Türkiye şehitlerine Ağlıyor Askerler Sırtlarından Vuruldu

Gülümse

Daimi Üye
Katılım
28 Şubat 2009
Mesajlar
3.793
Tepki
7.105
Puan
113
Konum
istanbul
İskenderun Deniz İkmal Destek Komutanlığı'nda denizci er olarak vatani görev yaparken teröristler tarafından atılan roketatar sonucunda 6 asker ile birlikte şehit olan Ümit Akbulut'un Malatya'nın Kuluncak ilçesi merkez doğumlu olduğu ifade edildi. Bekar olduğu öğrenilen Ümit Akbulut'un ikindi namazını müteakiben Kulunc...ak ilçesinde düzenlenecek cenaze töreni sonrasında burada toprağa verileceği belirtildi.






 
OP
Gülümse

Gülümse

Daimi Üye
Katılım
28 Şubat 2009
Mesajlar
3.793
Tepki
7.105
Puan
113
Konum
istanbul
BİR SAAT ÖNCE ANNESİYLE KONUŞTU
Hatay'daki hain saldırıda şehit olan er Erol Tavukçu'nun acı haberi, Muradiye ilçesindeki baba evine ateş gibi düştü.Amanos Dağı eteklerinde, Modernevler Mahallesi sınırlarında bulunan Deniz İkmal Destek Komutanlığı'na düzenlenen roketli saldırıda şehit düşen 6 askerden biri olan er Erol ...Tavukçu'nun şehadet haberi, Muradiye ilçesi Fevzi Çakmak Mahallesi'nde bulunan baba evine ateş gibi düştü. Akşam saat 21.00 sıralarında çocukları ile son defa görüşen anne Naciye ve baba Mehmet Emin Tavukçu, şehit evlatlarının iyi olduğunu söylediğini belirtti. Paraya ihtiyacı olmadığını da anne ve babasına söyleyen şehit Tavukçu'nun şubat celbinde askere gittiği ve nöbet değişimi sırasında yapılan hain saldırı sonucu şehit olduğu öğrenildi.



 
OP
Gülümse

Gülümse

Daimi Üye
Katılım
28 Şubat 2009
Mesajlar
3.793
Tepki
7.105
Puan
113
Konum
istanbul
3 AYLIK ASKERDİ
Hatay'ın İskenderun ilçesindeki Deniz İkmal Destek Komutanlığı'na dün gece roket ve uzun namlulu silahlarla yapılan saldırıda şehit olan Erhan Terletme'nin Beykoz'daki evine ateş düştü
Şehidin Beykoz'daki evi ve mahallesi Türk bayraklarıyla süslendi. Oğullarının şehit olduğunu öğrenen Terletme ailesinin e...vinden feryatlar yükseldi. GATA'dan gelen bir sağlık ekibi de şehidin evinde hazır bulunduruldu. Şehidin anne ve babası basın mensuplarının önüne çıkmazken amca Şakir Terletme, "En son dün internetten görüşmüşler. Ben de dün telefonla aradım ama ulaşamadım" dedi. Terletme, şehit olan yeğeninin acemi birliğini de usta birliğini de aynı yerde yaptığını belirterek, "Allah'ın takdiri bu. Terörü lanetliyoruz. Allah belalarını yaptı" dedi.
Giresun nüfusuna kayıtlı olan şehit Erhan Terletme'nin ailenin tek çocuğu olduğu ve henüz 3 aylık asker olduğu öğrenildi. Bu akşam İstanbul'a ulaşacak olan şehidin cenazesinin yarın Beykoz Paşabahçe Mezarlığı'na defnedileceği kaydedildi.


 
OP
Gülümse

Gülümse

Daimi Üye
Katılım
28 Şubat 2009
Mesajlar
3.793
Tepki
7.105
Puan
113
Konum
istanbul
DAĞITIM İZNİ KULLANMAMIŞ
Hatay'ın İskenderun ilçesinde terörist saldırıda şehit düşen Er Serhat Aslan'ın, İzmir'deki evinden de ağıtlar yükseldi. Mardin Kızıltepeli olan aile, televizyonlarda saldırıyı öğrenince ulaşmaya çalıştıkları çocuklarının şehit düştüğü haberini aldıklarını söyledi. Çanta imalatçılığı yapan baba ...Hamit Aslan, oğlunun Şubat ayında askere gittiğini, acemi birliğinin ardından dağıtım iznini kullanmayarak İskenderun'da kaldığını söyledi. Oğlunu kaybetmenin acısını yaşayan Aslan; "Bu bir oyun, 30 yıldır bitmiyor. Hepimiz bir oyuna kurban ediliyoruz. Türk-Kürt fark etmiyor. Aslında çözümü yok değil var. Bu sorunun bir an önce çözümünü istiyoruz'' dedi.





 
OP
Gülümse

Gülümse

Daimi Üye
Katılım
28 Şubat 2009
Mesajlar
3.793
Tepki
7.105
Puan
113
Konum
istanbul
SON BEŞİK ŞEHİT DÜŞTÜ
Hatay'ın İskenderun ilçesindeki Deniz İkmal Destek Komutanlığı'na dün gece roket ve uzun namlulu silahlarla yapılan saldırıda şehit olan er İsmail Kartal'ın Erzincan'ın Kemah ilçesindeki baba ocağına ateş düştü. Dün akşam nöbet öncesi ailesini arayarak annesi Neriman Kartal ile görüşen 5 aylık aske...r olan şehit er Kartal, durumunun iyi olduğunu ve, "Anneciğim seni çok özledim" dediği öğrenildi.
6 kardeşin en küçüğü olan İsmail Kartal'ın elektrikçilik yapan babası Duran Kartal, oğlunun şehit haberinin ardından şoka girdi. Yakınlarının yardımıyla ayakta güçlükle durabilen ve konuşmakta zorlanan baba Kartal, diğer çocuklarının İstanbul'da yaşadığını, şehit oğlunun kendisiyle kaldığını söyledi. Bu arada şehit erin amcasının oğlu olan Nurettin Kartal'ın da 1992 yılında Hakkari Şemdinli'de teröristlerle girdiği silahlı çatışmada şehit olduğu öğrenildi.



 
OP
Gülümse

Gülümse

Daimi Üye
Katılım
28 Şubat 2009
Mesajlar
3.793
Tepki
7.105
Puan
113
Konum
istanbul
ÜZÜLMEYECEĞİM, AĞLAMAYACAĞIM
Hatay'ın İskenderun ilçesindeki Deniz İkmal Destek Komutanlığı'nda askeri araca teröristlerce roketatarlı ve ardından uzun namlulu silahlarla düzenlenen saldırıda şehit olan Deniz Er Kerem Oğuz Erbay'ın babası Ekrem Erbay, "Üzülmeyeceğim, ağlamayacağım, hainleri sevindirmeyeceğim" dedi.
Oğlun...un şehit olduğunu öğrenince İzmir'den İskenderun ilçesine gelen Ekrem Erbay, İskenderun Emniyet Müdürlüğü önünde basın mensuplarına açıklama yaptı. Erbay, kendisinin de İskenderun'da vatani görevini yaptığını belirterek, "Oğlumu askerlik yaptığım yerde vatana kurban verdim. Ama üzülmeyeceğim, ağlamayacağım, hainleri sevindirmeyeceğim. Gerekirse ben de şehit olmaya hazırım" diyerek duygularını dile getirdi. Son gece yarısı kız arkadaşıyla telefonla konuştuğu, ''Nöbete gidiyorum kendine iyi bak' dediği öğrenildi.



 

ilk_nur

Daimi Üye
Katılım
9 Aralık 2009
Mesajlar
32.413
Tepki
37.064
Puan
113
Konum
.....
Allah rahmet eylesin geride kalanlara da sabır versin inşallah çok zor:dusun:
 

KaraKiz

Daimi Üye
Katılım
3 Mart 2010
Mesajlar
865
Tepki
714
Puan
93
Yaş
32
Konum
Rize
allah rahmet eylesin nur içinde yatsınlar mekanları cennet olsun :( :( Yeter artık analar aglamasın yaa :(:(:(
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst