Ünlü Saçların Ortak Sırrı!

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Ünlü isimler her zaman güzel saçlarıyla objektiflere gülümserken, itiraf ediyorum ki içten içe imrenmişimdir. Yani hangimiz en bakımsız halinde bile Sandra Bullock, Kim Basinger, Uma Thurman, Miley Cyrus, Hilary Swank yada Michelle Pfeiffer’ ın ışıltısına hayran olmamışızdır ki? Bunca zaman o hacimli, ışıl ışıl saçlar için emek harcadıklarına inanmıştım, ta ki bugüne kadar!

salonb.jpg


Saçlarınızı Doğal Yağlarla Şımartın

Belki hergün makyaj yapmıyor olabiliriz ama bu şehir hayatında saçlarımızı hergün yıkamak zorunda kalıyoruz. Tıpkı cildimiz gibi saçlarımız ve saç derimizde çevresel faktörlerden etkilenip pullanma, yağlanma yada zayıflama gibi sorunlar yaşayabiliyor. Bu noktada ise yıldızların kıskandıran saçlarının sırrı devreye giriyor.Hollywood’ un lüks ve öznel yaşam tarzından esinlenilerek, ünlü saç tasarımcısı Juan Juan tarafından yaratılmış, J Beverly Hills Saç Bakım Ürünleri.

Ünlülerin, kendilerini özel hissetme tutkusundan doğan ürünler, her türlü saç sorunu düşünülerek geliştirilmiş. “Bu tam benim saçım için” diyebileceğiniz onarım, hacim, nemlendirme, düzleştirme ve şekillendirme gibi birçok kategoriden oluşan ürünlerin bir diğer çarpıcı özelliği ise formüllerinde paraben ve sülfat yerine bitkisel özler ve esansiyel yağlar tercih etmiş olmaları.

Minik Bir Not: Paraben raf ömrünü uzatıcı olarak kullanılan, zehirli ve toksit bir madde. Hatta öyle ki; göğüs kanserine yakalanan kadınlardan alınan tümör örneklerinde bol miktarda parabene rastlanmış! (Bunun nedeni göğüs dokusundaki yağ oranı nedeniyle toksik maddelerin burada yoğunlaşması.) Hal böyleyken, şampuanlar bir şekilde vücudumuzada temas ettiği için dikkatli olmakta yarar var!

Sağlığımıza dost, 28 çeşit bitkisel yağ ile zenginleştirilmiş bakım ürünlerini gelin birlikte mercek altına alalım:

Kepek, aşırı yağlanma ve kaşıntı gibi sorunlarınız mı var? Bu şampuandan sonra tarih olacak!”Kişiye Özel Bakım Konsepti”nden doğan markanın, en sevdiğim ürünlerinden biri Solutions Healty Scalp Shampoo (Sağlıklı Baş Derisi Şampuanı). Sülfatsız içeriğinde çay bitkisi (temizleyici özellikli, medikal bakım sağlar), jojoba (doğal iyileştirici, nemlendirici), biberiye (antioksidan özelliği ile saçı güçlendirir) ve nane (saçlara detoks uygular,temizleyicidir) yer almakta. (Fiyat: 59.00 TL/350ml)

solutions1.jpg


Şehrin kirli havasının saçlarındaki etkisinden şikayetçi olanlara ise tavsiyem Clarifier Detoxifying Shampoo‘ u denemeleri. İçerisindeki etkili temizleme özelliği ile bilinen okaliptüs sayesinde saçtaki zararlı maddeleri temizleyerek bir nevi detoks yapıyor. Arınmış saçlarınız ise çok daha parlak ve dolgun bir hal alıyor. (Fİyat: 59.00 TL/350 ml)

clarifier1.jpg


Güneş ve yaşında etkisiyle yıpranmalara karşıda savunmasız hale gelen saçlar içinse Rescue Serisi, sülfatsız, kuvvetlendirici anti-aging formülündeki yabanmersini (besleyici ve yumuşatıcı özellikli) ve üzüm çekirdeği (anti-aging etkisi ile üzüm çekirdeği son yıllarda hap olarakta oldukça popüler) ile yardımcınız olacak. (Fiyat: Recue Shampoo: 59.00 TL/350ml, Conditioner: 63.00 TL/350 ml, Treatment: 85.00 TL)

Untitled-1.jpg


Alıntıdır!
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst