Tavuk göğsü

Katılım
11 Temmuz 2008
Mesajlar
8.210
Tepki
8.216
Puan
113
Konum
istanbul
tavuk-gogsu-2.jpg


MALZEMELER
1 kg süt
1,5 su bardağı toz şeker
2 çorba kaşığı pirinç unu
1 su bardağı un
yarım paket margarin
1 paket vanilya,tarçın
isteğe bağlı 1 tatlı kaşığı haşlanmış ,didilmiş tavuk ğöğüsü
HAZIRLANIŞI

Margarin eritilir un ilave edilip kavrulur

Pirinç unu, şeker, süt, vanilya, ilave edilip kaynayana kadar karıştırılır

Yağlanmış borcama dökülüp buz dolabında 2 saat bekletilir

Sonra kesilerek ve üzerine tarçın veya hindistan cevizi dökülerek servis yapılır.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst