Tarkan ve Cem Yılmaz rol arkadaşı oluyor

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.294
Tepki
83.532
Puan
113
Konum
İstanbul
17971343.jpg


Cem Yılmaz’ın rol arkadaşı

Gelen dizi tekliflerini “Ben şarkıcıyım, oyuncu değil” diyerek geri çeviren Tarkan, bu kuralı Cem Yılmaz için bozdu. Ünlü şarkıcı, Yılmaz’ın yeni filminde kamera karşısına geçecek.

Seferihisar Belediyesi ve Doğa Derneği’nin birlikte yürüttüğü ortak projelere destek amacıyla geçtiğimiz günlerde İzmir’e giden Tarkan, İstanbul dönüşü dostlarıyla Etiler Sunset Restoran’da buluştu. Restoran çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtlayan sanatçı, sürpriz bir projenin haberini verdi: “Bugüne kadar birçok dizi teklifi geldi, kabul etmedim. Çünkü ben oyuncu değil, şarkıcıyım. Ama cem yılmaz için bu kararımdan döndüm. Onun çekeceği sinema filminde rol alacağım.”

tarkan%20%281%29.JPG


Son dönemde hayli kilo verdiği gözlernen Tarkan, diyet yapıp yapmadığı sorusuna “Diyet yok, sadece sporla zayıfladım” diye yanıt verdi. Dizi ve film projeleri için yaklaşık 20 kilo veren Kıvanç Tatlıtuğ’a ise eski haline dön mesajı gönderdi: “Kıvanç’ı çok zayıflamış gördüm, bu hali iyi olmamış. Bir an önce eski haline dönsün.”

Cem Yılmaz, geçtiğimiz haftalarda Tarkan’ın konserine gitmiş, birlikte çektirdikleri fotoğrafı da Twitter’da paylaşmıştı.

Hürriyet
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst