Türk Kanındaki Asaletin Bilimsel İspatı

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak
trkdz4f700d.gif



National American Dergisi, Ocak/2004 sayısında Dr. B. Stone imzâsı ile incelenen kan örneklerinin sonucunu veriyor: "... Aynı millete âid binlerce kan örneğinin incelenmesi fikri bende büyük bir heyecan yaratmıştır. Çünkü insanlık tarihinde böyle bir inceleme ilk defâ yapılacaktı. Bu, benim için insanoğlunun Ay'a ayak basmasından çok daha önemli bir olaydı. Türkler'den alınan kan örnekleri ilk defâ bir milletin gen haritasının çıkarılması ve Türkler'in genel kültür ve karakterleri hakkında bilgi edinmemizi sağlayacaktı... Türkler birçok değişik milletin yaşadığı bir coğrafyada yaşadığı için gen yapısı çok zengin ve anlaşılması zor bir hâle gelmişti. Ancak, Türk Tarihi'nde olduğu gibi, savaşmayı ve fetih arzusunu sağlayan (B-45) geni, alınan kanların %92'sinde bulundu. Misafirseverlik genine (GR 785) ise aynı kanların %90'ında rastlandı!"
Ben bu satırları M.Necati Sepetçioğlu’nun makalesinde okudum. Kendisi de ‘bu haberi Yenises Dergisi'nin Mayıs/2005 sayısının 38'inci sahifesinde, N.Kınalı'nın yazısından aldığını’ belirtmiş.


İşte bu kırmızı harflerle yazılmış sözler tarihi bir gerçeğin, bilimsel yolla ispatıdır.
Türk ırkının neden üstün olduğunu yaşayarak idrak edemeyenlerin, okuyarak anlayabilmelerini sağlamak içindir.
Biz bunun farkında olan Türkçülere; ne kadar kıymetli bir hazineyi taşıdığımızın ve ne kadar ağır bir sorumluluk altında olduğumuzun bilimsel yolla bir kez daha hatırlatılmasıdır.
‘Türk’ olmak şerefine sahip olamayanların; bizlere imrenip kıskanmaları için yeni bir neden, bizden nefret etmeleri için de başka bir bahanedir.
Soysuzların neden soyumuzu köreltmek istediklerinin, bizden neden korktuklarının ve bu korkunun refleksi olarakta neden durmadan saldırdıklarının cevabıdır.
Bir tarih boyunca, sahip olduğumuz bu hazineyi yok etmeye çalışanlarla savaştık ve hala savaşıyoruz. Şimdi düşmanımız daha çok ve daha tehlikeli. Ancak artık onlar da bilimsel yollarla anlayabilmişler ki, muhtaç olduğumuz kudret, damarlarımızdaki asil kanda mevcuttur!
 

berceste

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
2.714
Tepki
1.830
Puan
113
Yaş
49
Konum
istanbul
muhtaç olduğumuz kudret, damarlarımızdaki asil kanda mevcuttur!
__________________
işte budur:eek::eek:

ne mutlu türküm diyene


bilgi için saol canım:eek:
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst