Tiffany ile rengarenk bir yaz

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.404
Tiffany 2008 yaz koleksiyonu hayatınızı renklendiriyor…

Alışverişin en renkli adresi…

Tiffany 2008 yaz çekimlerini Bodrum Gümüşlük’de gerçekleştirdi. Ünlü moda fotoğrafçısı Tamer Yılmaz’ın yaptığı yeni sezon katalog çekimlerine, Tiffanıy’nin renkli koleksiyonuna Bodrum’un beyazı fon oluşturdu. Çekimlerde Türk, İngiliz, Alman, Slovak, Letonyalı, Litvanyalı ve Ukraynalı olmak üzere yedi model ile çalışıldı.

Yazın sımsıcak renklerdeki gömlekleri, jean grupları, mayo şortları ve uçuşan elbiselerini tanıtan modeller, tatil için Bodrum’a gelen bir arkadaş grubunu canlandırdı. Çekimlerde uyum içinde çalışan ekip, iki gün boyunca Tiffany koleksiyonundaki 39 farklı renk tonunda hazırlanan ürünleri tanıttı.

Rahat ve spor giyim markası Tiffany’nin 2008 yaz ürünleri arasında gabardin elbiseler, rengarenk t-shrit, gömlek ve pantolonlar, penye şortlar ve eşofman grupları yer alıyor. Mağra Adamın yaratıcısı ünlü karikatürist Tayyar Özkan’da, çizimleri ile Tiffany 2008 yaz kataloğunu şenlendirdi.

Türkiye genelinde 86 mağaza ile hizmet veren Tiffany canlı renkleriyle, 2008 yazının favori markası olacak.

Ayrıca Tiffany mağazalarında World, Axess, Advantage, Bonus ve Maksimum kartlarla yaptığınız alışverişleriniz 4 taksit.

th1zy4.jpg

th2ta0.jpg

th3aw7.jpg

th4yz1.jpg

th5tk2.jpg

th6tk1.jpg

th7he4.jpg

th8ib6.jpg

kaynak:modamoda.net

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.319
Ben yazin geldigim zaman bakiyorum ama pek birsey bulamiyorum acikcasi. :ilknur:

Özor

Daimi Üye
Tepki
484
Bir yaz üç tişörtle bir spor pantolon almıştım. Aynı yaz tşörtlerin şekli ve rengi değişti. Pantolon da siyahtı griye döndü neredeyse. Ablam da aldığı ürünlerden memnun kalmadı uzaktan hoş görünüyor ama pek de kullanışlı değiller bana kalırsa:) Benden demesi-ayse

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar