Tecavüz sahnesi Fahriye Evcen'i korkuttu!

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.321
Tecavüz sahnesi Fahriye Evcen'i korkuttu!

'İffet' dizisinin başrol oyuncusu Haziran Gecesi, Doktorlar gibi dizilerdeki oyunculuğuyla tanınan Naz Elmas oldu

attachment.php

İlk olarak Müjde Ar'ın oynadığı ve tecavüz sahnesiyle yıllarca konuşulan film, diziye çekilmeye karar verildiğinde ilk teklif Yaprak Dökümü'nün yıldızı Fahriye Evcen'e gitti. Vatan'ın haberine göre, Evcen filmdeki tecavüz sahnesinin aynen çekileceğini öğrenince rolü geri çevirdi. Yeni rolü için oldukça heyecanlı olan Elmas, başrol oyuncusu olarak ekranlara dönecek.

"AHLAK BOZDUM"
Senaryosunu Yavuz Turgul'un kaleme aldığı "İffet" filminde aşık olduğu genç tarafından tecavüze uğrayan kenar mahalle kızı İffet'in intikam alma öyküsü konu ediliyor. Faruk Peker ve Müjde Ar'ın, 1982'de rol aldığı 'İffet' filmi için Ar, "Türkiye'nin ahlakını çok bozdum. Çünkü, oynadığım 80 filmin 60'ında benim ırzıma geçiliyor. Bunların içinde en aklımda kalan, etkilendiğim benim Faruk Peker'le çektiğim cam sahnesiydi. Gençlik benim cam sahnemle büyüdü. Gel de bu gençlikten hayır bekle..." demişti.

Kaynak: Haber Türk

Ekli dosyalar

• 601472_detay.jpg
    601472_detay.jpg
    19 KB · Görüntüleme: 63
P

pure life

Misafir
doğru demiş gelde bu gençlkten hayır bekle. ble ble ahlaknı bozdgnu bildgi halde bu işe devm etmsde ayrı bi tartşma konusu. genelde bu işi yapan oyunclarn savnması sanat için her şeyi yaparım rol ayrt etmem olurdu bölesnide ilk defa duydm:sok

teşekkürler cnm paylşm için

OP
sadiye

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.321
Eski filmleri, kitaplari diziye uyarlamaktan vaz gecmeyecekler. Yeni sey üretemiyorlar. :3:

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
vallaha tebrik ederim fahriyeyi cok iyi bir oyuncu kendisine yakisani yapmis:panter:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar