'Armoni' adlı albümünü yakında piyasaya çıkaracak olan ünlü manken Tuğba Özay: Bu bir aile albümü oldu. Üç şarkıyı ben, iki şarkıyı da babam yazdı. Kimsenin beklemediği, son yılların en iyi albümlerinden biri olacak. dedi.
Ünlü manken Tuğba Özay, Arena dergisinin son sayısına ilginç açıklamalar yaptı. Özay yakında çıkacak yeni albümü 'Armoni'yi, cezaevindeki acılarını, İtalyan sevgilisini ve 2009 yılından beklentilerini içtenlikle anlattı.
üç şarkının sözleri tuğba özay'a ait. 'Armoni' adlı albümüm benim çocuğum gibi oldu. Kimsenin beklemediği bir albüm olacak. Herkes kendinden bir şeyler bulacak. Hatta son yılların en başarılı albümlerinden biri. Yıllardır bana teklifler geliyordu ama hep erteledim. Doğru zaman bu zamanmış. dedi.
* Albümdeki şarkı sözleri de tamamen size ait değil mi?
Aslında 15 şarkıdan üçünün sözleri bana ait. Bir de bestem var. Diğer iki şarkıyı da babam yazdı. Tam bir aile albümü... Ben çocukluğumdan beri sürekli bir üretkenlik içindeyim. Yazmayı çok seviyorum. Şimdiki amacım 'Bedel' adlı kitabımı senaryolaştırmak. Kitabın görsel olarak da kitlelere ulaşmasını istiyorum. Bunun için Kültür ve Turizm Bakanımız Ertuğrul Günay'dan da destek bekliyorum, dedi.