Suzan Kardeş Arena’yı ateş topuna çevirecek

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
641878_detay.jpg

Suzan Kardeş Arena’yı ateş topuna çevirecek

Yorumu ve sahne performansıyla Balkan şarkılarını herkese sevdiren Suzan Kardeş, yarın akşam, Turkcell Kuruçeşme Arena’da sahne alacak

Balkan şarkılarının sevilen yorumcusu Suzan Kardeş, yarın akşam saat 21.00’de Turkcell Kuruçeşme Arena’da hayranlarıyla buluşacak. Verdiği her konserde ayrı bir hikâye anlatan ve hayranlarını büyülü yolculuklara çıkaran Kardeş, Arena’daki bu altıncı konserinde, ‘Balkan Şenliği’ adını verdiği bir konseptle sahnede olacak.

Önceki gün, bu konserin provalarına katılmış biri olarak hemen belirteyim; bu şenlik tam, “Ben hayatın tadını çıkarmayı bilenlerdenim. Hayatıma farklı renkler katıp, başıma ne gelirse gelsin eğlenenlerdenim” diyenlerlik!

İKİ BİN MENDİL BİRLİKTE SALLANACAK!
Görünen köy kılavuz istemez; Suzan Kardeş’in bugüne kadar yaptığı işler ortada! Ama ben yine de kılavuz rolüne soyunayım ve size biraz kıpır kıpır geçen provayı anlatayım. Kardeş’in çoğu genç isimlerden oluşan çok eğlenceli bir ekibi var. Ekipte sadece iki kadınlar ama o orkestrasına “Kızlar” diye takılıyor. Kardeş’le çalışmanın keyfi yüzlerinden hiç eksilmeyen gülümsemeler şeklinde dışa vuran orkestra ise Balkan ezgilerini zaman zaman Türk nağmeleriyle, zaman zaman Latin ezgileriyle harmanlıyor. Espriler havada uçuşuyor. Bu kadar eğlenceli ve sahici bir ortamın içinde seyirci koltuğunda oturanlar için bu büyülü atmosfere kapılmamak imkânsız hale geliyor.

Kardeş, ‘Bir Dalda İki Kiraz’ı söylerken kendimi tutamadım, oynadım. Kurtlarımın bir kısmını da yarın geceye sakladım. Konser sırasında iki bin tane mendil dağıtılacak ve bu şarkının ‘Sallasana sallasana mendilini’ diye akıp giden kısmında, tüm mendiller dans etmeye başlayacak. Her konserinde kendi hayatından yola çıkarak farklı bir hikâye anlatan ve bizi rüyalara sürükleyen Suzan Kardeş, bildiğiniz gibi aslında bir makyaj ve saç tasarımcısı. Bana göre, o makyaj işini müzik aracılığıyla sahneye hatta hayata taşıyor. Her konseriyle hayatımızı farklı bir renge boyuyor. Kendisi, bizi gökkuşağıyla buluşturmasını sinema sektöründe çalışırken yaşadığı deneyimlere borçlu olduğunu söylüyor ve ekliyor:

HER KONSERİM YENİ BİR SİNEMA FİLMİ GİBİ!
“Benim serimde meyhanecilik, makyözlük ve kuaförlük var. Özellikle sinema setlerinde geçirdiğim yıllar bana çok şey kattı. Her oyuncudan, yönetmenden, ışıkçıdan, kameramandan, tanıştığım herkesten bir şeyler öğrendim. Onlardan öğrendiklerim ve duyduklarım sayesinde anlatacak bir sürü hikâyem oldu. Onların bana kattıklarından hareketle, hikâyelerimi bir sinema filmi tadında hayranlarımla paylaşabiliyorum. Hâlâ kendimi profesyonel bir şarkıcıdan çok bir eğlendirici olarak görüyorum. İnsanları eğlendirebiliyorum çünkü sahnede ben de çok eğleniyorum. İnsanların arasındaki tüm sınırları müzikle ortadan kaldırıyorum. Bu, dünyanın en keyifli işi! Benim için her konserim ayrı bir film! 23 Temmuz’daki filmimizde ortaya bir ateş topu çıkacak. Turkcell Arena fokur fokur kaynayacak!”

İKRAMI BALKAN YEMEKLERİ
Her konserinde farklı bir konseptle hayranlarının karşısına çıkan Suzan Kardeş, bu kez sizi Turkcell Kuruçeşme Arena’nın içinde kurulan panayır alanında karşılayacak. Tribünler yok; Arena’da masalar ve stantlar kurulacak. Kardeş, şarkılarını bu masaların arasındaki sahnede seslendirecek. Masa demişken; sanmayın ki üzerleri boş! Altı farklı Balkan Derneği tarafından Balkan Mutfağı’nın farklı lezzetlerini sizlerle buluşturmak için kurulan bu masalar, birer ziyafet sofrası niteliğinde olacak. Kosova mantısı, Boşnak böreği, Makedon poğaçası ve Rumeli Tulumbası tarafınızdan tadılmayı bekleyen lezzetlerden birkaçı.

Arenada, manici ve kâğıt helvacı bile olacak. Anlayacağınız kulaklarınız da, mideniz de, ruhunuz da bayram edecek! Biletlerinizi alırken şunu bilin; bu konser kimilerini doğduğu topraklara, kimilerini gençliğinin coşkusuna, kimilerini ise el değmemiş çocukluğuna geri döndürecek!

GECENİN EN BÜYÜK SÜRPRİZİ SEZEN AKSU'YA SAYGI POTPURİSİ
Konserin en önemli sürprizi; Suzan Kardeş’in sahnede ilk kez Sezen Aksu şarkıları seslendirecek olması. Minik Serçe’nin sayesinde içindeki cevheri fark ettiğini dile getiren Kardeş, “Sezen Aksu beni cesaretlendirmeseydi, kendimi gerçekleştirme imkânını bulamayacaktım. Benden hep onun şarkılarını seslendirmemi istediler ama ben onun yerini dolduramayacağımı bildiğimden yanaşmadım. İlk kez bu konserde bu cesareti göstereceğim. ‘Sezen Aksu’ya Saygı Potpurisi’ diye bir bölüm hazırladık. Umarım kendisi konsere gelir ve şarkılarını birlikte söyleriz.”

Suzan Kardeş, Arena konseri sonrasında, 24 Haziran’da saat 22.30’da Beyoğlu Hayal Kahvesi’nde sahne alacak. Ünlü şarkıcıya konserde Bekriya Band eşlik edecek. Konserlerin biletleri ‘biletix’te!

Habertürk
 
G

guzelcem

Misafir
Benim TOPRAĞIM helal olsun sana azimli -çalışkan -sevimli -sempatik saygı duyuyorum bu sanatçımıza.
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
642868_detay.jpg


Boğaz kıyısında Balkan Havası

Suzan Kardeş türküleriyle arenada...

Sinema, televizyon, tiyatro ve reklam dünyasının ünlü saç-makyaj tasarımcısı Suzan Kardeş, önceki akşam Turkcell Kuruçeşme Arena’da muhteşem bir konser verdi.Suzan Kardeş konserlerinde artık gelenek olduğu üzere konser alanı bir festival meydanına dönüştü.

Konser için özel olarak hazırlanmış stantlarda Kosova mantısı, Boşnak böreği, Makedon brownicası, Makedon poğaçası ve Rumeli tulumbası gibi Balkan lezzetleri sunuldu. Sevilen sanatçı, türküleriyle dinleyicilerini bir an olsun yerlerine oturtmadı.

Habertürk
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst