güllerdiyari
Daimi Üye
Gecenlerde incitanemtuanam bana geldi ikimiz girdik mutfaga mest olduk sivadik kollari artik aklimiza ne gelirse yaptik
yemekten sonra icinde bu köstebegi yaptik ev halki bayildi yani tam not aldik.
cok kolay bir pasta arkadaslar umarim sizlerde dener ve begenirsiniz.
bu arada süslemesi incime ayit sagolsun
kullanilan malzemeler:
bir adet hazir pastaban
250 gr kremsanti
muhallebisi icin:
1 litre süt
1 su bardagi un
1 su bardagi seker
bir paket vanilya sekeri
1 cay bardagi damla cikolata
2 kasik kakao
Yapilisi:
öncelikle muhallebi icin bir tencereye 1 litre süt un ve sekeri ekleyerek muhallebimizi pisirelim.
daha sonra vanilya sekerini ve damla cikolatayida ekleyerek sogumaya birakalim.
bu arada kremsantimizide mikserle cirparak hazirlayip buz dolabina koyalim.
soguyan muhallebiyi alip derin bir kaba pastabanin ortasina gelen kismini alt tarafa gelecek sekilde yerlestirelim icine muhallebiyi dökelim ikinci parcayida üstüne kapatarak üzerini strec folye ile güzelce kapatarak buzluga koyun ve yarim saat kadar bekletin.
daha sonra pastamizi buzluktan cikarip düz bir kaba koyup arzuya göre süsleyin.
süslemesi icin önce beyaz kremsanti ile süsleyin daha sonra kremsantinin yarisina 2 kasik kakao koyup biraz karistirin ve geri kalaninida kakaolu olarak süsleyin.
bizim burada cikolatali pastabanlar 3 katli oluyor biz iki katini kullandigimiz icin bir kati fazlalik kaldi bizde tuana ve öbür yegenimiz icin kücük kücük iki tane köstebekcik yaptik onlarinkide pek bi süslü oldu-hmm
buda kizlarimiz icin yaptigimiz kücük köstebek
afiyet bal seker olsun arkadaslar umarim begenirsiniz
yemekten sonra icinde bu köstebegi yaptik ev halki bayildi yani tam not aldik.
cok kolay bir pasta arkadaslar umarim sizlerde dener ve begenirsiniz.
bu arada süslemesi incime ayit sagolsun
kullanilan malzemeler:
bir adet hazir pastaban
250 gr kremsanti
muhallebisi icin:
1 litre süt
1 su bardagi un
1 su bardagi seker
bir paket vanilya sekeri
1 cay bardagi damla cikolata
2 kasik kakao
Yapilisi:
öncelikle muhallebi icin bir tencereye 1 litre süt un ve sekeri ekleyerek muhallebimizi pisirelim.
daha sonra vanilya sekerini ve damla cikolatayida ekleyerek sogumaya birakalim.
bu arada kremsantimizide mikserle cirparak hazirlayip buz dolabina koyalim.
soguyan muhallebiyi alip derin bir kaba pastabanin ortasina gelen kismini alt tarafa gelecek sekilde yerlestirelim icine muhallebiyi dökelim ikinci parcayida üstüne kapatarak üzerini strec folye ile güzelce kapatarak buzluga koyun ve yarim saat kadar bekletin.
daha sonra pastamizi buzluktan cikarip düz bir kaba koyup arzuya göre süsleyin.
süslemesi icin önce beyaz kremsanti ile süsleyin daha sonra kremsantinin yarisina 2 kasik kakao koyup biraz karistirin ve geri kalaninida kakaolu olarak süsleyin.
bizim burada cikolatali pastabanlar 3 katli oluyor biz iki katini kullandigimiz icin bir kati fazlalik kaldi bizde tuana ve öbür yegenimiz icin kücük kücük iki tane köstebekcik yaptik onlarinkide pek bi süslü oldu-hmm
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
buda kizlarimiz icin yaptigimiz kücük köstebek
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
afiyet bal seker olsun arkadaslar umarim begenirsiniz