Tarhanalı levrek ızgara

sadiye

Admin
Admin
Katılım
4 Mayıs 2010
Mesajlar
60.957
Tepki
56.309
Puan
113
Yaş
44
Konum
Almanya
Tarhanalı levrek ızgara

attachment.php


Malzemeler:
1 adet Levrek
Ayçiçek yağı
Tarhana
Tuz
İsteğe göre yeşillik

Hazırlanışı:
Levreğimizi temizleyerek fileto ediyoruz. Kılçıklarından ayırdığımız balığımızı bir kaba alıyoruz. Üzerine bir tutam tuz atıyoruz. Balıkların üzerine biraz ayçiçek yağı döküyoruz. Ardından üzerine tarhana ekleyip her iki tarafına eşit bir şekilde yediriyoruz. Balığımızı ızgaramıza alıyoruz ve pişiriyoruz. Her iki tarafı eşit pişmesine dikkat ediyoruz. İsteğe göre yeşillikler döşediğimiz tabağımıza yemeğimizi alarak servis ediyoruz.

tencere.tv
 

Ekli dosyalar

  • tarhanali_levrek_izgara_1.jpg
    tarhanali_levrek_izgara_1.jpg
    29 KB · Görüntüleme: 103

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst