Termal Sauna şort

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Es_se

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
25.367
Tepki
22.495
Puan
113
Yaş
40
Konum
istanbul
TERMAL-SAUNA-SORT-VE-YELEK-SUPER-FIYATA__18306733_0.jpg



TERMAL SAUNA ŞORT NEDİR ?

Kilo veremedim diye üzülenler zayıflamak için vakit ayıramayanlar. Kalça ve göbek bölgesindeki fazla yağlardan şikayetçi olanlar kısa sürede etki edebilecek güvenilir ve sağlıklı yöntem arayanlar. İşte aradığınız ürün!

Termal sauna şortu ister günde 3-4 saat üzerinde taşıyın ister sadece uyurken kullanın.

ETKİ MEKANİZMASI: termal sauna şort doğal hareketler esnasında vücudun oluşturduğu ısıyı tutup yükselterek fizyoterapik mikro masaj ve deri altında sauna etkisi meydana getirir.


Bu sayede hızlanan kan dolaşımını meydana getirdiği sirkülasyon yağlı ve selülitli dokulara fazla miktarda oksijen ulaşmasını sağlar, termal tuzun yoğun ödem çözücü özelliği ile selülit ve yağ dokularının yanına ulaşan fazla miktarda oksijen yağ ve selülitleri hızlı bir biçimde enerjiye dönüştürüp yakarak özellikle kalça, göbek ve bel bölgesinde yoğun bir incelmeyi selülitlerin giderilmesini cildin narin ve pürüzsüz bir hale gelmesini sağlar.


KULLANIM: Gün içerisinde veya uyku esnasında 3-4 saat kullanmalısınız. Termal Sauna Şortunuzun bedenini seçerken mevcut bedeninizi işaretlemeye özen gösteriniz. Ürünler bedeninizi saracak ve inceldikten sonra dahi kullanmaya devam edeceğiniz şekilde tasarlanmıştır. Kullanım süresince en az gün aşırı duş alınmasına ve özellikle termal şortun giyildiği bölgelere yumuşak bir kese ile oval hareketlerle masaj yapılmasına dikkat edilmelidir.

TERMAL TUZUN KULLANIMI: Bir çay bardağı suyun içine bir tatlı kaşığı tuzu ekleyerek eritiyoruz, daha sonra tuzlu suyu zayıflamak istediğimiz bölgeye sürerek suyun kurumasını bekledikten sonra şortu giyiyoruz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst