Tırnaklar fora

you_know

Aktif Üye
Tepki
167
Bu topikte kendi tırnaklarımı ve ojelerimi paylaşmayı düşünüyorum.Oje benim hobim gibi yaklaşık 400 küsür ojem var .Sormak istediğiniz sorular olursa seve seve cevaplarım .İlk önce ojelerimin fotoğraflarıyla başlayayım bunun uzerine 100 tane daha eklendi bilginize :zuzu:

_DSC0035.jpg

_DSC0036.jpg

hazalım

Daimi Üye
Tepki
978
topiğin hayırlı olsun canım.
uuuuuu maaşallahhh yemedin içmedin ojeyemi yatırım yaptın kızzzz:1::1::1:

OP
you_know

you_know

Aktif Üye
Tepki
167
Bir ara ayakkabı ve çantaya merakım artmıstı neyseki kendime ucuz bir uğraş buldum ama arada duramayıp pahalı ojelerde alıyorum :zuzu: artık yapamıcam sanırım çünkü ülkemize yurt dışından kozmetik alışverişi yapmak yasaklandı :uzgun:

denizkızı

Daimi Üye
Tepki
1.899
Bir ara ayakkabı ve çantaya merakım artmıstı neyseki kendime ucuz bir uğraş buldum ama arada duramayıp pahalı ojelerde alıyorum :zuzu: artık yapamıcam sanırım çünkü ülkemize yurt dışından kozmetik alışverişi yapmak yasaklandı :uzgun:

hayırlı olsun canım topiğin.
maşallah allah arttırsın :))
ama anlamadım ben nasıl yurt dışından kozmatik alışverisi yasaklandı ?

OP
you_know

you_know

Aktif Üye
Tepki
167
artık yurt dışından sitelerden oje,allık,ruj vs yani kozmetik esyası alamayacagız gümrükten verilmeyecek yani paramız boşa gidecek :ilknur:

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
topigin hayirli olsun öncelikle:eller:
ilk resmi görünce alinti sandim:cokkomik:
meger hepsi seninmis:eek:ys:

Ama kurur diye korkmuyormusun

OP
you_know

you_know

Aktif Üye
Tepki
167
topigin hayirli olsun öncelikle:eller:
ilk resmi görünce alinti sandim:cokkomik:
meger hepsi seninmis:eek:ys:

Ama kurur diye korkmuyormusun

oje çözücü var -rgulu zaten cok cok sevdigim bikaç pahalı ojemi buzdolabında saklıyorum arada cıkarıp seviyorum :panter::sila: oje çözücü var canım kozmetiklerde satılıyor 3 damla damlatınca en berbat oje bile yepyeni oluyor

OP
you_know

you_know

Aktif Üye
Tepki
167
Zoya nın yaz koleksiyonundan Ivanka .Bu koleksiyonda ki ojelerin yapıları sanırım hep aynı.Zaten koleksiyonun adı Sparkle.Bu ojede içinde altın parlak parçacıklar olan zümrüt yeşili bir oje.Aslında içindeki parçalardan dolayı glass fleck olduğunu düşünüyorum yinede bilemiyorum tabi ama sim olmadığını düşünüyorum daha büyük ve parlaklar çünkü.Tırnağımda iki kat var.Üzerinde de top coat var.Böylece daha çok parladılar ama fotoğraflarda tam yansıtamadım.Yüzük parmağıma da Viva La Nailsten aldığım kalpli taşlı çıkartmalardan yapıştırdım.Bu ojelerin üzerine konad ile desen yapmak bence ojeyi mahvediyor.Bu zamana kadar çok yakışmış iyiki desen yapmış dediğim olmadı olsa belki, kararım değişir.Bazen soruyorlar pürüzlümü bu ojeler diye hayır değil ve diğer simli ojeler gibi zor çıkma zorluğuda yok.Zoya nın bu koleksiyonundan oje almadıysanız Ivanka ve Mimi yi şiddetle tavsiye ederim..

100_1629.jpg

100_1635.jpg

OP
you_know

you_know

Aktif Üye
Tepki
167
Alix Avien in içinde altın simleri olan ve oldukça şeffaf olan 161 numaralı ojesi.Oje çok güzel bir kırmızı tam kan kırmızısı diyebilirim.İçinde belirgin altın rengi simler var.Kıvamı oldukça sıvı.Tırnağımda üç kat var ama üzerine çatlayan oje sürmeyecek olsam 4 katta kullanırdım.Simler tırnakta da çok belirgin duruyor ve parlaklık veriyor ojeye.Sürülüşü kolay yani çok sıvı olmasına rağmen fırçadan akmıyor.Üzerine de yine Alix Avienin siyah çatlayan ojesini sürdüm.Bu ojeyle pek anlaşamamıştık ama dün içine 3 damla tiner döküp seveceğim kıvama getirdim.Şimdi daha kolay sürülüyor ve ince çatlıyor.Üzerine de top coat kullandım.Aslında çatlayan parçaların mat olmasını seviyorum ama oje zaten parlakken onlarda parlak olsun istedim.Havada güneş var ama kar yağıyor ve ben hala buraların havasına alışamamış biri olarak donuyorum dolayısıyla Lush Lemonny Flutter kutusu içinde gezdirdiğim tırnaklarımda kuruyor .İşaret parmağımın kenarında çıkan eti büyük bir hata yapıp çektiğim için iki gündür acıdan duramıyorum.Küçücük parçanın bu kadar acı verdiğini başkası söylese inanmazdım feci yanıyor.

100_1575.jpg

100_1576.jpg

100_1603.jpg

okypete

Daimi Üye
Tepki
19.396
amanın youknow,ojelere bakkk. orada olsaydımda karıştırsaydım hepsini:deli:ne kadar çok tatlım....
yeni topiğin hayırlı olsun.çok güzel bir topik olacağı şu andan itibaren belli canım...

okypete

Daimi Üye
Tepki
19.396
Alix Avien in içinde altın simleri olan ve oldukça şeffaf olan 161 numaralı ojesi.Oje çok güzel bir kırmızı tam kan kırmızısı diyebilirim.İçinde belirgin altın rengi simler var.Kıvamı oldukça sıvı.Tırnağımda üç kat var ama üzerine çatlayan oje sürmeyecek olsam 4 katta kullanırdım.Simler tırnakta da çok belirgin duruyor ve parlaklık veriyor ojeye.Sürülüşü kolay yani çok sıvı olmasına rağmen fırçadan akmıyor.Üzerine de yine Alix Avienin siyah çatlayan ojesini sürdüm.Bu ojeyle pek anlaşamamıştık ama dün içine 3 damla tiner döküp seveceğim kıvama getirdim.Şimdi daha kolay sürülüyor ve ince çatlıyor.Üzerine de top coat kullandım.Aslında çatlayan parçaların mat olmasını seviyorum ama oje zaten parlakken onlarda parlak olsun istedim.Havada güneş var ama kar yağıyor ve ben hala buraların havasına alışamamış biri olarak donuyorum dolayısıyla Lush Lemonny Flutter kutusu içinde gezdirdiğim tırnaklarımda kuruyor .İşaret parmağımın kenarında çıkan eti büyük bir hata yapıp çektiğim için iki gündür acıdan duramıyorum.Küçücük parçanın bu kadar acı verdiğini başkası söylese inanmazdım feci yanıyor.

100_1575.jpg

100_1576.jpg

100_1603.jpg

bu süpermiş. bayıldım renge..

OP
you_know

you_know

Aktif Üye
Tepki
167
Pastelin 23 numaralı lacivert ojesi bence piyasadaki en güzel lacivert oje.Tırnağımda iki kat var ama tek kattada yeterli oluyor.Yüzük parmağımda ise kendi yaptığım bir oje var.Az kullanılmış Pastel beyazın içine 10 damla Pastel 23 den damlattım ve karıştırdım.Sanırım Chanelin Rivasına benzedi.Bilemiyorum tabi .O da tırnağımda tek kat.Aşırı opak oldu.Yüzük parmağım dışındaki diğer tırnaklarıma Rimmel Londonun matlaştırıcısını kullandım.Bence bu oje mat haliyle daha güzel oluyor.Daha sonra aynı ojelerle ters tırnaklarıma Konaddaki leopar desenini damgaladım.İki tırnağımı boş bıraktım.Mat hali belirgin kalsın diye.Benim için değişik bir manikür oldu ama sonuçta bu ojeyi mutlaka almalısınız diyebilirim..

100_1481.jpg

100_1483.jpg

OP
you_know

you_know

Aktif Üye
Tepki
167
Rengini görünce vurulduğum bir oje .Yazın nasıl görmedim ben seni tam deniz,havuz rengisin dedim durdum kendilerine:D Woo 608 .Bu markanın bu rengini daha önce hiç görmemiştim.Eminönünde kocaman bir tezgahta gördüm atladım hemen.Nane yeşili,sarı,hardal sarı,açık mavi yani anlayacağınız diğer türk markalarında bulamayacağınız bütün renkler vardı ama ben sadece bu maviyle birde bunun simlisini aldım bu renk sim yani .Yapısı çok cıvık gibi ama 2 kat yetti .Ojeyi güzel hareket ettirebiliyorsunuz yani.Renk hakkında sanırım yorum yapmama gerek yok çoook beğendim.Woo nun fırçalarında sorun yaşıyorum genellikle özellikle bir fırçayı sizede göstermek istiyorum ama bu ojenin fırçası güzel.Gelelim fotoğraflara...

IMG00694-20100919-1821.jpg

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar