancak mutluluğu gölgeleyecek olan kara bulutlar ufku kaplamaya başlamıştır… Bundan ne Harun’un ne de Eda’nın haberi vardır. Eda, Batu’nun planının bir parçası olduğundan habersiz, büyük bir özlemle Harun’a doğru giderken, Melda’nın da planladığı şeyler vardır..Ve zamanının daraldığının da farkındadır..Çünkü söz konusu olan Harun’un hayatıdır..Tabii kendi hayatı da!.. Melda ne yapmak istiyor? Batu’yu bekleyen büyük sürpriz ne? Harun’a kavuşmaktan başka bir şey düşünemeyen Eda, sevdiği adamın hayatıyla oynadığının farkında mı?
Başlıca rollerini Serhan Yavaş, Sinem Öztufan, Özlem Yılmaz, Nihat Alptuğ Altınkaya, Aliye Uzunatağan ve Ayla Algan’ın paylaştığı Unutulmaz, 25 Mayıs Çarşamba akşamı saat 23:00 de atv ekranlarında…
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
42929_unutulmaz.jpg

Unutulmaz



Tarih: 2011-06-08 TV : ATV Saat: 23:00Tür:Yerli Dizi




HARUN, EDA VE YAĞMURA KAVUŞUYOR!
“Unutulmaz”, 8 Haziran Çarşamba akşamı saat 23.00’de ATV’de!
Unutulmaz
(Yeni Bölüm)
87. Bölüm Özeti:
Melda, dağ kulübesinde Harun’u tutsak etmiştir ve onsuz bir hayatı düşünemez. Ama Harun’un artık buna tahammülü yoktur. Diğer taraftan kaybolan Yağmur’u arayan Eda büyük bir korku içindedir. Ne yapacağını bilmez bir haldeyken gelen bir telefon genç kadını son derece mutlu ederken, aynı zamanda da ona acı dolu anlar yaşatır.
Batu için intikam zamanı yeniden başlar. Bu sefer tek bir hedefi de yoktur. Harun, Eda’ya ve Yağmur’a kavuşmanın coşkusunu yaşarken, onları üzen tek şey Melda’nın başına gelenlerdir… Eda’nın hamileliği mutluluklarını daha da artırırken, mutsuzluğun pençesinde olan biri vardır..Melda.. Genç kadın için her şeye veda etme zamanı gelmiştir…
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
43103_unutulmaz.jpg

Unutulmaz

Tarih: 2011-06-15 TV : ATV Saat: 23:00Tür:Yerli Dizi


HARUN VE BATU’DAN MÜTHİŞ DÜELLO!
“Unutulmaz”, 15 Haziran Çarşamba akşamı saat 23.00’de ATV’de!
Unutulmaz
(Yeni Bölüm)
88. Bölüm Özeti:
Harun’un Batu’nun peşinde olduğunu anlayan Eda, sevdiği adam için endişelidir. Harun ve Aras da, Batu’nun ortaya çıkmasını bekler. Tabii Burak’ta…
Türkan’ın sık sık evden çıkıp gitmesinden şüphelenen Ferda sonunda annesinin nerede çalıştığını öğrenir.
Eda mutluluk içinde gelinlik provası yaparken, endişelerinin onu tekrar saracağından da habersizdir. Batu ve Harun son randevuya doğru giderlerken, her ikisi de bu ölümcül oyunu bitirmeye kararlıdır.
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
43248_unutulmaz.jpg

Unutulmaz



Tarih: 2011-06-22 TV : ATV Saat: 23:00Tür:Yerli Dizi




SON PERDE İNMEK ÜZEREDİR!...
“Unutulmaz”, 22 Haziran Çarşamba akşamı saat 23.00’de ATV’de!
Unutulmaz
(Yeni Bölüm)
89. Bölüm Özeti:
Silahını Harun’a doğrultmuş olan Batu, bu savaşı kazandığını düşünürken Harun ona mücadelenin henüz bitmediğini gösterecektir. Eda, Harun’un hayatından endişe ederken, Harun da Batu’nun bir kez daha elinden kaçmasına izin vermemek için elinden geleni yapmaktadır. Harun’dan gelen telefon Eda’yı rahatlatırken, beraberinde endişeleri de getirir. Batu’nun hedefinde Harun’un ailesi vardır.
Annelerinin bulaşıkçılık yaptığını öğrenen Ferda ve Kerem Türkan’ı işi bırakması için ikna etmeye çalışırlar. Ancak Türkan ne işi bırakmayı, ne de tedavi olmayı kabul etmektedir. Burak’ın peşinde bir tetikçi olduğunu anlayan Harun, son çare olarak Burak’ı tehlike çemberinin dışına çıkarmak ister. Ancak hiçbir önlem Aras’ın öfkesi karşısında yeterli olmayacaktır. Bu arada polisten gelen bir haber Harun’u harekete geçirirken, Batu’da yaşam ve ölüm arasındaki ince çizgide ayakta kalmaya çalışmaktadır.. Harun ve Batu..İki eski dost..iki amansız düşman..
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
1_t.jpg


Unutulmaz


Tarih: 2011-06-29 TV : ATV Saat: 23:00Tür:Yerli Dizi


Unutulmaz AŞK, UNUTULAMAYACAK VEDA…

“Unutulmaz”, Final Bölümü ile
29 Haziran Çarşamba akşamı saat 23.00’de ATV’de!
Unutulmaz

Batu ölmüştür. Harun, karmaşık duygular içindedir. Burak ise Aras’ın elinde ecel terleri dökmektedir… Burak’ın sözleri, intikam ateşiyle yanan Aras’ı can evinden vurur..

Yıllardır Harun ve Eda’nın üzerinde dolaşan kara bulutlar sonunda yerini, güzel ve mutlu günler vadeden sımsıcak bir güneşe bırakır. Aile, giderek artan bir düğün heyecanı içindedir. Yağmur ve Harun’un nasıl bir düğün hazırladıklarından habersiz olan Eda, düğünden önce Harun’un başka sürprizleriyle de karşılaşacaktır.. Düğün öncesi Eda için hazırlanan bir sürpriz genç kadını duygulandırırken, ailesi, kızı Yağmur ve Hayat annesi onun bu anlarında da yanındadırlar..Çekilen onca acıdan sonra esmeye başlayan mutluluk rüzgarları hepsini okşamaktadır artık.

Aras’la buluşan Harun genç adamı son kez gördüğünü düşünürken, Aras’ın aklında başka şeyler vardır..Eda’ya olan sevgisi Aras’ın yüreğini burkmaktadır. Yapmak zorunda olduğu şeyi bilmektedir..ve yapacaktır da!.

Eda ve Harun’u rüya gibi bir düğün beklemektedir..Eda bulutların üzerinde uçarken, anne ve babasının bir daha hiç ayrılmamalarını isteyen Yağmur’un onlar için küçük, tatlı bir sürprizi vardır..Sonunda aşk kazanmıştır..Harun ve Eda’nın Unutulmaz aşkı..Ve büyük mutluluk anı gelir.. Harun, Eda ve çocuklarını yıllar boyu sarıp sarmalayacak Unutulmaz bir mutluluk…

Unutulmaz, duygu, heyecan ve aşk dolu Final Bölümüyle 29 Haziran Çarşamba akşamı saat 23:00 de atv ekranlarında…
 

Şekerpare

Daimi Üye
Katılım
28 Temmuz 2011
Mesajlar
14.496
Tepki
20.501
Puan
113
Konum
Mutluluklar Diyarından (:
oyyy ... epey güzel son yapmışlar.Bu dizinin ilk bölümlerini izlerdim ama sonra harun bey bir ablasına bir kardeşine gidip gelince sıkıldım :acep: bana daral geliyordu.neyseki mutlu sonla bitmiş :kayris:
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst