var olmazmiiiiiiiii acayip hemde...
sabah kalktigim zaman kahvalti edemem, once ortalik duzeltilcek,daginiklik olmucak, yukaridan yataklardan hizli bi sekilde basliyorum ve asagi salondan cikiyorum...daginiklik baktigim zaman gozlerimi agritiyor ve sinir yapiyor.
kanepenin uzerindeki yastiklar duzgun durucak, biri yamuk oldugunda kizima bile kiziyorm duzelt onu diye, oda alisti ve duzeltiyor hemen.
kitapliktaki kitaplarim, laptopun yanindaki defterlerim ayni hizada olucak enine gore duzgun olucak.bozuldugu zaman kim elledi bunlari diye sesim yukselio
mutfakta yemek yapiyorsam dagitmadan ve cikan bulasiklari yikayarak yaparim, asla lavoboya cop atilmamali, uyaririm !!! asiri titizlik hastaligi var bende, pisligi sevmiyorum, pis insanlarda beni rahatsiz ediyor, cok incelerim karsimdaki insani.
kiyafetlerimizi magaza usulu katlarim,ve hizasi onemli . elimde pratik oldugundan aliskin.
ic camasiri ve kiyafetler hepimizin cekmecesi dolaplari duzgundur, dedim ya daginiklik benim beynimi agritiyor.
ya titizlik uzerine cok var hangi birini yazimmm deli dersiniz
sunu diyebilirimki evime gelen, cok temiz bi insansin belli der ve heryere girebilir, kiyi bucak heryer temizdir
birisi ile tanismistim, evine davet etti ve beni gorunce bende cok temizim dedi ve evine bi gittim alakasi bile yok, ustunden oylesine is yapiyor

sonrada titizim diyor

bilmiorum ben cok manyagim bu konuda ...