![ton_balkl_roka_salatas.jpg](/forum/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fyemekgunlugum.blogs.com%2Fyemek_gunlugum%2Fimages%2F2007%2F05%2F10%2Fton_balkl_roka_salatas.jpg&hash=b1c33cdd8d21f0ac621eb58e5a0eac6d)
Malzemeler:
1 demet roka
4 yemek kaşığı mısır (konserve)
6-7 dal yeşil sogan
1 adet salatalık
3-4 yaprak marul
1 adet kuru sogan
2 küçük kutu ton balığı (konserve)
Üzerini süsleyecek kadar zeytin ve mısır
yarım limon suyu
1 yemek kaşığı nar ekşisi
yeterince tuz ve zeytinyagı
Yapılışı:
Tüm malzemeler yıkanıp dogranır. Üzerini süsleyecek kadar mısır bir kenara ayrılır.
Ton balığı haric tüm salata malzemeleri
![virgs.gif](/forum/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fwww.tekplatform.com%2Fimages%2Fsmilies%2Fvirgs.gif&hash=1dec41cf2ad3117668fb072dc4103ab3)
![virgs.gif](/forum/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fwww.tekplatform.com%2Fimages%2Fsmilies%2Fvirgs.gif&hash=1dec41cf2ad3117668fb072dc4103ab3)
![virgs.gif](/forum/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fwww.tekplatform.com%2Fimages%2Fsmilies%2Fvirgs.gif&hash=1dec41cf2ad3117668fb072dc4103ab3)
![virgs.gif](/forum/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fwww.tekplatform.com%2Fimages%2Fsmilies%2Fvirgs.gif&hash=1dec41cf2ad3117668fb072dc4103ab3)
Servis tabağına aktarılır. Ton balığı salatanın üzerine konur. Mısır ve zeytin ile süslenerek servis yapılır.
alintidir.