Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.

Taratorlu Kalamar Tava
Malzemeler:
200 gram kalamar, 1 şişe soda, 2 paket kabartma tozu, 1 su bardağı un, 1 çay kaşığı tuz, kızartmak için sıvı
Taratoru için:
3 dilim ekmek için, 1 diş sarımsak,1 avuç ceviz
Hazırlanışı:
Derin bir kabın içine unu, kabartma tozu ve sodayı karıştırıp boza kıvamına getirin. Kalamarları dondurucudan alıp bu karışımın içine batırıp çıkartın. Kızgın yağın içine atıp 5 dakika kadar kızartın. Taratoru için ekmek içini ceviz vesarımsakla mutfak robotunda çekip biraz suyla inceltip sos kıvamına getirin. Kızarmış kalamarla birlikte servis yapabilirsiniz.
ekolay