Ünlülerin Saçlarından Esinlenin!

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Hollywood Dalgaları

5522796_full.jpg


Abartılı saçlar bu sezonun en büyük trendlerinden biri. Bu stile göre saçınızdaki dalgaların yumuşak ve süslü olması gerekiyor. Dalgalarınızı sıcaktan korumak ve şeklini sabit tutmak için sprey kullanabilirsiniz. Dalga yaratmak için saçınızı kuruturken büyük ve yuvarlak bir fırça kullanın. Saçınız tamamen kuruduktan sonra saçınızı parçalara ayırın ve maşa ile onları kıvırın. Kıvırdığınız tutamları saçınıza tutturun ve saçınız soğuduğu zaman saçınızı açın ve sallayın.

Dağınık Topuz


4929534_full.jpg


Sarah Jessica Parker'ın dağınık topuzu yeni trendler arasında. İyi haber şu ki bu saç stilini evinizde kolayca yapabilirsiniz. Biraz hacim yaratmak için saçınızı kabartarak başlayın. Gevşek olarak saçınızı parmaklarınızla geriye doğru çekin ve bir bant ile başınızın üst kısmında sabitleyin. Saçınızı bant çevresinde sarın ve firkete ile sıkıca tutturun.

Modern Kabarıklık


[
9241119_full.jpg


Yaz akşamlarında uygulamak için ideal bir saç modeli. Aynı zamanda bu stil zarif ve günlük kullanıma uygun. İlk olarak saçınızı kabartın ve kuaförden temin edebileceğiniz bir süngeri saçınıza yerleştirin. Daha sonra saçınızı kıvırın ve tutturun. Saçınızın bir tutamını yüzünüze gelecek şekilde bırakın.

Topuz


[U
9751983_full.jpg


Topuz her zaman trendler arasında yerini almıştır. Saçınızı tepeden at kuyruğu yapacakmış gibi toplayın ve sıkıca tutturun. Bu stilin sırrı saçınıza yükseklik kazandırmak için krepe yapmaktır. Daha sonra saçınızı at kuyruğunun etrafında sarın ve sıkıca tutturun.

Modern Topuz


[U
1427093_full.jpg


Bu karışık ve yumuşak stil Hollywood'un çekici modelleri arasında. Saçınızı bu şekilde modellendirmek için önce saç spreyi uygulayın ve fön makinesiyle düzleştirin. Başınızın sağ ve so yanlarınızdaki saçlarınızı üst kısım hariç at kuyruğu yaparak arkada toplayın. Ön kısmıda arkaya doğru kabarık görünecek şekilde kıvırık saçınızın ucunu at kuyruğunuza dolayın ve tel tokalarla tutturun. Saçınızın şeklinin bozulmaması için yine sprey sıkın.

Uzun ve Düz

[U
4954803_full.jpg


Sandra Bullock'un bu sade bir o kadar da şık saçı oldukça beğenildi.Böyle bir görünüme evinizde de kolayca yapabilirsiniz. Öncelikle saçlarınızı fönle düzleştirmeden önce alt kısmına Wella Professionals Crystal Styler uygulayın. Saçlarınızın fönledikten sonra parlak görünmesi için son olarak Wella Professionals Flat Iron Spray kullanın. Bu saçınızın düz şeklini daha uzun süre korumasını sağlayacaktır. Saçlarınızın uçlarını büyük bir fırça ile hafifçe dışa doğru kıvırarak şekillendirin. Parlak ve kusursuz görünüm için sonrasında kulağınızdan aşağıda kalan saçlarınıza Wella Professionals Pure Glamour serumu uygulayabilirsiniz.

Dalgalar Tek Tarafta

[U
7056213_full.jpg


Oyuncu Mila Kunis'in saçları gibi saçlara sahip olmak zor değil. Saçlarınızı fönle düzleştirmeden önce Sebastian Professional Whipped Creme uygulayın. Bu saçınıza hacim kazandıırken kıvrımları daha uzun süre korumanıza yardımcı olur. Saçınızın sağ tarafından bir tutam ve soldan çok az bir zülüf ayırarak saçlarınızı geride toplayın. Kalan tutamı ilk önce düzleştirin ardından büyük bir fırça yardımıyla dalgalandırın, soldaki zülüfünüzü de kıvırmayı ihmal etmeyin. Sebastian Professional Zero Gravity ile saçlarınızı sabitleyin.

Hacimli Dalgalar

[U
5810638_full.jpg


Cameron Diaz'ın süper saç stili sizin de tercihiniz olabilir. Öncelikle Wellaflex Heat Creations Blow Dry Spray ile saçlarınızı hareketli bir fön çekin. Bu ürün sıcaktan saçlarınızı korurken hacimlendirir. Saçlarınızı parça parça maşa yardımıyla hafifçe kıvırın ve başınızın üstünde bir toka ile tutturun. Tüm saçları kıvırdıktan sonra tokaları çıkararak saçlarınızı dışa doğru hafifçe açarak şekillendirin. Havalı şeklin bozulmaması için Wellaflex Silvikrin Heat Creations Hairspray uygulayarak modeli sabitleyin.

Büyüleyici Kısa Saçlar

2421356_full.jpg


Alis harikalar Diyarında filminin yıldızı Mia Wasikowska kısa saçlarıyla oldukça büyüleyici görünüyor. Saçlarınızı bu şekilde dağınık hale getirdikten ve öne doğru taradıktan sonra Trevor Sorbie's Beautifully Moisturised Goop veya başka bir sabitleyici uygulayın. Saçlarınıza doğallık ve parlaklık verecektir. Hepsi bu kadar!


Alıntıdır!
 

sadiye

Admin
Admin
Katılım
4 Mayıs 2010
Mesajlar
60.971
Tepki
56.321
Puan
113
Yaş
42
Konum
Almanya
bende hep sac modellerine bakiyorum. sacim kisa uzatsam mi, yine kestirsem mi, bilemedim?:dusun:
 
OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Hngisini daha rahat kullanabilirsin ona göre seç bence cnm:cak:
 

ilk_nur

Daimi Üye
Katılım
9 Aralık 2009
Mesajlar
32.413
Tepki
37.064
Puan
113
Konum
.....
benim saşlarımda uzadı uzadıkça çok dökülüyo kestirsem mi die düşünüyorum ama uzun saçıda seviyorum:dusun:
 

başakk

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
1.143
Tepki
671
Puan
113
Konum
izmir
modeller çok güzel bana kalsa kısacık kestiririm ama eşim uzun sacı çok seviyor.kestirirsemde çok kızar.
 

kedijik

Daimi Üye
Katılım
9 Aralık 2009
Mesajlar
9.606
Tepki
11.921
Puan
113
Konum
Konya
Benım saclarımın benzedıgı unlu yok kı burda :hihh:

Ben hanı reklamlarda cıkıyo ya hmmm aslında cok da unluler :gul:

Bonus aılesı var ya işde benım saçlarım:gul:
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst