The Originals

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.411
The Originals

profile_picture_by_niklausplz-d5nls5a.jpg
Klaus_%28TV_Series%29.png

Joseph Morgan - Klaus (Niklaus Mikaelson)

526158ElijahSmith.png
5045b58c64f323ba44ea84c3b8fdd920.png

Daniel Gillies - Elijah Mikaelson

bek.jpg
tumblr_mcvk55qw401qhzql2o1_250_1_.gif

Claire Holt - Rebekah Mikaelson

Hayley.png

Phoebe Tonkin - Hayley

Charles Michael Davis - Marcel

Danielle Campbell - Davina
Eka Darville - Diego
Daniella Pineda - Sophie
Leah Pipes - Camille

The Originals dizisi The Vampire Diaries-Vampir Günlükleri dizisinin yan yapımı olarak The CW tarafından üretilecek. 26 Nisan’da ekranlara gelen The Vampire Diaries’in 4.Sezon 20.Bölümünde “The Originals” adı ile yayınlanan bölüm yeni dizimiz için tanıtım niteliğinde idi.

The Originals Niklaus Mikaelson ve köken vampir ailesini konu alacak. The Vampire Diaries dizisinin takipçilerinin 4.sezon 20.bölümünden hatırlayacağı gibi yüz yıllar önce köken melezimizin kurduğu New Orleans’da ki Fransız mahallesinin eski çırağı(Marcel) tarafından tekrar düzen verilerek oraya krallık etmesine çok sinirlenmişti. Muhtemeldir ki dizi bu yüz yıllar öncesine dönerek o dönemi ele alacak.

Dizi de cadı olan 2 yeni karakterle karşılaşacağız. Bunun yanı sıra psikoloji öğrencisi olan ve insan davranışları üzerine çalışan Camille ile de tanışacağız. Bu Fransız mahallesinde ki sapkınlık Camil’i eğitim aldığı alan üzerine olsa gerek oldukça etkilemiş ve bu durumun cezbediciliği kararlı bir şekilde cevabını alamayacağı bir sorunun peşinde koşmasına neden olmuş durumda! “Bu insanları böyle şeytani yapan ne?”

Dizinin diğer bir yıldızı ise The Vampire Diaries’in 4.sezonunda karşılaştığımız ve kurt kadın olarak tanıdığımız Hayley karakterini canlandıran Phoebe Tonkin. Diziye katılan diğer bir isim ise, Saving Hope dizisinin oyuncusu olan ve The Vampire Diaries’de ara ara karşımıza çıkan Niklaus’un köken kardeşi Daniel Gillies (Elijah). Ve kötü kadın olarak tanıdığımız ama Vampire Diaries’in son bölümlerine doğru daha merhametli davranmaya başlayan Niklaus ve Elijah’ın sevgili kız kardeşi Rebekah Mikaelson karakterini canlandıran Claire Holt.

The Vampire Diaries’ten tanıdığımız Julie Plec, The Originals dizisininde yapımcısı ve ana senaristi olacak. The Originals’ın başlama tarihi için henüz net bir bilgi olmasa da önümüzde ki son baharda başlayacağını söyleyebiliriz.
Kaynak : tvmedya

The-Originals.jpg

Son düzenleme:
OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.411
tumblr_mutmechBZL1s5mu54o1_500.gif

tumblr_muzlogN12D1rco7iyo1_500.gif

tumblr_static_fdfdfdfd.gif

Son düzenleme:
OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.411
Elijah-Hayley-in-The-Originals-1x06-Fruit-of-the-Poisoned-Tree-elijah-and-hayley-36035212-500-281_zps5e2f7efe.gif

ustv-the-originals-s01-e07-6.jpg

Elijah-Hayley-The-Originals-1x05-elijah-and-hayley-35969687-245-300.gif

1x04-Girl-in-New-Orleans-I-ve-got-you-love-the-originals-tv-show-35902551-245-252.gif
115715-hayley-sophie-and-rebekah-taking-in-a-new-adventure-credits-facebook-t.jpg

-------------
Claire Holt (Rebekah) & Phoebe Tonkin (Hayley)
the-originals-claire-holt-phoebe-tonkin.png

Son düzenleme:
OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.411
tumblr_muejoeJGeb1s04h99o1_500.gif

tumblr_mvi2vs1arZ1s04h99o1_500.gif

Alıntıdır

the_originals_wallpaper_1920x1080_04.jpg

capture-20131130-000132-vert.jpg

Son düzenleme:
OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.411
Ekran görüntüsü 2025-05-24 163512.png

Ah be! Diziyi az çok biliyordum TVD izlediğim ve buraya fragman vs koyduğum için ama bu hafta izleyip bitirdim (Hikaye yazarken diyaloglardan etkilenmeyeyim diye izlememiştim de Daniel Gillies&PhoebeTonkin ana karakterlerimdi çünkü :kalp: bu hafta diziyi izlemeyi unuttuğum aklıma geldi TO'ı izleyip bitirdim) Neyse! Elijah'ı TVD'de ilk gördüğümde de çok sevmiştim TO final yaptığında da severek veda ettim. Hatta benim için dizideki çoğu karakterden daha değerliydi:kaalp:bir kaos çıksa onu kurtarır diğerlerine de ne haliniz varsa görün derim o kadar yani :haha:

En basiti Elijah anıları bir sildirdi ne hale geldiler:bayilacam: Anıları yerinde olsaydı bir şekilde paçayı kurtarmanın yolunu bulup Hayley de dahil 1 ekstra sezon daha çıkarırlardı :krizz: Hayley'in son sahnesinde de herkes Elijah'a yüklense de ben etrafındakilere çok kızdım ulen adam anıları silmiş his yok zırt pırt gidip görmüşsünüz anlamamanız mümkün değil baktınız iş kötüleşti adamı o boş kafayla ikna etmeye uğraşacağınıza anılarını geri getirmeye çalışıp birlikte kızı kurtarsanıza delirttiler beni izlerken Elijah olsa kardeşinin o anılarını geri getirmek için yapmadığı kalmazdı çok çabuk vazgeçtiler :cirla:Hayley'in son sahnesinde Elijah'ı görüp umutlanması ama Elijah'ın anılar/hisler olmayınca onu umursamaması karşısındaki bakışı falan bu çifte bu yapılır mı ya dedirtti :( Caroline&Klaus - Hayley&Elijah her zamanki gibi senarist kurbanı olmuş resmen :sinirli: bu yazarların derdi ne anlamıyorum ellerinde acayip çiftler var o profesyonellikle kullanmayı bilmiyorlar ya aklım almıyor :olamaaaz:

Hope'u da sevemedim nedense o kızla alakalı daha umutluydum hatta onun dizisini de izleyecektim sevmeyince izlemedim. Bu dizideki hikayenin ruhuna uymamış alelade kalmış Hope karakteri sadece kızıl saçlı halindeyken daha iyiydi gözleri falan enteresan bakıyordu konuşmaları resim yapışları falan güzeldi büyümüş hali oyunculuk olarakta geçmedi bana uyuz bir şeydi. Ben izlediğim anda işte Klaus Mikaelson'ın kızı be demek isterdim doğrusu ama bütün tantana bu kız için miydi oldum resmen

Ama Haylijah'ın o dans ettikleri sahneye bittim. Tanışmada Hayley'in Andrea adını kullanması da (Gerçek adı) Elijah onun kim olduğunu bilmeden (ya da önceden neler hissettiğini bilmeden) yaptıkları konuşmalar da sondaki başka bir dans için bekleyeceğim diyalogları da çok tatlı olmuş. Hope'un sonradan Elijah'a annemi gördüm dedikten sonra "Sana hala dans için beklediğini söylememi istedi" demesi de çok güzel bir detaydı

Videoda altyazıyı açıp Türkçe yapın ;)

Ekran görüntüsü 2025-05-24 153839.png
Ekran görüntüsü 2025-05-24 153829.png

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar