The Body Shop Delipscious

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
The Body Shop`un yüzde 100`ü besin üretiminde kullanımı onaylanmış içerikle üretilmiş ilk ruj serisi Delipscious mağazalarda.

del_sheer_b.jpg


Eğer siz de birçok kadın gibi ruj ve faydalarını seviyorsanız, dudaklarınızı yumuşak ve öpülesi yapan bu canlı ve parlak renkleri de seveceksiniz. Hayatınız boyunca, 863 adete eşit miktarda ruju fark etmeden yuttuğunuzu biliyor musunuz? Dudaklarınıza iyi davranın; %100’ü besin üretiminde kullanımı onaylanmış içerikten oluşan Delipscious serisindeki meyve çekirdeği yağı ile beslenerek parlamalarını sağlayın.

İki farklı kategoriye sahip Delipscious serisinde, herbir Sheer Lip Colour ruj bulaşmaya karşı dayanıklı; tüm Tinted Lip Balm’lar dudaklarınızı içerdiği doğal yollardan elde edilen meyve özleri ve Gana’dan Yerel Ticaret ürünü kakao yağı ile nemlendiriyor ve koruyor.

Doğal yollardan elde edilen içeriğiyle Delipscious Sheer Lip Colour serisindeki tüm ürünler yaban mersini yağı, nar çekirdeği yağı ve Yerel Ticaret ürünü lezzetli kakao yağı içermekte.

Ağzı sulandıran dokuz farklı tadı ve tonuyla, Delipscious Sheer Lip Colours %100 besin içerikli, kolayca sürülebiliyor, dudakta dağılıyor ve aynı zamanda çarpıcı renk ve etkili nem veriyor.

Delipscious Sheer Lip Colours Yerel Ticaret ürünü kakao yağı içermekte. Dermatolojik açıdan test edilmiş formül içerisinde ayrıca şeker türevi, kolza tohumu yağı ve Vitamin E bulunmakta. Tüm The Body Shop ürünlerinde olduğu gibi, bu seri de vejetaryanların kullanımı için uygun.

Alıntıdır!
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst