Türkiye'nin Kahramanları (Startv)

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul

ImageView.ashx


Türkiye'nin Kahramanları Yakında Star'da!

Kendi hayatlarını hiçe sayan cesur yürekler Star ekranlarında.

O, sihirli değneği ya da gizli güçleri olmayan biri... Bir çocuğun hayatını, kendi hayatını hiçe sayarak kurtardı. O, yaşanmış bir hikayenin kahramanı.

Sizin kahramanınız kim? Hikayesini bizimle paylaşın... Sizin kahramanınız Türkiye'nin de kahramanı olsun...

Türkiye'nin kahramanları, yakında Star'da!
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
44120_turkiyenin-kahramanlari.jpg

Türkiyenin Kahramanları



Tarih: 2011-08-01 TV : STAR TV Saat: 18:00Tür:Yaşam




TÜRKİYE’NİN KAHRAMANLARI STAR’DA BAŞLIYOR
Kendi hayatlarını hiçe sayıp, olağanüstü cesaret gösteren gizli kahramanların hikayelerinin konu edildiği Türkiye’nin Kahramanları
1 Ağustos Pazartesi Star’da başlıyor.
Tamamen yaşanmış olaylardan yola çıkılarak hazırlanan Türkiye’nin Kahramanları, yüreklere dokunan hikayeleri ile Ramazan boyunca, hafta içi her gün 18.00’de Star’da olacak.
Her bölümünde 3 kahramanlık hikayesinin ekrana geleceği programın ilk bölümünün konuları izleyenleri ekran başına kilitleyecek.
1. Hikâye: Mehmet Bayırlı İzmir’de kuaför olarak çalışıyordu. Derya Alp ise 23 yaşında karaciğer yetmezliği yüzünden ölümle yüz yüze gelmiş evli ve bir kız çocuğu annesiydi. Tunceli’de yaşıyordu. Birbirlerinden yüzlerce kilometre uzakta olsa da kader onları buluşturacaktı ve Mehmet Bayırlı, Derya Alp’e hayat ışığı olacaktı.
2. Hikâye: 99 depreminde Eskişehir’de yıkılan binadan çıkmayı başaran Meral Şurabatır‘ın hikayesi. O’na hayat elini uzatan kahraman ise Bayram Arslan.
3. Hikâye: Kahramanımız henüz 14 yaşında ve hayatını kurtardığı kişiyi arıyor. Beş yaşında babasından öğrendiği yüzmenin onu kahraman yapacağını belki o da bilmiyordu. Ailece gittikleri piknikte hiç tanımadığı bir kızı denizden kurtaran küçük kahramanımız Semih Erde bir daha olsa yine aynı şeyi yapardım diyor…
Türkiye’nin Kahramanları Ramazan boyunca 18.00’de Star ekranlarında olacak.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst